Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende isterim oraya gitmek isterim.Ama ne o kadar param ne o kadar zekam var açık açık söylüyorum.Fakir edebiyatı ile alakası yok halimden memnunum dahada kötü olabilirdi.Bende sizin gibi düşünüyodum ama başınıza 1-2 şey gelince öğreniyorsunuz.
  • gavur dediğin milletler eğitimde çağ atlayıp, dünyanın en iyi bilim adamlarını, doktorlarını, mühendislerini nasıl yetiştiririz diye çabalarken, 2014 yılında halen daha kız-erkek karma eğitim harammıdır tartışması yapan yobaz molla zihniyetin koyduğu kurallarda, belirlediği standartlarda eğitim görmek zorunda olmak senin suçun değil... Suç onları başımıza getirip ülkeyi ortaçağ karanlığına gömenlerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Ekim 2014; 16:49:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otur ağla Fakir doğman senin suçun değil.Önündeki maçlara bak sen de.Kayınpederini zengin seçersin
  • Iste insanlarin dis gorunusleriyle degil kafalarinin icleriyle ilgilenen egitim sistemi, bakin kimisini saci darmadagin uniforma zaten yok. Bayildim resmen bir okul degil de sanki kisisel gelisim merkezi. Devlet okullarindaki egoist sakirt egitimcilerde vay senin faulun neden uzun diye alsin makasla kessin.. He bu bide lise duzeyinde egitim veriyo dusunun cocuklar o yasta bizim universitedeki almis oldugumuz egitimin kat kat ustunde egitim alip kendilerini gelistiriyorlar, e universite zamaninda da o kazanacak tabi bogaziciyi, odtuyu ve hayatta her zaman 5adim onde olacaklar...
  • çok başarılıysan zaten bursla girersin iş sende bitiyor.
  • isterssen milyarder ol kardeş o okulun puanı 500 üzerinden 496 :)

quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

https://m.youtube.com/watch?v=426N_zfRyfg

BEN NEDEN BU LİSEDE DEGİLİM.BENİM BU ZENGİNLERDEN EKSİĞİM NE.İSTE GELDE LANET ETME HAYATA

Demek ki; Baban ve ailen namusu ile para kazanmış. Haram lokma yememiş. Eksiğin yok fazlan var. Onlarda olan eksik şeref ve haysiyet.

Sende öyle olsaydın belki baban uyuşturucu işi, kara para işi ile uğraşıyor olurdu.

Sende eroion partylerinde elllere havaya olurdun.

Belki lüx araban ile şöyle bi tur atarken kaza yapar ömür boyu felçli kalabilirdin.

Senden daha kötü durumda olanlar da var. Camii avlusunda yatıp kalkan insanlar var.

Birde çalışarak kazanma hikayeleri olabilir tabi vergi kaçırırsa çalışıp olur. ve Çalışmayla zengin olunsaydı, Hammallar milyarder olurdu.

oha noluyor lan her zengin fedel castro mu anasını satayım pis fakirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 25 Ekim 2014; 16:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Bunu yapamıyorsan senin suçun Koleje verecek paran olmasa bile aynı seviyede eğitim veren aynı taban puandan öğrenci alan devlet okulları var.

1 ) Robertten sadece 3 puan aşağıda taban puanı olan İstanbul Lisesi var Cağaloğlunda aynı zamanda benim çalıştığım yer.

Bu sene ne düşük öğrenciyi 497.791 puandan aldık. Robert kolejinden eğitim aşamasında hiç bir eksiği olmadığı gibi sıralamalarda da hemen ardından gelir bu lise. Girebilmek için sadece yukarıda verdiğim taban puanı veya üstünü tutturman yeterli. Tuttur gel. İlla boğaz manzarası eşliğinde üst düzey eğitim almak istiyorsan okul yok değil.

