Şimdi Ara

BENİM NEDEN HİÇ SEVGİLİM OLMADI... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
7
Favori
16.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .........
  • Yaş 22 benimde olmadı henüz Kısmet deyip geçesim geliyor ama bazen nereye kadar sürecek diyede krizler geliyor.. Muhabbet ettiğim kız arkadaşımda yok. Zamanında birine açılmıştım ama ret yedim baya acı çektim ama aynı şekilde tecrübede kazandım bekliyoruz artık napalım bende merak ediyorum ne zaman olacak.
  • yaş 18. benimde hiç olmadı. Yalnız değilsiniz beyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragen

    Yaş 22 benimde olmadı henüz Kısmet deyip geçesim geliyor ama bazen nereye kadar sürecek diyede krizler geliyor.. Muhabbet ettiğim kız arkadaşımda yok. Zamanında birine açılmıştım ama ret yedim baya acı çektim ama aynı şekilde tecrübede kazandım bekliyoruz artık napalım bende merak ediyorum ne zaman olacak.

    hocam aynı durumdayım noktası virgülüne kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byfe

    quote:

    Orijinalden alıntı: dragen

    Yaş 22 benimde olmadı henüz Kısmet deyip geçesim geliyor ama bazen nereye kadar sürecek diyede krizler geliyor.. Muhabbet ettiğim kız arkadaşımda yok. Zamanında birine açılmıştım ama ret yedim baya acı çektim ama aynı şekilde tecrübede kazandım bekliyoruz artık napalım bende merak ediyorum ne zaman olacak.

    hocam aynı durumdayım noktası virgülüne kadar.


    Zor durum be hocam yalnızlık harbiden koyuyor bazen adama.. Ama elden bişeyde gelmiyor malesef.. Artık bir mucize bekliyorum ben çokta kafama takmamaya çalışıyorum oluruna bırakmak gerek ama tabi bizimde bi atılım yapmamız gerek o nasıl olcak bilmiyorum işte




  • ben napiyim geçen ay 7 senelik bir ilişkim bitti
  • seveni s.... . Sevmeyin
  • Yahu böle konularada pek ciddi yaklaşamıyorum ama elimden geleni yapma isteği duydum birden samimi gördüm seni nedense
    27 yaşındasında mesleğin ne, aylık gelirin ne, fiziğin nasıl, aradığın ilişki nasıl, nerde yaşıyorsun küçük bir yermi büyük mü, tahsisin nedir, bu sorulara göre kendine uygun olan bir hatun gördüğünde kancayı takıcaksın.
    -Genel olarak işin sırrı kendine güven.
    -Dinleme.
    -Kendini ifade edebilme.

    Kancayı takmak derkende kibar olmak lazım biraz erkek ağzını bırakıcaksın Türkçeyi en uygun hatlarıyla kullanıcaksın gerçekten kendine uygun olduğunu düşünüyorsan yukarıdaki soruları baz alarak red cevabını kolayına kabul etmiceksin amacının sadece onu tanımak olduğunu hissettireceksin, iyi bir insan olduğuna dağir güven vericeksin gerisi kendisi gelir 22 yaşındayım 15yaşından beri uyguluyorum hep geldi hiç gelmediği olmadı
    Not olarakda 27 yaşına gelmiş aklı başında bir insan olduğunu ve iyi bir insan olduğunu düşünerek bunları yazdım yoksa anlattıklarım zaten bi b.ka yaramaz kadınlar hisseder




  • Bu genelde ergenlik döneminde başlar kızlarla konuşamama daha doğrusu konuşmak için konu bulamama özgüven yitirme gibi durumlarda ortaya çıkar. Altıntepe kızılay hastanesinin sitesinde bu soruna psikiyatr ortamında bir çözüm bulmuşlar. Bilginize.
  • formülü söylüyorum:piç olmak(fırlama anlamında)

    ve unutmayın kızlar piç erkeklerle takılır efendi erkeklerle evlenir zira piç erkeği hiç bi zaman evlenmek için ikna edemez(istisnaları mevcuttur)

