Şimdi Ara

BENQ 24/27' XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
530
Cevap
9
Favori
18.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dartagnan

Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim. Monitörü CS:GO için almıştım daha önce belirttiğim gibi. kullandıkça daha da ısınıyorum özellikle FPS oyunlarında mükemmel oluyor.

hocam 350 dolardan sonrası ne oldu yani? 750 tlden sonrasını aydınlatır mısınız bizim için
  • http://www.amazon.com/BenQ-XL2420Z-24-Inch-LED-Lit-Professional/dp/B00HE61SOA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397798577&sr=8-1&keywords=xl2420z

Monitör AMAZON stoklarına girmiş beyler duyurulur. Bu verdiğim linkteki direkt amazon un kendi sattığı üründür. Buradan almanızı tavsiye ederim. Tüm gümrük işlerini ve kargoyu kendileri hallediyor.

Items
    $80.17 Estimated shipping & handling
    $457.38Total before tax
    $0.00Estimated tax to be collected
    $82.33 Import Fees Deposit
    $539.71Estimated order total

377 Dolar monitorun fiyatı geri kalanları da yukarıya yazdım.

• Beyler stoklara girmiş kapışın. :)

Dartagnan arkadaşım inceleme bekliyoruz :p
  • Beyler 24" XL2420T bu modeli amazonda varmı birde gtx770 ile 120hz monitör nasıl gider?

Not:kıskanmıyor değilim sizi
  • Asus almasaydim alirdim ya alıp ticari amacla satmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Cok iyi gider hocam illa 120fps alman sart değil. Hangi islemciyi kullaniyosun alakasiz olacak ama.

• Şahane gider bende GTX 780 var güzel vallahi. Z yeni nesil bir monitör istersen onada bakabilirsin? Hem ucuz, hemde piyasanın en iyilerinden.

Not:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 18 Nisan 2014; 12:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Şahane gider bende GTX 780 var güzel vallahi. Z yeni nesil bir monitör istersen onada bakabilirsin? Hem ucuz, hemde piyasanın en iyilerinden.

Not:

Para sorun değil sistem 2 aylık şuan kullandıgım monitör hem garantili hemde 2 aylık 300tl okutur üzerine ekleyip böyle mönitör almayı planlıyorum keşke tr'de olsa uğraştırmasa bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Cok iyi gider hocam illa 120fps alman sart değil. Hangi islemciyi kullaniyosun alakasiz olacak ama.

i7 4770 kullanıyorum K değil ne yalan söylüyeyim imreniyorum yukarıda forumdan bir arkadaş fotoğraf atmış içim eridi
    Ee al vergi, gümrük vs. hiçbir şey yokken ben olsam alırdım. Sisteminiz güzel o mönitörü satın bana kalırsa bunu sipariş edin şahane olur sisteminiz.
    Kredi kartin varsa al hocam digerinide sat derim diger monitore gecsem iskence gelir bana.

• quote:

Ee al vergi, gümrük vs. hiçbir şey yokken ben olsam alırdım. Sisteminiz güzel o mönitörü satın bana kalırsa bunu sipariş edin şahane olur sisteminiz.

Mönitörü satarım satmasınada önce peder ile bir görüşeyim akşam gelsin karar verdikmi buradan yazarım iyi günler
    Tamamdır hocam iyi günler.
  • dostum nerden aldın lınk
  • quote:

http://www.amazon.com/BenQ-XL2420Z-24-Inch-LED-Lit-Professional/dp/B00HE61SOA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397798577&sr=8-1&keywords=xl2420z

Hızlı olsan iyi olur biter hemen.

ben daha once netten boyle yabancı alısverırs yapmadım güvenlimi tam olarak kaca geliyor taksıt olayı var mı tskler

• Dartagnan aldı o açıklasın.
  • quote:

Dartagnan aldı o açıklasın.

kardesım acıklarmısın yardıcı olmak sebebıyle
  • Kötü haber peder bey en erken 3 ay dedi gitti mönitör hayallerim yaza kaldı heleki ramazana kaldı kim bekler oruçlu oruçlu ha geldi ha gelecek diye monitörü
  • Dartagnan kullanıcısına yanıt
    herşey dahil 377 dolar mı yoksa yukardakileride mi katıcaz ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.