Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProStr33t -- 21 Mayıs 2023; 21:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3-5 tane muhalif görünümlü sanatçı kırmasının lafı ile resmi ağız bir değil.


    Depremzedelerin kararı kendi kararı ama buradan muhaliflerin geneline karşı laf atmak saçmalık.


    İktidar yanlısı taraf sanki çok eşitlikten yanaymış gibi konuşmanda saçmalık.


    Bir kaç tane cılız ses olabilir.Ama burada söylem depremzedelere karşı bedava ev ve pek çok şey sunmak varken onların 20 yıl vadeli borçlanmayı tercih etmesi.


    Ulan iktidara gelmemiş partinin tutumunu neye göre değerlendirebilirsin ki.Sanki AKP kendini ispat edip geldi.

    ARKADAŞLAR SAKIN BU TROLLÜ CİDDİYE ALIPTA BÖYLE BİRŞEY YAPMAYIN.BAKIN DAHA KAYBETMİŞ DEĞİLİZ.PİŞMAN OLACAĞINIZ HAREKETLER YAPMAYIN.BELKİDE ÇOK AZ FARK OLUCAK VE SIRF BU TAVRINIZDAN ÖTÜRÜ AKP GENE İKTİDAR OLUCAK.LÜTFEN İNANCINIZI VE GÜVENİNİZİ KAYBETMEYİN.BENİ DİNLEYİN BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ.BUNU BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.AKTROLLERİN ALGILARINA GELMEYİN.BUNLAR ZAYIFLIĞINIZI FIRSAT BİLİP SİZİN ZİHNİNİZİ BULUNDIRIYOR.BİZDE BU DAVAYA BAŞ KOYDUK.LİDERİMİZE SAHİP ÇIKICAZ VE ONU CUMHURBAŞKANI SEÇİCEZ!

  • Herkes sosyal medyada değil...


    Ayrıca donanımhabere şu an kaç kişi geliyor bi bak, tüm Türkiye o kadar kişiden ibaret de değil...

  • Şeytan diyor dediğini yap ama duygusal hareket edecek zaman değil. KK kaybedecekse de adil bir şekilde kaybetsin. AKP'lilerin oyuyla kaybetsin. Yine de sen bilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belikide cumhur ittifakı ve adayının kazanması ülke için hayırlı olur.
    Çünkü muhalefet bu ekonomik sorunların altında kalacaktı.
    Malum tayfa cehape yabdı diyecekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    kk veya chp bir başkasının oyu ile kaybetmez


    söylemleri tutumları ve tavırları ile kaybediyor.


    bu seçimde rte ye oy vermedim ama kusura bakmasınlar, ptesi den beri muhalif tarafın kendi nefretleri ve iç duyguları çok net belli etti. yani vaad ettikeri adalet ve eşitlik sözlerine karşılık kendilerine oy vermeyenlere karşı söylem tutumları ile de bir daha iktidara bu kadar da yaklaşamıcak

  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    3-5 tane muhalif görünümlü sanatçı kırmasının lafı ile resmi ağız bir değil.


    Depremzedelerin kararı kendi kararı ama buradan muhaliflerin geneline karşı laf atmak saçmalık.


    İktidar yanlısı taraf sanki çok eşitlikten yanaymış gibi konuşmanda saçmalık.


    Bir kaç tane cılız ses olabilir.Ama burada söylem depremzedelere karşı bedava ev ve pek çok şey sunmak varken onların 20 yıl vadeli borçlanmayı tercih etmesi.


    Ulan iktidara gelmemiş partinin tutumunu neye göre değerlendirebilirsin ki.Sanki AKP kendini ispat edip geldi.

