Şimdi Ara

Benfica | Fenerbahçe uefa yarı finalı maç konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benfica destekleyenler için maç konusu...

• Gol atmamız çok önemli yenilsek de.. Yavaştan maçın havasına girelim arkadaşlar..

• diğer konuda fenerbahçe nin dikkatli olmasını yazdım. sıra benfica da.
    benfica fb'nin kapandığı bölümlerde topu sürekli dolaştırmalı.30-35 metrelik paslarla sağa-sola oyunu açmalı ki defanson balansı bozulsun.
    Benfica'da oynayan Lima'yı 3-4 sene öncesinden beri takip ediyorum gerçekten çok kaliteli dikkat edilmesi lazım nerede ne zaman vuracak pres yapacak çok akıllı bir oyuncu.önüde açık ayrıca
    nitekim, Benfica'nın öyle yada böyle gol atacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

diğer konuda fenerbahçe nin dikkatli olmasını yazdım. sıra benfica da.
    benfica fb'nin kapandığı bölümlerde topu sürekli dolaştırmalı.30-35 metrelik paslarla sağa-sola oyunu açmalı ki defanson balansı bozulsun.
    Benfica'da oynayan Lima'yı 3-4 sene öncesinden beri takip ediyorum gerçekten çok kaliteli dikkat edilmesi lazım nerede ne zaman vuracak pres yapacak çok akıllı bir oyuncu.önüde açık ayrıca
    nitekim, Benfica'nın öyle yada böyle gol atacağını düşünüyorum
    Benfica mutlaka gol bulacaktır ama bence önemli olan ilk golü bulabilmekte.. Eğer ilk golü bulursak tüm ipler bizim elimizde olur.. Fener'in oyunu uyku moduna sokmasına izin vermemeliyiz, şartlar ne olursa olsun..
  •  Benfica | Fenerbahçe uefa yarı finalı maç konusu

ben Lima'nın acayip hayranıyım hocam, eskiden azda olsa klüpte oynadım santrafor, adam resmen benim kopyam, her maçını takip ediyorum internetten bazen kaçırsamda özetine bakıyorum.Fenerin asıl çekineceği adam Lima'dır bu akşam golünü atar gibime geliyor.
    özellikle Sağ kanattan gelen ataklarda çok iyi yer tutup olmadık yerlerden gol atıyor.
    Porto bu adamı nasıl kaçırdı hala anlamadım.

• quote:

ben Lima'nın acayip hayranıyım hocam, eskiden azda olsa klüpte oynadım santrafor, adam resmen benim kopyam, her maçını takip ediyorum internetten bazen kaçırsamda özetine bakıyorum.Fenerin asıl çekineceği adam Lima'dır bu akşam golünü atar gibime geliyor.
    özellikle Sağ kanattan gelen ataklarda çok iyi yer tutup olmadık yerlerden gol atıyor.
    sonuna kadar Benfica

• quote:

Aynen hocam uzaktan çok etkili şutları var.. Ne zaman nereden vuracağı hiç belli olmaz..

Fenerbahçe bu maçı alabilir ama turu geçmek istiyorsak gol bularak yenilmeliyiz ki gol bulacağımıza inanıyorum, 2-1, 3-2 gibi skorlar bizi Portekiz'de bize tur attırır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe | Haftanın maçı |
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Aynen hocam uzaktan çok etkili şutları var.. Ne zaman nereden vuracağı hiç belli olmaz..

Fenerbahçe bu maçı alabilir ama turu geçmek istiyorsak gol bularak yenilmeliyiz ki gol bulacağımıza inanıyorum, 2-1, 3-2 gibi skorlar bizi Portekiz'de bize tur attırır..

Alıntıları Göster
    Çakma Portekizliler'de gelmişler hemen. Madem o kadar destekliyordunuz takımınızı neredeydiniz 1 yıldır ? Bari belli etmeyin bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

Çakma Portekizliler'de gelmişler hemen. Madem o kadar destekliyordunuz takımınızı neredeydiniz 1 yıldır ? Bari belli etmeyin bu kadar.

Alıntıları Göster
    İlk 11'imiz..

BENFICA: 4-3-3
    Arthur - Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo - Andre Gomes, Aimar, Matic - Ola John, Oscar Cardozo, Salvio

Vurduğunuz gol olsun Kartallar..
  • Lima neden yok acaba

• quote:

İlk 11'imiz..

BENFICA: 4-3-3
    Arthur - Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo - Andre Gomes, Aimar, Matic - Ola John, Oscar Cardozo, Salvio

Vurduğunuz gol olsun Kartallar..

