Şimdi Ara

Beni Başbakan Yaptırmayacağım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sanıyorum bugünlerde Ankara’da yaşananları anlatan en güzel latife bu.
    Seçim meydanlarında sıkça duyduğumuz bir sözdü bu “seni başkan yaptırmayacağız!”
    Şimdilerdeyse Devlet Bahçeli bunu kendine uyarlamış durumda.

2007’den beri mecliste “AKP’nin takviye kuvveti” konumundan dışarı çıkamayan, kime sorsan “ben milliyetçiyim abi” denilen bir ülkede 46 yıllık partisini %20 bandından daha fazla oyu asla alamayacak bir parti konumuna getiren bir liderin sözleri.

AKP diktatörlüğünden bunalan halk güç bela meclise 4. Partiyi sokmuş ve iktidarı ellerinden alarak partilere “artık kavga yok, bu ülkeyi uzlaşarak, barış içinde yöneteceksiniz” demiş. 80’er milletvekilini de size eşit sayıda pay ederek bir mesaj vermiş ama sayın Bahçeli hala bu mesajı görmeyip AKP’nin koltuk değneği olma görevini sürdürmektedir.
    Ne demek HDP’nin öyle ya da böyle desteklediği bir oluşumun içinde asla olmayacağız. Mecliste bile önlü arkalı oturuyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğlu “Oluşacak koalisyonda varsa bir endişen gel o koalisyonun başı sen ol, başbakan ol.” dedi. Yine “Alayına Karşııı!” tutumunu sürdürdü ve Kılıçdaroğlu’na “koltuk tedarikçisi” dedi. Sanki o bayılıyordu sana aldığın %16 oyla başbakanlık vermeye. Ama şartlar böyle işte; küçük balıklar olarak uzlaşmak şart yoksa büyük balık hepinizi yer.

Gelelim HDP ile asla yan yana durmayız olayına. Bu nasıl bir mantık gerçekten anlamak güç. Ne yani HDP ne yaparsa tersini mi yapacaksınız? Bu mu siyasi çizgi ve duruş? Yarın HDP çıkıp MHP koalisyonuna destek veriyoruz dese milletvekilliğinden istifa mı edeceksiniz? Veya HDP meclis başkanlığı seçiminde kısım kısım her adaya oy vereceğim dese oy verecek aday bulamayıp geri mi çekileceksiniz?
    Halk size 80’er vekil verip artık uzlaşsın demiş ama hala daha o varsa ben yokum, onlar nefes alıyorsa biz almayız kafasındalar pes

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.