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    sanatçı kırması kim bilmiyorum ama


    ince'den alıntı yaparak şunu demek istiyorum


    ADAM YİNE KAYBETTİ


    iyide adam kazanacak bir muhalefet yapmadı ki.


    siyasal islamdan bahseden chp nin yanında karamollanın ne işi var. bir dönem rte nin sağ kollarının o grubda işi ne.

    maksad muhalefet ise akp nin en şaşalı döneminde el bebek gül bebekler sonra batan gemiden kaçan çakalları sağ kol yapmak mı muhalefet


    ben hem iktidara hemde muhalefete muhalefetim

    ben mahkemelerde adil karar vermeyen hakimede muhalefetim, bu tür olayları gündem yapmayan muhalif partilere de muhalefetim

    çıkan imar ve vergi aflarına zamanında itiraz etmeyen, kaymağını yedikden sonra gündem yapan muhalefete muhalifim.


    ayrıca

    çözümü desteği kendi milleti içinde aramayıp.. avrupa dan şuradan buradan destek ile iktidar elde etmeye çalışan muhalefete de muhalifim


    milletin içinde gezmeye yüzü var mı chp lilerin ?


    iha siha ya itiraz eden.. azerbeycan a itiraz eden, tezkerelere itiraz eden... ama pkk lı terörist taziyelerine gidip, mahkemelerinde danışmanlık yapan, ... heykelini dikecekleri siyasi baskı ile özgürlüğü hapsedildi diyen zihniyete de muhalifim


    bu ülkede pkk lılar sadece askerimizi şehit etmedi


    bugün için gündem olmayan sayısız öğretmen ve sosyal hizmetlerde çalışan insanlarımızı da şehit ettiler. kendilerine destek çıkmayan kürt unsurlu vatandaşlarımızı da şehit ettiler. ki kürt-ler ve türkler kaç asırdır aynı cephede savaşıp kanları birbirine karışmış etle tırnak olmuş milleti parçalamak bölmek isteyenlere .. siyasi suçlu diyerek hapisten çıkartmak isteyenler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 20 Mayıs 2023; 15:7:8 >




  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Başkan olmak için bahane onlar.Sözde onun için kullandı işte birde her tarafa sesleneyim diye muhalif olan başkanları topladı güya.


    Aslen amacı başkan adayı olmak.Yoksa o masada bile gelen verilere göre en zayıf aday kendisi idi.Olması gereken aday İmamoğlu iken kendini ısrarla öne sürdü.


    Doğruya doğru herşeye muhalifim diyorsan ya hiç karışmayacaksın oy vermeyeceksin yada değişim olmayacak deyip imkanın varsa ülkeden kaçacaksın olay budur.


    Benim görüşüm muhalefete iyi olduğundan değil.Kokuşmuşluk son bulsun en azından bir değişim olsun diyedir.Yoksa bende kılıçdarı beğendiğimden oy vermiyorum.Nasıl ki 2002 de bu saraylı oy verip şans tanıdı ise bu topumun %33 ü muhalefete şans tanımalı.


    Dünyanın neresinde olursa olsun şu görülmüştür ki uzun hükümdarlıklar geriye sadece enkaz bırakır.ABD bile hayrına devamlı 1-2 dönemde bir sağa sola kırmıyor.Bir yöne kadorlaşma iyi brişey değildir.İş işten geçtikten sonra olan sana olur.Totaliter dikta rejimi altında ezilirsin.Örneği bol.


    Evet doğruya doğru 28 Mayıs'ta ki olan artık şudur.Erdoğan gitsin mi devam mı etsin kararın ne ise ona göre oy ver.Yoksa muhalif kesimin hepsi bir yöne kaymazdı.Ha ikisinden memnun değilsen bence ülkeden çık.Yoksa her şeye muhalifliğin sana bir yararı olmaz.


    Milletin içinde gezebilen akpli var mı.Şöyle ben kendimden eminim deyip.Bir ortak noktada tartışabilecek.Bak ne güzel çalkantılı 90larda bile çıkıp ekrana konuşuyorlarmış.


