Şimdi Ara

Beni deli sanıyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok saçma bir konu ama deli sanıyorlar beni 12.sınıfım ve 10 ve 11.sınıflar özellikle böyle zannadiyor

Ne olduysa özellikle kızlar benden korkmaya başladı yolda giderken felan bir sey yapar mi diye konusuyolar gerçekten deli edicekler artık beni.

görünüşüm de öyle değil ama anlamiyorum niçin böyle zannediyolar zaten sinava giricem bir de bu lisede ki beyinsizlerle ugrasiyorum

Herhangi malca veya aptalca bir sey yapmadim neden böyle olduğunu bende anlamadim okuldan eve evden okula gidip sınava çalışan biriyim su durumda bana yol gösterecek birisi var mı?? Gerçekten yol gösterecek biri lazm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demekki yeterince ağır başlı değilmişsin olsan böyle hareketler yapamazlar durduk yere ...
    Hocam okulda ki en ağırbaşlı benim diyebilirim onur belgesi bile aldım su zamana kadar insanlarla hep iyi sekilde iletisim kurdum herhangi bir kötülüğüm olmadı 10 11.snftayken de aynıydım ama simdi böyle olmaya başladı

Orijinalden alıntı: Elal-Ahmedov

Hocam okulda ki en ağırbaşlı benim diyebilirim onur belgesi bile aldım su zamana kadar insanlarla hep iyi sekilde iletisim kurdum herhangi bir kötülüğüm olmadı 10 11.snftayken de aynıydım ama simdi böyle olmaya başladı

valla olay bana çok değişik geldi ne desem bilemedim şimdi :D

Bence de çok saçma gercekten deliricem ya bir sey yapmıyorum ama bu lisedekiler bi garip bu yüzden sınava çalışırken zorluk yaşıyorum.

takma kafayı boşver nerelisin sen _? azeri Türk'ümüsün ?

Gerçi ben pekte normal sayılmam. Seni bilmem. Nasıl olsa son yıl, hiç birini bir daha görmeyeceksin. Böyle sanmalarına sebep olan şeyi tespit et. Davranışlarından kaynaklıysa bir daha böyle şeyler yaşamamak için önlemini al.

• Dostum lisedeki arkadaşlarına aldırma gerçekten ben özellikle lisedeki arkadaşlarımdan gerçi pek arkadaşlık ettiklerini görmedim çok çektim misal bir tane gerizekalı vardı gelir durduk yere vurur kaçar gülerdi. Bunlar gibiler yüzünden Açıköğretimi seçtim aynı zamanda ingilizce kursuna gidiyorum şimdi daha aklı başında insanlarla karşı karşıyayım kursta en azından ne yaparsam ayıp olur ne yaparsam ayıp olmaz bunu bilenler çoğunlukta.Endüstri meslek lisesi veya ticaret meslek lisesi okuyorsan hele hiç takma okuldakileri sınavına bak.

Lotus ----> Davranişlarimda mi bir sıkıntı var yoksa bunun sebebi başka bir seymi hala anliyamadım.Okula veya eve giderken bile yolumu degistirdim korktuklarindan.

Micheal -----> Anadolu lisesindeyim ama bu lisedekilerin de ticarettekilerden farkı yok.Allahtan son senem defolup gidicem bu lanet yerden serefsizim bir daha buraya adimimı atarsam :D

Ama şunu belirteyim gercekten benden kaynaklanmıyor.Korkanların çoğu kız ve benim kızlarla çok da fazla sohbetim yok deli damgasi yemeden once benden hoslananlarda oldu ama ben sınav yüzüne kimseyle çıkmadım şimdi durum bu hale geldi yüzüme bakan her kız hemen kafasını çeviriyor sanki sapığım gibi.

Şimdi ben ne yapım tmm son senemde daha okulların bitmesine baya var her gün bu insanlarla uğraşmaktan sıkıldım siz olsanız ne yapardınız bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elal-Ahmedov -- 30 Aralık 2015; 23:30:23 >

O zmn olması gerektiği gibi davranırım.Her korktuklarını görünce aşağılayacam.Laf atana laf atıcam.Hayattan lezzet almaya bakicam artık.Onlar kendi si""k dünyalarında yaşasınlar.Yarın başlıyorum yeni hayatıma.Yeni bir sayfa...

