Bildirim
Benchmark ı olan Oyunlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
World in Conflict var bide ama diğerlerini bende merak ediyorum -
World in Conflict,Prey,Lost Planet bunlarda benim bildiğim oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbuzik -- 14 Şubat 2008; 14:07:03 > -
FEAR da var.
Ama sevmiyorum bu oyun içi testleri.
FEAR'da, hep, az farkla da olsa, farklı sonuçlar çıkıyor. Çünkü, oyun içinde gördüğümüz görüntüler hiçbir zaman birbirinin aynısı değil. İlle birkaç kez test edip en yüksek sonucu bulmak için kasmamız gerekiyor.
Company of Heroes testini de pek sevmiyorum. Her şey bir yana, oyunun kendisini gerçekçi bir şekilde yansıtmadığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 14 Şubat 2008; 14:23:19 > -
Peki Timedemo oluşturarak test yapılan oyunlar neler
Benim bildiğim Half life 2 nin console ekranına yazıp yapabiliyoruz -
CoD 4'de de yapılabilir meselâ.
Hatta, hazırlanmış bir tane vardı. Konunun bağlantısını veririm, bulursam.
UT serisinde de timedemo'lar söz konusu. Hazır programı da var üstelik, UT 3 ve UT 2003 - 2004 için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Şubat 2008; 15:47:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X