Şimdi Ara

BENQ 24/27' XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
9
Favori
18.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luzbel

herşey dahil 377 dolar mı yoksa yukardakileride mi katıcaz ?

Toplam 540 Dolar.

$539.71 Estimated order total
  • Üzülme dostum sonra alırsın.

@volkhans

Sipariş nasl gidiyor?
  • arkadaşlar uzun süredir sesiniz çıkmıyor monitör siparişi veren arkadaşlar alamadınız mı halen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartagnan

arkadaşlar uzun süredir sesiniz çıkmıyor monitör siparişi veren arkadaşlar alamadınız mı halen?

Geldi benimkide amazondan şükür tertemiz ölü piksel vesaire yok.. iyiki bu konuya mesaj yazıp nasıl olacağını anlatmışsınız. Alacak arkadaşlar hiç çekinmeden alabilirler.

bu arada benide beşinci olarak eklerseniz sevinirim XL2420Z modeli.

BENQ 24/27" XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU

• Arkadaşlar ben bu monitörden muzdarip oldum... Ekranı füme(koyu gri) yaptığımda daha net gözüken bir karıncalanma vardı. Ekran koyu griyken yakından belli bi noktaya belli bi süre bakın bakalım... Umarım sizde yoktur böyle bi sorun...
  • 2720g nin çıkışı ile ilgili bilgisi olan varmı ben bulamadım 2014 ilk çeyrek diyor ama son çeyreğe gireceğiz nerdeyse? ayrıca distrübütür bu monitörleri niye getirmiyor türkiyeye onuda çözebilmiş değilim?
  • Hayırlı olsun çok sevindim hocam ekliyorum.

@xxxmemurxxx
    bende öyle bir problem yok şahsen.

@goldfalcon

Onun fiyatı baya tuzlu olur söyliyeyim.
  • Arkadaşlar monitörler sonunda türkiyeye geldi.

incehesap.com türkiye distiribütörü olarak ürünleri getirdi. almak isteyenler saldırsın şahsen 2 tane almak istiyorum :)

http://www.incehesap.com/benq_led-monitor-fiyatlari/

http://www.incehesap.com/benq-xl2420z-led-monitor-fiyati-25003/

• On numara olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ince hesap 3d yok demiş alan varsa teyit edebilrimi 3dnin olmadığını?
  • k-han kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun hizli kargoyla mi almistiniz? Yoksa standart kargo mu?

• Dartagnan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nerenin takip ekrani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Hocam hayirli olsun hizli kargoyla mi almistiniz? Yoksa standart kargo mu?

Standart kargo ile aldım. Hiç bir sıkıntı olmadı. Hatta aynı gün vatandan gtx 780 sipariş etmiştim. Monitor yurtdısından 3 gün önce geldi, ekran kartı adanadan bi türlü gelemedi. Güya ikiside UPS kargo.

• k-han kullanıcısına yanıt
    Baya cabuk gelmis hocam gule gule kullanin sikintisizdir insallah.

• Yine satışta arkadaşar 2720z bu 2720g ne zaman gelir acaba 4.çeyrek demişler sitesine göre onun 3d desteği var...2720z alan arkadaşlardan biri 3d özelliği olmadığını teyit edebilirmi amazonda sorular kısmında var denmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 15 Haziran 2014; 17:07:47 >
  • GOLDFALCON kullanıcısına yanıt
    Gelir bu sene. 2720Z al geç hocam veya TE kafana bak kit ve gözlük ile geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Gelir bu sene. 2720Z al geç hocam veya TE kafana bak kit ve gözlük ile geliyor

http://www.incehesap.com/benq-xl2420z-led-monitor-fiyati-25003/

hocam bu 3d ve 3d gözlük yok yazmış yanlış mı olmuş amazonda var yazıyor

http://www.amazon.com/BenQ-XL2420Z-24-Inch-LED-Lit-Professional/dp/B00HE61SOA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1403089717&sr=8-1&keywords=benq+2420z

bir de bende ati readon hd 5850 var bu monitörü 3d kullanabilir miyim nividea kit gözlük ile?

• MaRKeRs M kullanıcısına yanıt
    TE modellerinde var dostum, gözlük ve kitler için nvidia tavsiye ederim çünkü daha iyi amd'ye oranla, iyi sonuç alamazsın gözlük ve kit ile amd sistemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

TE modellerinde var dostum, gözlük ve kitler için nvidia tavsiye ederim çünkü daha iyi amd'ye oranla, iyi sonuç alamazsın gözlük ve kit ile amd sistemde.

Amazonda Z modeli için nvidia 3d ready yazmış ama incehesapta aynı model için 3d bölümünde yok yazılmış. (TE modeli hiçbir yerde yok satılmıyor)

Anladığım kadarıyla ikisinde de nvidia vision kit dahil değil (amazondan sipariş veren biri bunu doğrularsa sevinirim)

Şuan amd grafik kartı kullanıyorum fakat yakın zamanda bu yeni bir pc toplayacağımdan hazır almışken monitorun özelliği olsun, kit gözlük olmasa bile onlar sonra ayarlanır diye düşünüyorum.

Eğer 3d özelliği varsa incehesaptan sipariş edicem monitörü hemen hemen aynı fiyata geliyor ve ben şanssızımdır bu konularda amazondan alınca kesin ölü piksel eski firmware falan denk gelir bana distributör garantisi iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 18 Haziran 2014; 17:01:10 >

• MaRKeRs M kullanıcısına yanıt
    TE modelinde gözlük veriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.