Ne zaman uzun süredir girmediğim bir oyuna girsem hemen bir bayan çıkıyor karşıma. Çoğu kez aynı olay oldu. CS' den tam 3 kişiyle tanıştım, KO dan 2 ve ya 3.. En basitinden bir web tabanlı oyun olsa da gelip beni buluyor arkadaş anlamadım gitti..
Dün de biriyle tanıştım. iyi güzel olay ama çok garip anlam veremiyorum çünkü bir değil iki değil..
Hmm eğer gercekse muhabbetine gelıyorlardır yoksa Allah koluna kuvvet versin
biz senin bilinçaltının bir ürünüyüz.
< bu mesaj dh rahatlatma servisi tarafından atilmistir >
Olamaz mii olabilirr
Olamaz mii olabilirr
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
açıklama 1 açık kız tavlamaya çalışıyım oyunda ilk başta güzel bi kız nicki evet tam oldu 2 nerde ya bunlar allah allah hep burada olurlardı 3 lanet olsun webcam virüsü girmiş herkes beni osbir çekerken görmüş
açıklama 1 açık kız tavlamaya çalışıyım oyunda ilk başta güzel bi kız nicki evet tam oldu 2 nerde ya bunlar allah allah hep burada olurlardı 3 lanet olsun webcam virüsü girmiş herkes beni osbir çekerken görmüş
haaahaha
Şeytan tüyünün kavramı anlattığın olayla alakasız bir şey dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
liseli , bi arakadaşından duymuş bize satıyo işte, ölü taklidi yapın gider beyler
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
liseli , bi arakadaşından duymuş bize satıyo işte, ölü taklidi yapın gider beyler
adamlar dj devil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme