Şimdi Ara

Benfica'ya son dakika şoku(PORTO!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Portekiz Ligi'nde sezonun en kritik maçında 4 puanlık farkı 2'ye indiren Porto ile Benfica Dragao'da karşılaştı. Porto maçı 90+3'teki golle kazandı. Ve 1 puan farkla öne geçti. Son hafta öncesi Benfica 2. sıraya düştü ve şampiyonluk umudunu mücizelere bıraktı. Benfica'nın yediği gol sonrası teknik direktör Jorge Jesus olduğu yere çöktü.

İlk defa Fenerbahçe'yi eleyen bir takıma karşı bu derecede nefret dolmuştum. İçim soğudu resmen. Hele o Jorge Jesus yok mu. Artist herif. Şimdi de konuşabilir.http://forum.donanimhaber.com/m_74715609/tm.htm Daha bunlar başlangıç. Daha biz yeneceğiz sizi Porto bundan sonra favori takımlarımdan bir tanesi

• Jorge jesus:acikcasi porto bu zamana kadar oynadigimiz takimlardan daha gucluymus :(((((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalkma yerden artur
     Benfica'ya son dakika şoku(PORTO!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Portekiz Ligi'nde sezonun en kritik maçında 4 puanlık farkı 2'ye indiren Porto ile Benfica Dragao'da karşılaştı. Porto maçı 90+3'teki golle kazandı. Ve 1 puan farkla öne geçti. Son hafta öncesi Benfica 2. sıraya düştü ve şampiyonluk umudunu mücizelere bıraktı. Benfica'nın yediği gol sonrası teknik direktör Jorge Jesus olduğu yere çöktü.

İlk defa Fenerbahçe'yi eleyen bir takıma karşı bu derecede nefret dolmuştum. İçim soğudu resmen. Hele o Jorge Jesus yok mu. Artist herif. Şimdi de konuşabilir.http://forum.donanimhaber.com/m_74715609/tm.htm Daha bunlar başlangıç. Daha biz yeneceğiz sizi Porto bundan sonra favori takımlarımdan bir tanesi

Nasıl çöküyo Jesus.Beter olsun inşallah.Hiç bi takımdan ve oyuncusundan bu kadar nefret etmemiştim.İnşallah Porto şampiyon olur.Hulk'dan kalma bi sempatim vardı daha da arttı

• O artur, o jesus mudur nedir,o ağzını burnunu dağıttığı adamdan özür dilemeyi bırak yanına gitmeyen gaitan..
    Haydi Porto,al şu şampiyonluğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inş kupayı da chelsea alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Benfica'ya son dakika şoku(PORTO!)

Chelsea çıldırdı kupayı istiyor. Daha da bu şoku atlatamaz Benfica. Hem lig hem uefa giderse, 1/2 olacak. Misyonun %100'ü intikam alındığında tamamlanacak. Daha bizle oynayacaklar tekrar. Herkesin topu 3 kere direkten dönmüyor o zaman çöküp kalıyorsun işte
  • benfica gibi güzel takımları portoya bin kere tercih ederim ama kaleci arthurun fotoğrafı da beni sevindirmedi değil yine de umarım benfica şampiyon olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

Dirk Kuyt :Benfica'nın bu şekilde kaybetmesi Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir.

• Gs li arkadaşlar herşeye atlamayın biraz agırdan satın kendinizi yahu şampiyon taraftara yakışıyor mu Bu konun sizle ne alakası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

Dirk Kuyt :Benfica'nın bu şekilde kaybetmesi Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Gs li arkadaşlar herşeye atlamayın biraz agırdan satın kendinizi yahu şampiyon taraftara yakışıyor mu Bu konun sizle ne alakası var

Şaka yaptık celallenmeyin hemen

• Kaleciye iyi olmuş valla içimin yağları eridi

• quote:

Orijinalden alıntı: aimar

benfica gibi güzel takımları portoya bin kere tercih ederim ama kaleci arthurun fotoğrafı da beni sevindirmedi değil yine de umarım benfica şampiyon olur

nick - tercih edilen takımın futbolcusu uyumu

• Psikolojik üstünlük Porto'da
  • nasil da mutlu olmuslar kiyamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Psikolojik üstünlük Porto'da

Aynen.Arada 1 puan fark var ve Porto haftaya deplasmanda ligin 3. takımı ile oynayacak .Benfica ise evinde ligin sondan 2. sırasında yer alan takımla.Benficanın işi daha kolay aslında.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_74037537/tm.htm

Adam bi kere bile fener bizden iyi takım demedi ki sende 3 tane konu açtın bununla ilgili... Jorge Jesus sürekli fener karşısında favori olduklarını dile getirdi. Maçtan önce de, sonra da... Bu forumda "adam haklı" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

http://forum.donanimhaber.com/m_74037537/tm.htm

Adam bi kere bile fener bizden iyi takım demedi ki sende 3 tane konu açtın bununla ilgili... Jorge Jesus sürekli fener karşısında favori olduklarını dile getirdi. Maçtan önce de, sonra da... Bu forumda "adam haklı" dedi.

Tamam ben de o açıklamalarından hoşlanmadım. Yere çöküp yıkılmasından da mutlu oldum. Ne yapalım şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.