Arkadaşlar tam ensemde yuvarlak,hafif kabarık ve simsiyah bir ben var ve çok iğrenç görünüyor
benim sormak istediğim,bu benden kremle,ilaçla v.s başka bi yöntemle kurtulmam mümkün müdür?
bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ortaokuldaki fen bilgisi öğretmenim ''Benler bombadır.'' demişti.Bence hiç uğraşma,kalsın öyle.
benleri gidermek icin iki yontem var, biri lazer digeri de ameliyattir. lazerler genellikle acik kucuk olanlar icindir. lazerle yapilan tedavi benin kokunu kaldirmamaktadir bu nedenlede ilerde kansere yakalanma olasiligi vardir. ameliyatla kokleriyle birlikte alinabilir hic bir riski yoktur ama fiyatlari cok pahalidir. bendede ayni sorun var ama benimkiler yuzumde ve 1 tane deil cok var, bence halinizden sukretmelisiniz. cok defa doktora gorundum butun doktorlar aldirmamam gerektigini solediler, hala kararsizim aslinda.
et beniyse bence aldır insan huylanıyor o benlerden bende de var aldırmayı düşünüyorum
bunun çözümü ameliyat yani küçük bir operasyon (korku fazla ama) lokal yoldan o bölgeyi uyuşturup. bistüri ile keserek alıyorlar. bende bu yöntemle aldırdım.
eğer rengi koyu ise ve şekil değişikliği veya daha fazla büyüme var ise kanser tehlikesi var ve güneşin altında fazla durmaman gerek yazın. onun için bu beni aldırman faydalı olacaktır.
benlerin faydası yoktur aksine zararı daha çoktur.
Kocakarı yöntemleri önermeyin. Doktora görünmek en güvenlisi
ben askerdeyken 3 tane benimi aldılar. bir cımpız ile tutup, üstüne bir tüp ile (spray gibi) çok soğuk bi şey püskürdüler. 1 hafta sonra düştü, iz de kalmadı. bunu mutlaka araştır ve sor. yani bir nevi dondurdu o spray ile, dokular öldü ve 1 hafta sonra kendiliğinden düştü
quote:
Orjinalden alıntı: icon
ben askerdeyken 3 tane benimi aldılar. bir cımpız ile tutup, üstüne bir tüp ile (spray gibi) çok soğuk bi şey püskürdüler. 1 hafta sonra düştü, iz de kalmadı. bunu mutlaka araştır ve sor. yani bir nevi dondurdu o spray ile, dokular öldü ve 1 hafta sonra kendiliğinden düştü
et beni miydi normal miydi?
normal benı ole alamalarkı bu lekelerı napcaz ya bu arada
Benlerinizle uğraşmayın, ama çok çok sıkı takip edin ve benlerinizi tanıyın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme