Şimdi Ara

Benden başka izleyebilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet altta youtube linki bir stereogram animasyonuna ait. görebilenler parmak kaldırsın!...

• yok galiba!...
  • Bi çöp adam var sanırım zor belli oluyo arada eğiliyo falan
  • karıncalar film çeviriyor
  • Göremedim.
  • Konu başlığını çok yanlış okudum ama konuya girmeden doğrusunu bilerek girdim tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

Bi çöp adam var sanırım zor belli oluyo arada eğiliyo falan

evet o bir kardan adam. kenardan kartopu atıyorlar kafası düşüyor yerine takıyor tekrar düşüyor vs.. kısaca böyle birşey!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • illuminati oyunları bunlar akıllarınca zihin oyunları ile sizi kontrol edecekler tıpkı konuyu açan arkadaş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

illuminati oyunları bunlar akıllarınca zihin oyunları ile sizi kontrol edecekler tıpkı konuyu açan arkadaş gibi

ahh.. yakalandık.. tüh....
  • Karıncalar film çeviriyor, beyin bedava !
  • Çok enteresan, videonun soluna bakınca sağda, sağına bakınca solda beliriyor. Bu sanırım insanların gözlerindeki algılama ve odaklanma/odaktan uzaklaşma ile ilgili bir durum. Güzelmiş.
  • Başlığı benden başka l.zbiyen var mı diye okuyan var mı benden başka ?

Tek sapık ben miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Temmuz 2011; 21:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Çok enteresan, videonun soluna bakınca sağda, sağına bakınca solda beliriyor. Bu sanırım insanların gözlerindeki algılama ve odaklanma/odaktan uzaklaşma ile ilgili bir durum. Güzelmiş.

iyi seyredebilenler ikiye çıktı!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Çok enteresan, videonun soluna bakınca sağda, sağına bakınca solda beliriyor. Bu sanırım insanların gözlerindeki algılama ve odaklanma/odaktan uzaklaşma ile ilgili bir durum. Güzelmiş.

iyi seyredebilenler ikiye çıktı!...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.