Şimdi Ara

BENQ 24/27' XL serisi 3D LED, 120/144HZ, 1/2MS KULLANANLAR KULUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
9
Favori
18.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    + Garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 7 Nisan 2014; 0:39:57 >
  • RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Takilmaz, garanti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım :)
  • bende aynı monitorden amazondan getirtmeyi düşünüyorum fakat kararsızım
  • BENQ 27" XL2720Z alınır mı sizce CS GO oynuyorum ağırlıklı arada LOL ve diğerleri. Almak sorun değilde bu fiyata değer mi diye merak ediyorum. 27 kullanan var mı aranızda.
  • Dartagnan kullanıcısına yanıt
    24" zaten çok büyük. 27" baya baya evi kaplar, Z monitörü yeni nesil istediklerinizi sunabilir.
  • 24 inch siparişi şuan verdim beni de kulübe ekleyebilirsiniz. BenQ XL2420Z 24-Inch Screen LED-Lit Professional Gaming.
    Ekledim, fotoğrafları bekliyoruz. İncelemede yaparsan müthiş olur
  • 10 Nisanda bende alet, dayanamadım hızlı kargo yaptırdım ufak bir farkla :) nasipse geldiği gibi fotolar ve inceleme burada.
    24" lerde %18 kdv alınmıyor diye biliyorum :) Üstü için geçerli...
  • 24" te KDV cıkmıyor fakat 27" i secince vergi cıkıyor.
  • Selam, siparis veren arkadaslar aldiklari urunun linkini gonderebilirler mi? Teslim alan arkadaslar ekstra bi ucret, gumruk vs. gibi odediler mi? Ve taksit imkani var mi acaba bu alisverislerde?
  • benq z serisindeki lightboost bug olayını sanıyorum firmware v2 ile aşmışlar.
    amazondan alan arkadaşlar hangi firmware versiyonu ile geldiğini bildirebilirler mi modeli ile beraber?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 8 Nisan 2014; 16:33:45 >
  • sadlover kullanıcısına yanıt
    Dartagnan Z modelini aldı 2-3 arkadaş daha almıştı ama hatırlayamadım.
  • Şöyle bir sorun var ki firmware v1 ile gelen tüm z serileri buglı durumda. hem 24 inç hem 27 inç.
    firmware sadece serviste geçilebiliyor. yurtdışından gelmesi sorun olabilir bu modellerin.
    hali hazırda v2 olan modeller sadece benq'nun kendi sitesinde satılıyormuş.
    eğer amazon'dan gelenler v2 upgrade şekilde geliyorsa iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 8 Nisan 2014; 16:40:48 >
  • Hatırlatman İçin Teşekkürler İyi Oldu Bu Bilgi..
  • rica ederim. bende 144hz monitör peşindeyim , ne kadar yardımcı olursak hepimiz için o kadar iyi.
    144hz monitör BENQ XL2420Z işte
    insallah dedigin gibi cikmaz , suan yolda benim monitor
  • Bu Z ile T arasındaki fark nedir ?
    ps3 aldığımda paraya kıyıp 17 inch benq game , oyun monitörü almıştım.
    şimdi ise ps4 için düşünüyorum koca tv de FPS oyunları oynayamıyorum.( sadece fifa oynuyorum )
    Şimdi hali hazırda olan benq monitörümü küçük geldiği için 24 inch ile değişmek istiyorum..
    Z ile T arasındaki fark nedir alan kullanan arkdaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.