Şimdi Ara

benden bir bok olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve geliyorum anca 6'da başlıyorum zaten bir konunun videosunu izlesem gün bitiyor sorularını da çözemiyorum zaten tytde yazın başında da 70 jet yapıyordum hala 70 net yapıyorum konularım da çok eksik yani benden bi bok olmaz elendim size başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Başarı süreklilik arz eder.Sürekliliği sağlayamayan düşer,elenir.Vazgeçme dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim başarısızlığım süreklilik arz ediyor

• Bir kişi daha eledik çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıkığım

• nick entry uyumu

• bazı günler ve deneme cıkısları ben de böyle oluyorum:df umudunu kaybetme bir garip falanız da kimlerden neler oluyor senden benden niye olmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BENDEN Bİ BOK OLMAZ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen yıkıksın bitmişsin yüzünde acıların tatlı tebessümü var selo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FF1132B -- 2 Ekim 2018; 0:16:33 >
  • Katıldığım önerme.

• Hocam 9 ayda neler neler değişir. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Yeri gelecek soru yapamaycaksınız, yeri gelecek moralman yıkılacaksınız. Önemli olan ne olursa olsun çalışmaya devam etmek. Yoksa siz sanıyor musunuz ki forumda ve çevrenizde kalan herkes akıyor, tyt'de +110 net çıkarıyor ayt'de 75+ yapıyor filan. Yok öyle bir dünya. Hata yapa yapa, düşe kalka bir şekilde yürümeyi öğreneceksiniz. İlk denemesinde kim yürümeyi başardı ki?
  • benden bir bok olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara0fTheDesert

ne zaman görsem şu tipi gülüyorum

• İnan bana daha yolun çok başındasın saat 6’da oturman kayıp değil kafanı anca o saatte toparlayabiliyosundur yılbaşına kadar böyle devam et eminim tyt’de +90 yapabilecek seviyeye geliceksin ama şunu da unutma önemli olan ayt ben yıl içinde +100 tyt yapıyodum sınav anında battım 84 net yaptım ama ayt çalıştığımdan istediği zorlukta soru gelsin +70 yapıyodum 74 net geldi 30k’dan 8k’ya çektim tyt’de belki daha iyi yapsam 3k’ya kadar yolu vardı yani şunu anla tyt hiç çalışmayıp deneme çözsen bile belki +100’ü görebilirsin ama sınavda garantisi yok ama ayt çalışırsan meyvesini alırsın +2/-2 oynar yok ben daha düşük yaptım diyenler konuların mantığını anlamadan ezberleyerek gitmiştir .Birde sabah saat kaçta kalkıyorsun onu söylersen gününü daha verimli geçirebilmen için yardımcı olabilirim:)

• bende böyle diyerek çalışmayı bırakmıştım daha sonra keşke diyeceğiniz bir şeyi yapmayın hocam size tavsiyem o gün ne kadar çalışmanız değilde o gün ne kadar konu bitirdiğiniz önemli şu kadar saatten ziyade gün sonunda ben parabolleri bitirdim+ses bilgisini hallettim biraz paragraf ve problem çözdüm diyebilmeniz önemli,pes etmek yok hocam ,silkelenin ve kendinize gelin
  • Ekim ayı ve 70 net ?

• Zaten kendini sıkarak başarılı olamazsın. Çok çalışmak önemli değil sürekli çalışmak önemlidir. Az, ara vere vere çalış ama temponu kaybetme.

Sürekli 1 saat boyunca ders çalışma Pomodoro tekniğini uygulayarak çalış.

• yani

• Teocjumper T kullanıcısına yanıt
    hocam 7.20 de felan kalkıyorum 8 de evden çıkıyorum. zaten tyt fizik yapamadığım için şu sıralar ayt fizik çalışıyorum. ama şu torku kaç hocadan dinledim mesela olmuyor kafayı yiyorum

• garip bir öğrenci G kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam 01:20’de yatman yeterli 18:00-21:00 ve 22:00-01:00 arası etüt yapıyosun diğer saatlerde ne yaptığının bir önemi yok tork konusuna 1 hafta üstüne git ama ciddi şekilde çalış formülleri bir kağıda çıkar ders dinle soru çöz çözümlü sorulara bak olmuyosa fizik öğretmenine-rehber öğretmenine danış veya ailenle konuşup özel ders alabilesin anlamadığını anlatır yapamadıklarını birlikte çözersin sorun olursa başka yardımcı olurum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.