Şimdi Ara

Bencil şöför trafiği birbirine kattı (SS’li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara forum otopark girişinde bir araç sıra beklememek için kurnazlık yapıyor ve sonuç;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz ona halk arasında bencil değil de başka bi şey diyoruz

• marmara forumun park çıkışı kadarda saçma bi yer görmedim çıkıp dolaşıyorsun aynı yere geri geliyorsun adam akıllı bir çıkış yapmak bu kadar zor mu milyonluk avmye
  • Geri gitmeyi bilmiyor birde ters yöne giriyor. Bu tipleri hiç sevmiyorum. Ay ben gidemiyorum sen git. Birde böyle diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Geri gitmeyi bilmiyor birde ters yöne giriyor. Bu tipleri hiç sevmiyorum. Ay ben gidemiyorum sen git. Birde böyle diyorlar
    Özellikle baktım kadın mı diye ama erkek şöför bunu yapan. Bir de 4’lüleri yakmış ne yaptığının farkında, onun yüzünden arabalar kaldırıma çıkıp ilerlemek zorunda kaldı.

• valla cam açıp konuşuyorum böyle tiplerle. küfür etmem ama, utanmıyor musun? tek uyanık sen misin burada? diyerekten laf sokuyorum itinayla... ayrıca araç kameram var ilgili çekimleri yakıp youtube kanalıma ve instagram'daki istanbul'da çevirme radar sayfasına yolluyorum...
  • Artık sinirlenmeme ve kafaya takma kararı aldım bu tip şeylere. Klasik İstanbul trafiği manzarası. İşleri İstanbul'dan gitmek üzere ayarlıyorum. Artık çekilecek dert olmaktan çıktı. İş nedeniyle gidemeyenlere de canı gönülden Allah yardım etsin diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ordaki a3 boşuna bekliyor çok rahat geçer ordan,biraz da uyanık olun
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Geçemez hocam lastiği kaldırımdan sapsarı olur tramere girer diye üzülür audi kullanıcıları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Özellikle baktım kadın mı diye ama erkek şöför bunu yapan. Bir de 4’lüleri yakmış ne yaptığının farkında, onun yüzünden arabalar kaldırıma çıkıp ilerlemek zorunda kaldı.

Alıntıları Göster
    Lafın gelişi yazdım. Taksiciler falanda çok yapıyor

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Neden geçsin! Lastiğini kaldırıma sürtmek zorunda mı bencil ve kural tanımaz bir yaratık 30 saniye kazansın diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

ordaki a3 boşuna bekliyor çok rahat geçer ordan,biraz da uyanık olun
    hayır geçemezdi, geçemediği için de kaldırıma çıkıp gitmek zorunda kaldı zaten. hep bunlar uyanıklar yüzünden başımıza geliyor!

• Bir tek kendilerinin kafasının çalıştığını zanneden şark kurnazı tipler bunlar. Yaya geçidinde duruyorum sağdan basıp gidiyor. Tek gidiş geliş olan yolda karşı şeride geçip üstüne geliyor, ters yöne girip bir de "amaa geldiydimm yaa nolacak" diye geri gitmeyi yediremiyor sığır.
  • quote:

geçemez kaldırıma jantını ve tamponu sürter...
  • quote:

Ters yola girmiş bir araç yüzünden audi niye kendini riske atsın ki beklemek en doğrusu olur bence

• Şark kurnazi nedir nasıl davranışlar sergiler?

• Sülalesini anmislardir arkadaşın.

• Valla geçenlerde tek şerit bı tarafında tek yok diğer çıkışında yukarıdan ve aşağıdan gelen araçlar için sağa sola dönülmez tabelası olan yoldan girdim. Tek yön tabelasi kuralına riyayet ederek kurallara uyarak giderken karşımdan bir servis aracı geldi. Normalde böyle durumlarda çok inat etmem geri geri çıkarım cikabildigim yere kadar yol veririm yüz göz olmamak için.

Aracı tam R ye aldım kafamı arkaya atacağım selektör yaptığını fark ettim. Acaba farklı birşey mi demek istiyor derken bana geri geri git demek istiyormuş. Halbuki kendisi ters yönde. Kontağı kapattım iç ışığı açtım yaktım bir sigara adama bakmaya başladım korna selektör umrumda değildi. 10 dakikalık inatlaşmanin sonucu araçtan indi, bende indim bana bağırıp cagiriyor. Lafını tamamlamadan bir tane vurdum ağzına. Sağolsun esnaflarda bana destek çıktı başımız belaya girmedi. Aynı günün sabahı zaten çok stresliydi bütün stresimi atmış oldum. Üzerine trafik cezasida yedi budan cesaret alıp arkasına takılan araçlarda girdi. Bunların hakkı dayak. Dayak yiye yiye adam olacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.