Şimdi Ara

benden daha aptal biri olduğunu sanmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çirkinlik sosyal fobi fakirlik falan hepsine tm ok da aptal olmayaydım iyidi bu kadarını hak edecek ne yaptım lan bildiğin zekam kıt kafam hiçbir şeye basmaz hayatımda bi baltaya sap olamadım hiçbir başladığım işi bitiremedim motivasyonum sıfır eskiden ne yapacağımı bilmezdim şuan biliyorum ama hiçbir şey yapmıyorum her şeye zaten geç kaldım ama ucundan da olsa yakalamak için son fırsatlarım ve ben yine hiçbir şey yapmıyorum evet tam bi zeka geriliği örneği bu dünyanın en mal insanıyım en

• aptalsın işte öl de kurtulak senden
  • Aptal değilsin en azından DHdesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Aptal değilsin en azından DHdesin
    evet tüm gün dh de takılıyorum müthiş bi zekam var
  • Kimse salak değildir sadece herkesin farklı konularda yatkinlığı vardır , üniversite okuyor musun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumuyorsan gir bir işe çalış. oturduğun yerde beyin fırtınası yapmakla bir işe yarar hale gelinmez yada işe yaramaz hale geldiğine karar verilmez. mücadele ver yenil öyle konuş bu lafları. hayatta kaybetmek diye birşey var ama piyango bileti almadan da piyango çıkmıyor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Kimse salak değildir sadece herkesin farklı konularda yatkinlığı vardır , üniversite okuyor musun ?
    buna ben de inanıyorum doğa ana bi yerden alırsa bi yerden verir kısaysan zeki olabilirsin tipsizsen komik olabilirsin girişken olabilirsin falan her insanın bi özelliği olduğuna inanıyorum ama benim yok varsa da bulabilmem imkansız aptal olmasam bulurdum belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir insan öz eleştiri yapabiliyorsa aptal değil, aksine zekidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.