    Bir konvoyla oradan oraya gidenler mi daha iyi.Yürüyen masraf kalemi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2023; 15:11:2 >




  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    yine yanılıyorsun


    imamoğlu dediğin kişinin daha önceki başarısız belediye reisliğini bilmediğin gibi


    koltuğa oturdukdan sonra ist gerçek bir sosyal hizmetler sorumlusu olmak yerine, koltuğu bir sonraki makam için kullanan bütçesini kendi şahsi reklamı için harcayan biri


    desen ki yavaş, kabul ederim


    ama yavaş ı asla aday göstermezler. inceyi asla aday yapmazlar. garanti kazanacak kişiler ve kk ile kıyaslandıklarında hem kişisel hemde vatandaş olarak oldukça bu ülkeye faydası olacak icraat yapabilecek adamlar idi


    ama yaparlar mı

    hayır


    çünki chp bu ülkenin içinde olduğu kaos dan beslenen bir vampir durumunda şuan


    her 2 tarafa da muhalifim ama gidecek yaşayacak başka VATANIM YOK




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 20 Mayıs 2023; 15:12:2 >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Yavaş kendi aday olmak istemedi.


    Her yöne hitap edemiyor.CHP çok problem azletse zaten Yavaş'ı kendi içine almazdı.Kişi aday olmak istemiyorsa ne yapacaksın.En uygun adam doğu batı karadenize hitap edebilecek İmamoğlu var işte.


    İnce Saraylının okumuş hali hiçbir farkı yok.


    İstanbul'a seni koysak her işine elimizi kolumuzu soksak engellesek sen ne yapabileceksin bakalım.Ortada dürsüt bir iktidar yok kirli siyaset güden bir yapı var.


    Ayrıca akpli isen akpliyim de.Uzatmayalım.Kaostan beslenen tek yapı sağ eğilimlilerdir.Bombalar patlayınca kriz ekonomik darlık olunca durum kime yaradı.Muhalefet mi yaradı.




    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2023; 15:17:28 >




  • BEN KK YI DESTEKLİYORUM. AMA TAYYİP KAZANMALI. BÜYÜK BİR ENKAZ VAR ÇÜNKÜ KALDIRILMASI GEREKEN. KK NIN İŞİ ÇOK ZOR. TAYYİP BATIRDI O ÇIKARSIN.

  • Benim bu. Direkt Erdoğan'a atacağım hatta 28 mayısta yapabilirsem ve fotoğrafını çekebilirsem burada da paylaşacağım. şu oktrollerle iki muhabbete girince 2-3 ay önce bunlardan neden tiksindiğimi tekrar hatırladım. Bunlar iyice sürünene kadar bana rahat yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 20 Mayıs 2023; 15:19:46 >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    yavaş ın adaylığını kendisi ile konuşmuş gibi söylüyorsun


    insan psikolojisinden bakarsak.. herkes o koltuğa oturmak ister. doldurur dolduramaz hakkını verir veremez ayrı ama herkes kendini çok üst makamda görmek ister


    yavaş ın kendi tv söylemi.. şuan için bu görev ile hizmet amacı ile geldim. şuan hedefim bu. partim yeni görev belirleyene kadar... adam daha ne desin.

    ama imamoğlu dediğin şahıs bu söylemleri yapmadığı gibi hiçbir aksiyonu da bu yönde olmadı


    ayrıca.. 90 ları da bilirim 70 leri de.

    evet siyasel meydanı vs harika programlar ile sbahlardık


    bugün o tür konuşma neden yok ?

    basit bir örnek vereyim.. sürekli meclisde herşeye dilekçe veren bir muhalefet var. ama millet menfaatine veya sosyal hizmetler talebine yönelik yok.. örnek olması için.. ünv yurt sayısı artması ve öğrenci sosyal alt yapısının eğitimlerin geliştirilmesi bütçenin artması gibi .. sadece sözsel ifadeleri bile çok az