Alıntıları Göster
    Oha konuya bak ilk kez görüyorum utanın lan terbiyesizler. Ayıp be bu kadarı da fazla. Tamam Benfica'yı destekleyin de bu kadarı fazla. Bu sadece ve sadece tahrik amaçlı bir konudur. Şikâyet ediyorum. Destekleyecekseniz de bilerek forumda konu açarak değil, bu yaptığınız Fenerlilerin ve diğer Fener'i destekleyenlerin gözüne soka soka sevinmek olur (Benfica başarılı sonuç alırsa yani). Destekliyorsanız gidin kendi evinizde, içinizde destekleyin. Hay lanet olsun.

• quote:

Lima neden yok acaba

Büyük ihtimal baskılı başlayacağız.. İkinci yarı Cardozo-Lima değişikliği gelebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Oha konuya bak ilk kez görüyorum utanın lan terbiyesizler. Ayıp be bu kadarı da fazla. Tamam Benfica'yı destekleyin de bu kadarı fazla. Bu sadece ve sadece tahrik amaçlı bir konudur. Şikâyet ediyorum. Destekleyecekseniz de bilerek forumda konu açarak değil, bu yaptığınız Fenerlilerin ve diğer Fener'i destekleyenlerin gözüne soka soka sevinmek olur (Benfica başarılı sonuç alırsa yani). Destekliyorsanız gidin kendi evinizde, içinizde destekleyin. Hay lanet olsun.

Dünya'dan futbol bölümündeyiz hocam.. Fenerbahçe bölümünde trollük mü yapmak zorunda kalalım.. Herhangi bir şekilde dalga geçecek bir unsurda bulunmuyor konuda.. Adam gibi maçımızı izleyeceğiz o kadar..
  • quote:

quote:

Lima neden yok acaba

Büyük ihtimal baskılı başlayacağız.. İkinci yarı Cardozo-Lima değişikliği gelebilir..

Alıntıları Göster
    ayıptır ayıp..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

yalnız konuyu açan fenerli arkadaş, trollenmesin fb bölümü diye açıldı biraz akıl etsen iyi olur, burda benfica nın nasıl yeneceğini söyledim fb bölümündede fb nin nasıl yeneceğini.
    insanlar istediği takımı tutarlar.fb ve bjk marşlar bestelerken, atkılar bayraklar açarken normal gördüm, aynısını da yapmadık.
    Schalke tır gibi geçer diyen eski fb li futbolcu
    http://www.ahaber.com.tr/Spor/2013/04/25/uefayi-alalim-sampiyonu-kimse-hatirlamaz

Senin Avrupa maçın var sanane Galatasaray'dan attığım linki iyice okuyun.
    Ünal Aysal maça davet edilmiyor, ben hayatımda böyle rezillik görmedim

• quote:

quote:

Lima neden yok acaba

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2013/04/25/uefayi-alalim-sampiyonu-kimse-hatirlamaz
    böyle bir açıklama yapan başkanın takımını tutarmıyım ben, ki Benficayıda tutmuyorum.Biz burda maçı ve oyuncuları yorumluyoruz :) tek tutuğum takım GAlatasaray ben normal maç ezler gibi izlerim maçlarda genellikle gol atınca tepki veririm :)
    mesela cardozaaaaaaa attı :)
    dün akşam lewandovski attı o kadar bende sevindim adam kople bir forvet

• quote:

quote:

quote:

Lima neden yok acaba

böyle bir açıklama yapan başkanın takımını tutarmıyım ben, ki Benficayıda tutmuyorum.Biz burda maçı ve oyuncuları yorumluyoruz :) tek tutuğum takım GAlatasaray ben normal maç ezler gibi izlerim maçlarda genellikle gol atınca tepki veririm :)

Aynen hocam olay bu kadar basit.. Sevmediğim bir camia'yı desteklemiyorum yoksa yemişim Benfica'sını.. Kimsenin kendi konusunda da abuk subuk şeyler yazmaya yeltenmiyoruz..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lima neden yok acaba

Aynen hocam olay bu kadar basit.. Sevmediğim bir camia'yı desteklemiyorum yoksa yemişim Benfica'sını.. Kimsenin kendi konusunda da abuk subuk şeyler yazmaya yeltenmiyoruz..

Alıntıları Göster
    Çok kötüyüz ikinci yarı toparlanmalı Benfica.. Yoksa Fenerbahçe 2 gol bulur ikinci yarı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Çakma hafif olmadı mı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi_aldemir

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Çakma hafif olmadı mı hocam ?

Ban yemekten korkuyorum hocam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.