2 ) Galatasaray Lisesi Bu Lise de devlet okuludur ve girmek için 497 puan ve üstünü tutturmak yeterlidir. İstanbul Erkek Lisesi ile denktir. Farkları sadece biraz daha masraflıdır burası İstanbul Erkek lisesine göre o kadar.

3 ) Kabataş lisesi. Robert ve İstanbul Lisesi kadar olmasa da istanbuldaki sayılı liselerden biri sayılır. Yabancı dili İstanbul gibi Almancadır. Ayrıca ingilizce eğitimi verilir. Paun aralığı istanbul lisesinden 5 puan aşağıdadır.

Usta sana saygım var ama bilmediğin bir sürü şey var bu sistemle ilgili özel ders denen bir pislik var ki her yakıtı gibidir uçurur adamı şimdi gelmesin hadi meslek liseliye ders ver de girsinciler buralara oynayan adamlar zaten birbirleriyle yarışır biz de bu griptaydik yukarılarda pislik hainlik çok başka bir boyut kazanıyor abi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cingene

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

hepsi standart, inek, fularlı, çerçeve gözlüklü tipler. bunlarla ne muhabbet olur ne de başka bir şey. öldürseler okumam orda. lise hayatı gibi bir şans insana gelemez bir daha.

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ?

Senin bu aşşağıladığın tipler varya :D senin gibileri yanında köpek niyetine gezdirmiyor iş hayatında bilesin :D

Herşey bumudur ? İş hayatı :D

İş nedir bir defa onu tanımlamak gerek herkes için önemi aynımı.

@propus
    İyiyi örnek alacaksada gitsin çalışsın birşeyler yapsın. Örnek alıp gelip forumda benim niye böyle oyuncaklarım yok tarzında bir ağlama yaparsa en fazla ağladığıyla kalır.

Başlığı açan arkadaş senin neden böyle bir hayatın yok onuda söyleyeyim. Senin babanda büyük ihtimal senin gibi ağlak icraat 0 bir adammış. Sende ona çekmişsin o yüzden. Yani bunların muhasebesini burda aciz bir şekilde ağlayarak yapmanın bir anlamı yok. O kadar özel olduğunu hissediyorsan git babana sor bunların hesabını o zaten sana kim olduğunu hatırlatır. Birşeylere sahip olmak istiyorsan git çalış çabala burda ağlamanın anlamı yok. Afrikada açlıktan ölen insanlar edebiyatı yapmayacağım ama küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenemediysen bu hayatta zaten bundan sonrada mutlu olamazsın. Kimse kimseye birşey vermiyor sonuçta herkes kendi çabalayıp kendi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 25 Ekim 2014; 17:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

quote:

quote:

quote:

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Bunu yapamıyorsan senin suçun Koleje verecek paran olmasa bile aynı seviyede eğitim veren aynı taban puandan öğrenci alan devlet okulları var.

1 ) Robertten sadece 3 puan aşağıda taban puanı olan İstanbul Lisesi var Cağaloğlunda aynı zamanda benim çalıştığım yer.

Bu sene ne düşük öğrenciyi 497.791 puandan aldık. Robert kolejinden eğitim aşamasında hiç bir eksiği olmadığı gibi sıralamalarda da hemen ardından gelir bu lise. Girebilmek için sadece yukarıda verdiğim taban puanı veya üstünü tutturman yeterli. Tuttur gel. İlla boğaz manzarası eşliğinde üst düzey eğitim almak istiyorsan okul yok değil.

2 ) Galatasaray Lisesi Bu Lise de devlet okuludur ve girmek için 497 puan ve üstünü tutturmak yeterlidir. İstanbul Erkek Lisesi ile denktir. Farkları sadece biraz daha masraflıdır burası İstanbul Erkek lisesine göre o kadar.

3 ) Kabataş lisesi. Robert ve İstanbul Lisesi kadar olmasa da istanbuldaki sayılı liselerden biri sayılır. Yabancı dili İstanbul gibi Almancadır. Ayrıca ingilizce eğitimi verilir. Paun aralığı istanbul lisesinden 5 puan aşağıdadır.

