Şimdi Ara

Benfica | Fenerbahçe uefa yarı finalı maç konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Ne saçma sapan yorumlar ya millet Benficayı destekliyor ama eminimki Portolular Fb yi desteklemiyordur.

Bu arada Benficanıza top oynatmadık.

O iş gsnin real madride 3-0 yenildiği gün , sizin kendi stadınızın girişinde real madrid bayragı satıp actıgınız gün , rövanş maçında 10dkda 3 tane gol atıp real madridin 10 yılda yapmadıgı pas hatasını bir maçta yaptıgını görünce , real madrid formalarınızı cıkarıp gs forması giydiğiniz gün bitti.

İnşallah cıkamaz fenerbahçe.

Merhaba
    Bayadır göremiyodum seni.

2-1 gidiyoruz. Fenerin olmayan penaltısı + Benficanın verilmeyen penaltısi (2)
    Maçı 4-1 yaparsak + o taraftar patlarsa, Belhanda gelirse, Sneijder giderse, Drogba için o totolar gelirse, Fener belki turu geçer

Maçı izliyorum zaten bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Start 2.yarı

• Cardoozoo cardoozooo cardoozoooo..
  • Gooopol

• Cardozooo

• quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

ayıptır ayıp..
    Bu forumdaki birçok Cimbomlu, Beşiktaşlı bebenin doğumunun öncesinden beri Cimbomluyum.

Bu akşam canı gönülden destekliyorum Fenerbahçe'yi.

Yarı final bile büyük bir başarı. Helal olsun Fenere. Yarı finale bir Türk takımının adını yazdırdığı için gurur duyuyorum onlarla.

Bu konuda yapılan şeyin mantıksızlığını, ayıplığını düşünmekte fayda var.

• Bu bir milli maç değil, kimse Benfica'yı destekliyorum diye Türk'lüğüme laf edemez.
    Takım olarak Fenerbahçe'yi beğenmiyorum , çok itici geliyor , desteklemek zorunda da değilim, ezeli rekabet var sonuçta.
    Ancak Fener'in şu anki konumuna gelmesinden de mutluyum Türk futbolu için güzel reklam.
  • +5 mi uzatılmış maç yuh! kaç tane sakatlık oldu resmen oyun 10dk durdu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohh be ohh bitti finaldeyiz FİNALDEE..!! Hahahahahaha..
  • benficaaaaaaa fener di dayandaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Ohh be ohh bitti finaldeyiz FİNALDEE..!! Hahahahahaha..

• Hala benfica

• neyse en azindan şu çakma portekizlilerden kurtulduk artik. çoğu benfica yi bir kaç hafta sonra unutacak bile. haa olurda seneye bir Türk takimi bu benfica ile karşilasirsa yine türeyecek bunlar ve o zaman bende onlara " geldi yine t.... neyse" diyeceğim.

edit: son cümle ağir olmuş beyler afedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Smith -- 3 Mayıs 2013; 0:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeSSe,PinkmaN

Sonraki Fenerbahçe maçı bittikten sonra bu konuya mesaj atacak mısın çok merak ediyorum

Biz buradayız sizi merak ile beklemekteyiz..
  • quote:

quote:

Sonraki Fenerbahçe maçı bittikten sonra bu konuya mesaj atacak mısın çok merak ediyorum

Beni niye bekliyorsun onu anlamadım provokatör olduğun belli bakalım seneye bu topic'e kaç mesaj atmış olacaksın veya sonraki lig maçlarını seyredecek misin

• quote:

quote:

quote:

Beni niye bekliyorsun onu anlamadım provokatör olduğun belli bakalım seneye bu topic'e kaç mesaj atmış olacaksın veya sonraki lig maçlarını seyredecek misin

Konuyu saptıran ben değil sizsiniz.. Eğer provokasyon yapmak isteseydim Fenerbahçe bölümüne yazı yazardım.. Dikkat ediniz tek kelime yazmadım Fenerbahçe bölümüne.. Bu konuya gelip bizi eleştirmeseydiniz biz kendi halimizde kalacaktık..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuyu saptıran ben değil sizsiniz.. Eğer provokasyon yapmak isteseydim Fenerbahçe bölümüne yazı yazardım.. Dikkat ediniz tek kelime yazmadım Fenerbahçe bölümüne.. Bu konuya gelip bizi eleştirmeseydiniz biz kendi halimizde kalacaktık..

Ben konuna alıntıladığın mesajdan başka bir şey yazmadım.Provakatör olman için Fenerbahçe bölümüne yazmana gerek yoktu zaten yazamazdın çünkü orası Fenerbahçe bölümü zaten.

• ben dememişmiydim bu çakma Portekizliler bu maçtan sonra ortadan kaybolacak diye. Adamlarının takımları kupayı alacak bunlarda tık yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.