< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BENDEN Bİ BOK OLMAZ (2. sayfa)

-
-
olm gidin ozelden konusun lan konu amacindan sapti ben bu pederle napcam a*koyim
-
olum 68 yaptım babam sıçtın dedi 2 sene önce okumucaktom ben takma kafaya salın gitsğj
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kac k gelir aga evde cozduklerinle kurumda cozduklerin arasinda cok net farki oluyo mu
-
benim oluyo benle aynı yaparsın ya da bi tık iyi
bs tyt denemeleri kolay
ama zorları da car
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bs tyt cozmedim la aslinda cözdüm de yukardaki mesaja yazmadım ciddiye almiyom o netleri 95 falan geliyodu onda
yazdıgım tyt netlerini 3d ve 345te yaptim
-
bu netlere nasıl öyle diyorlar, ben yapsam kral olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmeden konusuyor iste hocam 100 tyt 70 ayt yapsam yine bok atacak
-
sanssızlık ama sınava az kaldı hocam, güzel bir yer kazanacaksınız inşallah. sonra bi nebze bu durumdan uzak kalabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peder seni dövse keşke. bu netlere bu hedef ne olm
-
olm kurumda degil hepsini evde cozdum son 2 yildir 2021 yks haric hicbir kurumda denemeye girmedim normalde bu netleri yapabilecegimi sanmiyorum
bi de sinav ani gercekten farklı gecen sene denemelerde yaptigim netlere gore 100k falan gelmesi lazimdi 140k geldi netlere cok da guvenmemek lazim
ayrica siralama cok da umrumda degil 100k da olur itu odtu vs. olmadigi surece alinacak egitimin kalitesi belli zaten daha iyi bi sehirde okumak icin mezuna kaldim yoksa universite cart curt cok da onemli degil 140klik unide okusam ne degisecek 70klik unide okusam ne degisecek boyle dusunmesem gecen sene karAMbayla selcuk makineye giderdim a*koyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doldurirfoiçek -- 8 Haziran 2022; 16:11:28 > -
Başa çıkamayacaksınız tek çare 10 gün sabredip kazanmak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ve başlıkta yazanı ben her gün kendime söylüyorum
neden hocam
-
Senden bir bok olur bendende bir bok olmaz diyordum geçen sene
Oldu mu peki hocam
Çünkü olmaz
-
Matematiği hiç halledemem derdim ama halloldu bu bile yeterli benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X