Usta sana saygım var ama bilmediğin bir sürü şey var bu sistemle ilgili özel ders denen bir pislik var ki her yakıtı gibidir uçurur adamı şimdi gelmesin hadi meslek liseliye ders ver de girsinciler buralara oynayan adamlar zaten birbirleriyle yarışır biz de bu griptaydik yukarılarda pislik hainlik çok başka bir boyut kazanıyor abi.

Ben bu yukarıda saydığım okullarda okumadım. Ama bu sene 482 taban puanı ile öğrenci alan pertevniyal lisesindne mezunum.

Açık sözlü konuşacağım ben hem okuyup hem çalıştım. Baba yok ev benim getirdiğim para ile dönüyordu. Yani dershane olsun özel ders olsun okulda yabancı dil eğitim veriliyor o sebpeten yabancı dil için kurs olsun öyle şeyler hiç almadım zaten alacak param yoktu. Ama çalıştım zamanında oldu.

Ki benim mezun olduğum yıllarda pertevniyal istanbul erkeğin hemen peşindeydi aralarındaki taban puan farkı 1 puan filan oynuyordu.

ben nasıl yaptım ?

• Bizim lisede bi hocamız vardı herkes doktor mühendis olacak diye bir şey bize çöpcü de lazım derdi şaka maka kardeşim sen elinden geleni yapmaya bak.Bak benim şuan ünide 2.senem ve lisede ne gördüm biliyormusun? Öğrencinin kalitesini lise belirlemez.Öğrenci kendi kalitesini kendi belirler.Ben bayrampaşada kıytırık bi anadolu lisesinden çıkmayım ama kabataştan çıkan nice adamları geçtim ygs-lys de.Aynı şekilde Beşiktaş erkek lisesinden çıkan arkadaşım 2 yıllık yüksek okul kazanırken sultangazide bir düz liseden çıkma arkadaşım tıp kazandı.Tabiki robert lisesi vs. okullar çok iyi insan yetiştiriyorlar ama unutma aslında insan kendini yetiştirir.Maddi yokluklar vs. bunları aşabilirsin inan bana ben üniye geçtiğim yaz bir gecede 1000 tlden fazla burs parası çektiğimi bilirim şunu unutma okuyan adamın , okumak isteyen adamın elinden tutan çok var bu ülkede..

• quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

isterssen milyarder ol kardeş o okulun puanı 500 üzerinden 496 :)

quote:

quote:

BEN NEDEN BU LİSEDE DEGİLİM.BENİM BU ZENGİNLERDEN EKSİĞİM NE.İSTE GELDE LANET ETME HAYATA

Demek ki; Baban ve ailen namusu ile para kazanmış. Haram lokma yememiş. Eksiğin yok fazlan var. Onlarda olan eksik şeref ve haysiyet.

Sende öyle olsaydın belki baban uyuşturucu işi, kara para işi ile uğraşıyor olurdu.

Belki lüx araban ile şöyle bi tur atarken kaza yapar ömür boyu felçli kalabilirdin.

Senden daha kötü durumda olanlar da var. Camii avlusunda yatıp kalkan insanlar var.

Birde çalışarak kazanma hikayeleri olabilir tabi vergi kaçırırsa çalışıp olur. ve Çalışmayla zengin olunsaydı, Hammallar milyarder olurdu.

