Şimdi Ara

Benden iyi bir baba olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benden iyi bir baba olur mu?

(En Son Oy Tarihi: 12.6.2013)
Giriş

-Çok büyük param olmadığı zaman baba olmayı düşünmüyorum.

-1 çocuktan fazla düşünmüyorum.Çünkü çok çocuk olduğu zaman milyonun da olsa onlara yetmeyecek ve bu çekişmeden dolayı aç kalacak.birbirlerine düşecekler.

-Çocuğumu avrupa'da dünya'ya getirip fransa almanya ya da avusturya vatandaşı yapıp en azından tüm ömrü boyunca aç kalmamayı garanti edeceğim.

-Yabancı bayanla evleneceğim 2-3 dil bilmesini istiyorum.

-Evladıma tüm imkanları vermek istiyorum.

-Cebinde 30 tl olmayıp da baba olanlara ne diyeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 3 Mayıs 2013; 12:09:44 >

• Turbolinea bir psikoloğa görünmeyi dener misin ? Gerçekten ihtiyacın var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere de maddiyatla ilgili konular açma arkadaş, bu ne para hırsıdır. Yabancı 2-3 dil bilen bayanlarda seni bekliyordu zaten.
  • Bu tersliğe hastayım işte: cebinde beş kuruş parası olmayan adamlar 8-10 çocuk yapar. Parası olanlarda 1-2 cocuk ister. Az brad-angelina ya özenin.

• düşüncelerimi paylaşmak bir kabahat mi?
  • olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsalih

Bu tersliğe hastayım işte: cebinde beş kuruş parası olmayan adamlar 8-10 çocuk yapar. Parası olanlarda 1-2 cocuk ister. Az brad-angelina ya özenin.

fakir ülkelerden ne kadar çocuk alırsa alsın angelina jolie yi sevmiyorum
    bu filmden alıntı

• yine para yine sen. olmaz kardes senden baba felan

• Kızı buldun da , nişanlandın da , nikahlandın da, iş kurdun da, evlendin de , baba olacan ooooooooooooooooooo

25 senen var..
  • mantığa bak ya çok cocuk yaparsa aç kalınca birbirlerine düşermiş ! kaç çocuk gördün aç kalınca birbirlerine düşen
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

/>

İşte bu

• bende olursam aynen böyle ama ben evlenmeyi düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 3 Mayıs 2013; 12:13:11 >
  • Olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine parasal bir konu ama teması farklı , çok şaşırdım doğrusu aynı konuyu açmamış bugün.
  • Turbolinea çocukluğunda böyle miydin

• Olmaz diyorum.Yazdıklarınu okumadan nickini görüdüğüm anda ankette olmazı işaretledim.Okuduktan sonra da fikrim değişmedi.Çünkü sen çocuklarını da kendine benzetirsin,çocukların psikolojik rahatsızlıklara sahip olur.Dolayısıyla iyi bir baba olamazsın.Ama bunu değiştirmek senin elinde,inat etmeyi bırakıp bir psikolağa vs. gidersen hem senin için hem de olursa eğer çocukların için en iyisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Olmaz diyorum.Yazdıklarınu okumadan nickini görüdüğüm anda ankette olmazı işaretledim.Okuduktan sonra da fikrim değişmedi.Çünkü sen çocuklarını da kendine benzetirsin,çocukların psikolojik rahatsızlıklara sahip olur.Dolayısıyla iyi bir baba olamazsın.Ama bunu değiştirmek senin elinde,inat etmeyi bırakıp bir psikolağa vs. gidersen hem senin için hem de olursa eğer çocukların için en iyisi olur.

kardeş...ben kötü bir şey yazmadım ki...
  • Dostum olur da şimdi çocuğunun yediği para istediği harçlık vs senin gözüne batacak o yüzden olmaz..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.