Şimdi Ara

Benden 4 yaş küçük kız bana yürüyor galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler temel lise olan bir dershaneye gidiyorum. Olduğumuz katta lise 1 ler var her neyse tenefüslerde sürekli koridorda olan bi kiz var kankası ile oluyor hep. Her neyse ben ne zaman sigara içmeye çıksam girerken ve çıkarken dik dik gözlerime bakıyordu bugün klima kumandası almak için sıniflarına girdim en önde oturuyordu beni görünce direk gülümsedi ben de hocadan kumandayi aldım ve hoca orda ismimi söyledi ve sınıftan çıktım. Eve gelince instagrama girdim ve bana takip isteği attığinı gördüm ilk basta onun olduğunu anlamadım geri takip atıp fotograflarıni görünce anladım. Mesaj attı konuşmaya başladık palton güzelmiş,yüzünde gamzelerin var çok tatli :) gibi mesajlar yazdı ben de o senin güzelliğin falan yazdım sonra biraz daha konuştuk ve ben yatiyorum diyip konuşmayi kestim. Kız 15 yasinda ben 19 ama kız fiziksel olarak yanımda sırıtmayacak bir tip. Ben 1.74 boyunda zayıf sakalsız biriyim oda 1.65 boyuna yakın. Bir kac gün içinde acılırsa abisi yaşında olduğumu söyleyip kibarca reddrtmeyi düşünüyorum siz ne düşünüyor sunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız 15 sen de 19'sun sanırım. Reddetmekle en doğru şeyi yaparsın. Anlaşamazsınız. Ayrıca ergenlik zamanında 2 yaş bile ciddi fark ettiriyor kafa yapısı olarak. Sen biraz daha yetişkin sayılırken o ise ergenliğe yeni adım atmış bir halde. Konuda bu ilişkiyi destekleyenleri umursama. O yazanlara şunu diyorum ; Lise 1'e giden birisi ile üniversite 1'e giden bir insanın sevgili olması ne derece mantıklı iki dk adam gibi düşünün. Abazalığı da geçtim herşeyin bir zamanı var.
  • 4 yaş cok buyuk sayilmaz tabi ama sen bilirsin

• Hocam kızı kaçırıp 3 yıl eve bağlayın. 18 ine bastığı anda çıtır çıtır yiyin nikâhı da basın. Bu devirde boyle kiz bulunmaz, kizlari follos ediyorlar ayni otelde konaklayip, evlenemiyoruz sonra.

• Bir Türk kızının böyle şeyler yazması onun senden hoşlandığı anlamina geliyor. 15 yaşindaymış yani ergenliğinin en atesli dönemleri ve aklı fikri erkeklerdedir onun. Ben yaşinı umursamam gider kızi koluma takarım diyorsan ilerle. Zaten ergenlik çagında ve senden de hoşlandığima göre biraz zorlarsan cinsellik olmasa bile rahatça yiyişebilirsin. Karar senin.

• Kizin potansiyeline gore hareket et. Su an kucuk gibi gelebilir ama bikac yil sonra fisek olursa basini taslara vurursun zaten yas buyudukce aranizdaki olgunluk farki da azalir. Ama su an da sana cok kucuk gelebilir dedigin gibi. Biraz ortada bi durum dusun tasin karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 18 Ocak 2018; 0:50:35 >
  • Utanmıyor musun küçücük kız çocuğuna yan gözle bakmaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız 15 sen de 19'sun sanırım. Reddetmekle en doğru şeyi yaparsın. Anlaşamazsınız. Ayrıca ergenlik zamanında 2 yaş bile ciddi fark ettiriyor kafa yapısı olarak. Sen biraz daha yetişkin sayılırken o ise ergenliğe yeni adım atmış bir halde. Konuda bu ilişkiyi destekleyenleri umursama. O yazanlara şunu diyorum ; Lise 1'e giden birisi ile üniversite 1'e giden bir insanın sevgili olması ne derece mantıklı iki dk adam gibi düşünün. Abazalığı da geçtim herşeyin bir zamanı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha 15 yaşında yani biraz takılsan vakit geçirsen hareketleri çocukça gelir muhtemelen

Belki yaşından daha olgun biridir orası ayrı

Ama yinede sen bilirsin

• Yaş farkınız normal ama şuanda sen reşitsin o değil ama sen kızı yedeklerde tut ben olsam öyle yapardım.

Kızların %90 ı kendinden büyük erkeklerden hoşlanır.

Evli çiftlere bakabilirsin örnek olarak ben bi kıza sorduğumda kendiside dedi benden 3-5 yaş büyük olsun diye.

• 15 çok küçük. Ayrıca o senin güzelliğin felan diyerek ümit vermişsin boş yere. Tavrını belli et.

• Zebani olabilir dikkat et.

• 10 yıl sakla sonra değerlendir
  • Polisi arayayım mı yoksa gidip kendin mi teslim oluyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Utanmıyor musun küçücük kız çocuğuna yan gözle bakmaya

ablan yaşında
  • Bir de utanmadan sormuş 15 yaş ne ya ayıp

• bana pasla yaş farkı fazla yok

• olum başını mı yakacaksın? kızla ilişkiye gireceksin,sonra kız seni tehtid edecek seni şikayet ederim diye. direk hapise girersin tecavüzcü olarak kızın rızası olsa bile. bırak,boşver.
  • La oğlum ne sapık adamlarsıniz işi hemen cinsel ilişkiye dökmüşsünüz.

• Yeni nesil ne kadar hızlı. Yürümeyi bırak koşmuş resmen.

• Yav kardesim bari sen yapma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.