    ve kaçıyorum

    not:her malın bir alıcısı vardır kör atın kör sahibi olur ve en önemlisi her şey nasip..
  • burada çoğu kişinin abisi sayılırım, beyler bakın bir kaç altın nasihatta bulunacağım, kızlar güçlü erkek severler, güçlü derken illa bunu fiziki anlamda düşünmeyin, duruşu, kendine güveni, fikirleri, kararlılığı vs. vs. şimdi herkes takılıyor tip önemli mi diye, tip tabiki önemli ama ne için: tipin ne kadar iyiyse birlikte olacağın kızın da tipi o kadar iyi olur, ortalama ya da vasatın altındaysan yine birlikte olursun birileri ile ama gidip de adriana lima'ya yavşamayacaksın, ayağın yere bassın kendine uygun kişileri seç, olmayacak duaya amin demeyin. sonra espirili olun ama çok sulu olmasın ve zeki olduğunuzu göstersin o espiriler içine zeka parıltıları katın yani. bir kıza iltifat etmen gereken zaman olacak ama aynı zamanda yermeyi de bileceksin, bunları yaparken dozaj çok önemli fazla iltifat yavşaklık olur fazla yerme de kroluk olur. sonra beyler bakmayı bilin mal gibi bakmayın, göz teması çok önemli kızın içinede düşmeyin ama ilgili olduğunuzu hissettirin, zaten az buçuk anlarsın kızında tepkisinden birşey var mı yok mu diye. birde şuna değinmek lazım bakımlı olun ama kız gibi değil, elleriniz temiz olsun, dişleriniz bakımlı, saçınıza dikkat edin. genelde doğal olun derler ama yeri geldiğinde küçük yalanlar atabilirsiniz bakın küçük diyorum bokunu çıkarmayın karşıdaki anlar. mesela bir kere rafting yaptım ben hayatımda, derim işte fırsat buldukça raftinge giderim diye :) yalandan kim ölmüş eheh. kızlar hep der işte romantik erkek anlayışlı erkek severiz falan diye, öküz olmayın ama duygusal romantik de olmayın kaybedersiniz. ve kıza 1 adımda olsun sizin ileride olduğunuzu her zaman hissettirin, yoksa size davranışları değişiyor, domine etmeye çalışırlar falan filan. çok şeytanlar çünkü.

    merak edenler oluyorsa yaş 27, sayı falan bilmiyorum öyle dertlerim yok ama bu konularda az çok tecrübem var ve şu anda mutlu olduğum bir kız arkadaşım da var.




  • Bu isler karisik, icinde ozunde yoksa istedigin kadar tarz, komik olmaya calis. Ha benim bi okuz arkadasim var az bile konusur onun bile manitasi vardi, simdi var mi bilmiyorum. Bu isler kesinlikle sans isi, belli olmuyo. Herkes bi ozellik yazmis :D manavdan karpuz mu aliyoruz, kizlar bahsettiginiz gibi tek tip erkekden hoslanmaz, kibarini, ayisini, uzununu, kisasini, kelini, killisini hatta beni dovsun diyeni bile var. Tek sorun sosyal olmak, nette takilacagina cik takil disarda yasin artik 27 liseli onermeleri dinleyecek yasin gecmis, yok cool olacaksin, yok manali bakacaksin :) zaten kizla biriyle takilmaya basladikdan sonra hersey akisina gider, birbirinize uygun olup olmadiginizi anlarsaniz. Tek gercek sosyal girisken olmak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 23 Aralık 2011; 9:36:49 >
  • Dışarı çıktım farzedelim nerden bulacam kızı.......
  • Boşver kardeş hiç kafaya takma bunları oluruna bırak.. benimde 5 yıldır kız arkadaşım yok aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen halen istemiyorum hiçbirini hepsinden nefret ediyorum... çok canım yandı tabi.. senin yapman gereken az çık gez dolaş tek bile olsan kafelerde felan takıl mutlaka birilerinin dikkatini çekersin..
  • BIKTIM BU LİSELİLERDEN BU KONUYA 20 YAŞ ALTINDAKİLER CVP VERMESİN LÜTFEN[simage][/simage][simage][/simage]
  • ben 36 yaşındayım ve benim de sevgilim olmadı hiç... kızlar beni hiçbir zaman beğenmedi.. ama artık kabullendim.. bu saatten sonra olsa ne olacak olmasa ne olacak..
  • Arayarak bulamazsınız zaten.

    Ortamınızı değiştirin.Maddi gücünüz yeterliyse biraz tek gecelik ortamlara takılın.Gidin evli adamların bir haline bakın.

    Karşınıza çıkan kızları evlilik kriterine göre değerlendirmeyin.Ayarı verin gitsin.Zamanla zaten olacağı varsa olur.Olmazsa da dünyanın sonu değil artık herkes o noktaya gidiyor.
    Bekar erkek ve bakar kadınlar.(bakın kızlar demiyorum)

    Burda kim zararlı çıkar bilemem.Kadının adı o..... erkeğin adı ş.......
  • benimde hiç olmadi dunyanin sonu degil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteg



    ben 36 yaşındayım ve benim de sevgilim olmadı hiç... kızlar beni hiçbir zaman beğenmedi.. ama artık kabullendim.. bu saatten sonra olsa ne olacak olmasa ne olacak..

    evli falan değilmisin abi....
  • bekarmısın abi...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.