Yazdığın söz beni gercekten etkiledi hocam. -H.B-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elal-Ahmedov -- 31 Aralık 2015; 1:12:14 >

Gerçekten çok saçma bir konu ama deli sanıyorlar beni 12.sınıfım ve 10 ve 11.sınıflar özellikle böyle zannadiyor

Ne olduysa özellikle kızlar benden korkmaya başladı yolda giderken felan bir sey yapar mi diye konusuyolar gerçekten deli edicekler artık beni.

görünüşüm de öyle değil ama anlamiyorum niçin böyle zannediyolar zaten sinava giricem bir de bu lisede ki beyinsizlerle ugrasiyorum

Herhangi malca veya aptalca bir sey yapmadim neden böyle olduğunu bende anlamadim okuldan eve evden okula gidip sınava çalışan biriyim su durumda bana yol gösterecek birisi var mı?? Gerçekten yol gösterecek biri lazm

Cunku sen delisin

• Bi arkadaşı kenara çek nedenini sor muhtemelen söyler bir neden varsa

Gerçekten çok saçma bir konu ama deli sanıyorlar beni 12.sınıfım ve 10 ve 11.sınıflar özellikle böyle zannadiyor

merhabalar, bu konu özellikle ilgimi çekti. keyifle cevaplandıracağım.

konunun ilgimi çekmesinin nedeni: lisede okurken bahsettiğin durumun başıma gelmesiydi.

ben lisedeyken çok hiperaktif, saçma sapan hareketleri olan biriydim. daima saçma sapan konulardan bahseder, şaka mahiyetinde arkadaşlarıma vurup kaçar, göze batan birçok rahatsız hareketlerde bulunurdum. bu tarz hareketleri esasında her ergen yapabilirdi lakin benim durumum başkaydı, çok ama çok aşırıya kaçardım. sürekli dikkat çeken, beni deli gösterebilen hareketlerde bulunurdum. mesela okulun bahçesinde top oynarken, rakip oyuncudan top kapayım diye şekilden şekle girerdim bu hareketimi beden hocamda fark etmişti, bir ara tüm sınıfa kızmış herkese zayıf not vermişti - ben hariç-. niçin olabilir sence ? acayip hareketlerimden deli olduğumu düşünmüş, acımıştı. birkaç oğretmenim dahil, sınıfın çoğundan deli lafını işitmiştim. lise 4 e geçtiğimde anca durumumu fark etmiş, bir şeyler yapmam gerektiğine karar vermiştim. daha sonrasında bu hareketlerimin ana kaynağının hiperaktiflikten ve ilgisizlikten ileri geldiğini çözdüm. kendime çekidüzen verip üniversite hayatımda böyle bir sorunla karşılaşmadım.

kısaca; kişinin hal ve hareketlerinden çıkarımlar yapılır.

senin olayın benimkinden farklı. deli gösterebilecek hiçbir şey yapmadım diyorsun, öyleyse şu ihtimal geliyor aklıma.

kendi halinde, sessiz biri olmandan dolayı biri hakkında ' deli ' lafını çıkartmış olabilir ötekilerde bunu onaylamış, dilden dile yayılmıştır. yani tek kişinin bile sana deli demesi, herkesin ağzına düşmen için yeterli oluyor. dikkat çekmiyorsan, kendi deyimin ile ' malca ' hareketler yapmıyorsan toplumun tamamı seni deli gormez, söz yayılmacılığın kurbanı olmuşsun. üzüldüm durumuna ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 1 Ocak 2016; 15:12:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende anormalimde deli damgası yemedim yani üniverstedeyim bana sen farklısın diyorlar ve bu dilden dile yayıldı bence sizde farklı bir karaktere sahipsiniz ama birisinin lafı yüzünden bu sorunu yaşıyorsunuz çevreniz kötü ozaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi halimde ve kimseye zararım olmasa bile bana gıcık olanlar da var(sebebini bilmiyorum) sizin de söylediğiniz gibi bunlar veya başkaları böyle bir laf çıkartmış olabilirler.

Artık yapabileceğim tek şey umursamayıp sadece sınava çalışmak.Üni de biraz daha sosyallesirim senin de yaptığın gibi kendime sosyallik bakımından çekidüzen verip böyle bir şey yaşanmasına olanak vermem artık.

Zaten birilerinin deli diyip buna hemen inanan insanlarla da konuşmak felan istemem.

Yazınız gerçekten beni aydınlattı özellikle sizin de bu durumu yaşamanız.Tekrar tskler :)

Ama malesef...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.