Şimdi Ara

Benfica | Fenerbahçe uefa yarı finalı maç konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi_aldemir

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Çakma Portekizliler'de gelmişler hemen. Madem o kadar destekliyordunuz takımınızı neredeydiniz 1 yıldır ? Bari belli etmeyin bu kadar.

Çakma hafif olmadı mı hocam ?

Ban yemekten korkuyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim tavrım net avrupada Fb-bjk harici Türk takımlarını desteklerim
    benfica yıda desteklemiyorum sadece maçı izliyorum

• Yedik golü..
  • İnşallah çıkamaz fener finale çıksa bile chelsea

Ama inşallah yenilir fener lisbonda.
  • Enzo, Luisao ve Lima oynarsa ki oynacaktır Benfica'nın şansı hocam.. Hazır Webo, Topal kart cezalısı, Meireless sezonu kapatmışken Benfica evinde öldürücü darbeyi vurmayı.. Ama ne olursa olsun %51 artık Fener'e geçti..
  • Sonraki Fenerbahçe maçı bittikten sonra bu konuya mesaj atacak mısın çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 26 Nisan 2013; 1:26:46 >
  • Oha lan bu konu ne böyle. Abov...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Oha lan bu konu ne böyle. Abov...

Kimse benden fbyi desteklememi beklemesin. Yanımda babamla beraber baktım maça türkiyenin puanı artsın diye fbyi destekledi babam yeri geldi küfürü bastı futbola. Ama ben benficayı destekledim inşallah benfica geçer fener elenir.

FByi destekleyen bir gsliye gsli demem ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 26 Nisan 2013; 2:04:47 >
  • Geçeriz bu turu heralde. HALA BENFİCA !
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Kimse benden fbyi desteklememi beklemesin. Yanımda babamla beraber baktım maça türkiyenin puanı artsın diye fbyi destekledi babam yeri geldi küfürü bastı futbola. Ama ben benficayı destekledim inşallah benfica geçer fener elenir.

O son laf senin ne haddine arkadaş ?
    Sen kimsin de öyle değerlendirmede bulunma hakkını buluyosun kendinde.
    Ben de Avrupa maçlarında yabancı takımı destekleyen adama Türk demem o zaman. Oldu mu ?
    O mesaja bu cevap. Sindirebilirsen sindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 26 Nisan 2013; 2:09:16 >

• quote:

quote:

quote:

O son laf senin ne haddine arkadaş ?
    Sen kimsin de öyle değerlendirmede bulunma hakkını buluyosun kendinde.
    Ben de Avrupa maçlarında yabancı takımı destekleyen adama Türk demem o zaman. Oldu mu ?
    O mesaja bu cevap. Sindirebilirsen sindir.

Orda kendi fikrimi belirttim. Sende kendini fikrini belirtmişşin başımın üstünde yerin var.
    Benden stad girişinde real madrid bayragı satıp , real madride 2dkda 2gol atınca bayragı alanların bayragı atıp galatasarayı desteklediği takıma destek vermemi istiyorsun.
    Galatasarayın uefa kupasıyla dalga geçip o kupanın peşinde koşanları desteklememi bekliyorsun.
    Türklüğü senden öğrenicek değilim sen nekadar türksen bende okadar türküm

HALA BENFİCA !

• Ne saçma sapan yorumlar ya millet Benficayı destekliyor ama eminimki Portolular Fb yi desteklemiyordur.

Bu arada Benficanıza top oynatmadık.

• Ikinci macta da boyle oynarsak cevabi sonra yazarim. Ban yersem de yiyeyim.

• Adamlara bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Ne saçma sapan yorumlar ya millet Benficayı destekliyor ama eminimki Portolular Fb yi desteklemiyordur.

Aksine Türkiye'de Fener'i destekleyen birçok rakip takım taraftarı var ama Portekiz'de Benfica'yı destekleyen Portoluların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 26 Nisan 2013; 13:41:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Ne saçma sapan yorumlar ya millet Benficayı destekliyor ama eminimki Portolular Fb yi desteklemiyordur.

Aksine Türkiye'de Fener'i destekleyen birçok rakip takım taraftarı var ama Portekiz'de Benfica'yı destekleyen Portoluların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Portekizdemi yaşıyorsun.?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Portekizdemi yaşıyorsun.?

Hayır. Belirtmeyi unutmuşum benim tahminim bu yönde. Daha önce İngilizlerin arasında bulunmuştum mesela ve hiçbiri rakip takımı desteklemiyordu. Bu "rakip takımları Avrupa maçlarında destekleme" olayını bir tek Türklerde gördüm şimdiye kadar.

• quote:

quote:

anasayfa haberlerinin ardından futbol bölümünde de trollemeye başlamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

quote:

anasayfa haberlerinin ardından futbol bölümünde de trollemeye başlamışsın

Nick - Mesaj - Tuttugu takım uyumu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.