Şimdi Ara

BENQ 24/27' XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
9
Favori
18.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam px2370 kullanıyorum ama 120 hz ve 3d olayı aklımı çekliyor aslında kullandığım monitör çok güzel ama geçmeye değermi?
  • CorleoneXT kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa değer yani çok şahane.
  • Türkiyede oyuncu monitörü kalmamış sanırı , yok hiç bir yerde. Bu ve Asus vg248qe en iyi 2 oyun monitörü de bir anda kayboldu ortalıktan
  • yok alternatifi yok arıyorum çok model marka var..ki bulabilecek miyim orasıda var..
  • Bulursun dostum merak etme görüşmeler nasil sürüyor?
  • vatan bornovoyu aradım olmadıgını söylediler işte en son..inventusuda aramıstım bayanla görüştüm numarası 0507 ile baslıyordu hocam oda olmadıgını ne zaman olacagını bilmediğini söyledi..arayışlarım sürecek bmw abimize bi sorayım en iyisi :)

unutmadan hocam amazondan filan alsam ürün yanar mı? ya da gönderirler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rusher- -- 28 Mart 2014; 20:42:54 >
  • B.M.W iyi biliyor dostum o getirtiyor çünkü ayarlarız merak etme istiyorsan eğer.
  • istiyorum hocam kredi kartında yer açtım valla yemedim içmedim siz mi sorarsınız ben mi sorayım hocam bmw'ye?
  • Siz sorun isterseniz Yarın araştırırım ben olmadı.
  • çok sağolun hocam teşekkür ederim ya bulsam alıcam şimdi alıcam netten vs yarın gidip alabilirimde yani o derece aoc var 144hzlik 1200liraya ama benq aşık etti kendine diyorum sadece.
  • vatanın hiç bir şubesinde benq yok . 27" asusa bir ara niyetlendim ama fiyatı çok geldi. beklemedeyim
    Vatan'ın çalışanlarının hiçbir şeyden haberi yok sana öyle diyeyim yani ben aradım genel merkezi sordum yok felan filan dediler topkapı şubesini aradım bağlıyoruz Aydın şubesinde var dediler bağladılar sonuç; Adamların hiçbir şeyden haberi yok ekmek vatandan su gölden vallahi. Sonra aradım böyle böyle yok dediler sonra bağlattırdılar Bornovaya adamlar var dedi zaten. Yani öyle şeyler başına gelebilir Inventus distribitör aracılığı ile getiriyor penta gibi dis.ler ile ayrıca novabilgisayar.com'da yoksa onlarada dile getirebilirsiniz, gold gibi yerler. Başka 2. el bakabilirsiniz
  • 2. elde fahiş fiyatlar çekebiliyorlar 750 ye alınan monitöre 1000 üzeri rakamlar konuşuluyor.
    750-830 TL ye kadar bu monitöre para verin üstünü kesinlikle vermeyin hocam.
  • BENQ 24/27" XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU

BENQ 24/27" XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU

• yapılır mı bu bize baba mis gibi görünüyor yeminle
  • Bi ara düzgün kamera ile çekerim dostum makro ayarları HD ayarlarını yapmadan çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 29 Mart 2014; 12:18:11 >
  • BENQ XL2420Z ile aranıza katıldım resimleri en geç haftaya çarşamba günü atabilirim, incelemesini yapıp bu konuda paylaşmasını isteyeceğim konu sahibinden. Vallahi bu konu sayesinde alıyorum ve arkadaşta çok yardımcı oldu zaten.
  • volkhans kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin dostum, incelemeni bekliyorum geldiğinde konuya sabitlerim, fotoğraflarıda bekliyoruz. Hayırlı olsun! :)
  • ekle hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.