İstanbuldaki sayılı devlet üniversitelerinden birinin mühendislik bölümüne para vererek giren yakın arkadaşım var.

siz puan yapmaya çalışın..

edit: Fidel* Castro'nun kim olduğunu biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 25 Ekim 2014; 17:10:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: IG

quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

bunların hepsi zengin züppesi
    hepsi inek lan
    ama devlet lisesinin verdiği hazzı hiç bir zaman tadamıyacaklar

Gariban tesellisi of the year

Aynen öyle. Nasıl bir hazsa artık, tek sigara peşinde, okuldan kaçıp kahvehanelerde okey oynama hazzı

lise hayatını pek yaşayamamıssın her halde . hayata dair bilgin yok burda gelmiş konuşuyosun.İllede rabırt koleji afl galatasaray liseside onun kadar köklü bir tarihe sahip.odtü boğaz içi mezunlarının okudukları lise sanki hepsinin rabırt koleji,

• quote:

hangi liseye gidiyorsun
  • rabırt tavsan demek değilmii

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ?
  • Hem sınavı ful yapacaksın hem de baban okula yıllık 3 özel üniversite parası verecek kadar ensesi kalın olacak. Maşallah ne diyelim..
  • isterssen milyarder ol kardeş o okulun puanı 500 üzerinden 496 :)

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

quote:

quote:

quote:

bahaneniz özel ders olmuş be. bende özel fen lisesinde bursluyum kardeş. burslu olmasaydım 32 bin TL ödemek zorunda olcaktım. Ama çalıştım burslu girdim. Hayatımda dershaneye gitmedim özel ders almadım. İŞ SENDE BİTER. Millete çamur atmayın. Parayla başarı olsaydı keşke.

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

isterssen milyarder ol kardeş o okulun puanı 500 üzerinden 496 :)

quote:

quote:

İstanbuldaki sayılı devlet üniversitelerinden birinin mühendislik bölümüne para vererek giren yakın arkadaşım var.

siz puan yapmaya çalışın..

edit: Fidel* Castro'nun kim olduğunu biliyor musun?

ben burda liseden bahsediyorum. Hemde Amerikan lisesinden. Sen gelmiş Türk Üniversite örneği veriyorsun. ???? Mantık. Torpil olmuyor mu bu memlekette? Oluyor. Napalım bazılarıda öyle okuyor. Ama bu liseye giden neredeyse herkesi tanıyorum ve nasıl çalıştıklarını biliyorum.

Ben bilmediğim konu hk. konuşmam. Castro devrimci. İllegal işlerle para kazandığı hk. bir kitap okumuştum. Kitap değil aslında. Tarihi anlatıyor. Ve gizli serveti filan varmış okuduğuma göre. Doğruluğu nedir bilmem. Sadece örnek verdim. İsmini yanlış yazmışım adamın kusuruma bakmasın :p

• Madem paran yok, burs alırsın. Ama sen tabi tüm sene yatarsan puanın yetmez okula. Sonra da suçlu parasızlık olur tabi. Sonra da böyle saçma sapan konu açarsın....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

gavur dediğin milletler eğitimde çağ atlayıp, dünyanın en iyi bilim adamlarını, doktorlarını, mühendislerini nasıl yetiştiririz diye çabalarken, 2014 yılında halen daha kız-erkek karma eğitim harammıdır tartışması yapan yobaz molla zihniyetin koyduğu kurallarda, belirlediği standartlarda eğitim görmek zorunda olmak senin suçun değil... Suç onları başımıza getirip ülkeyi ortaçağ karanlığına gömenlerde...

Senin beğenmediğin o kız erkek ayrı eğitimi yıllardır ingiltere ve amerika en iyi okullarında uyguluyor.
    Azıcık araştırsan, önüne gelen ve insanlara dayatılan "avrupa amerika, modern çağdaş ne güzel karmakarışık yaşıyorlar da böyle gelişiyorlar"
    şeklindeki dar bakış açısını aşsan çok güzel olacak bence..

• Hayat böyle dostum alışmalısın zamanında milyarder biri vardı yanında çalışırdık.Bunun oğlu kolejlerde okurdu her gün yanımıza gelip kaç kız fiktiğini anlatırdı şimdi benden borç alıyor arada ne oldum değil ne olacağım demeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liseyle bitmiyor iş önemli olan üniversite bölümündeki meslek seçimin.tabiki lisede önemli ama üniversite kas boşver liseyi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.