    ülke içinde 100 aşkın ünv sayısı varken, diplomalı işsiz sayısı artarken.. bir itiraz yapmıyorlar. köşedeki bakkal dükkanını kapatınca yerine bir ünv kurulmasına itiraz etmiyor. eğitimde kalite kantite oluşması için baskı veya gündem yapamıyor. onun yerine terörist cenazelerine katılıp, iha siha ya karşı çıkan söylemleri veya bireysel hakaret ve suçları gündem yapıyor


    çiller gibi bu ülkeyi buldozer gibi ezen mahveden kişi öncesinde mesut un yaptıkları

    devlet ricalinde hoca şeyh etkisini arttıran özal ve erbakan.

    apo nun daha güvenli bir ortamda siyaset yapması için bize teslim edilmesini açıklayamayan ecevit yönetimi.


    yani sayacak olursak çok fazla sorun var


    biz öncelikle VATANDAŞ olmayı öğrenmemiz gerek


    bak bu forumda anlık döviz kurlarını değiştiren gündem de tutan topic var.

    herkes eline geçen parayı anında döviz e çevirirken... sen nasıl tv lerde dolarınızı bozdurun söylemleri ile kabadayılık yaparsın..


    depremde, depremzede yıkılan evinin başından ayrılmadı. sebebi ise.. komşusunun veya dışardan gelenlerin kalan son eşyasını yağmalama korkusu ki tv lerde yotube da seyrettik

    ben daha öönce erzincan ve marmara depremini yaşadım ama böyle bir rezil olay olmadı onlarda.



    yani muhalefet oturduğu koltuğun hakkını veremiyor.





  • Mantığa bak omg

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR SAKIN BU TROLLÜ CİDDİYE ALIPTA BÖYLE BİRŞEY YAPMAYIN.BAKIN DAHA KAYBETMİŞ DEĞİLİZ.PİŞMAN OLACAĞINIZ HAREKETLER YAPMAYIN.BELKİDE ÇOK AZ FARK OLUCAK VE SIRF BU TAVRINIZDAN ÖTÜRÜ AKP GENE İKTİDAR OLUCAK.LÜTFEN İNANCINIZI VE GÜVENİNİZİ KAYBETMEYİN.BENİ DİNLEYİN BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ.BUNU BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.AKTROLLERİN ALGILARINA GELMEYİN.BUNLAR ZAYIFLIĞINIZI FIRSAT BİLİP SİZİN ZİHNİNİZİ BULUNDIRIYOR.BİZDE BU DAVAYA BAŞ KOYDUK.LİDERİMİZE SAHİP ÇIKICAZ VE ONU CUMHURBAŞKANI SEÇİCEZ!

  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

    Hata edersin bu ülke elden gidiyorsa bunda seninde parmağın olucak.Kendi öfken seni zararlı çıkarıyor bunuda bilesin.

  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

    10 yıldır genel seçimler, yerel seçimler, referandumlar, muhtar seçimleri benim verdiğim taraf hep yeniliyor. hiç şaşmadı daha. o yüzden bu sefer erdoğan'a verip ters mıknatıslanma yapacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 20 Mayıs 2023; 17:39:6 >
  • İşte muhalif kesim bu yüzden seçim kazanamıyor. En ufak şeyde pes edip tayyipe vereceğim dediğiniz için. Biraz akepelileri örnek alıp onlar kadar yandaş olmayı deneseniz belki de seçim kazanılacak. Hemen ilk fırsatta karşı bloktaki oyları bölüyorsunuz. Sinan Oğan ve Muharrem örneğinde olduğu gibi. En güçlü aday varken başka adayları destekliyorsunuz. Az bile yapıyor size tayyip

  • Siz bu kafayla devam edin troller yarın size kimse acımaz.

  • Yalancıya bak yalancıya ilk turda Kılıçdaroğlu'na vermişmiş. Aktrol notuyla bloklu olmasan inanacağız. Kanmayın bunlara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.