Şimdi Ara

ben ve iki farklı kişiliğim yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlarımla çok samimi içten ve iyiyim çokça kankam var gerçekten asosyal değilim arkadaş sayım çok ama hepsi erkek onlarla takılırken küfürdür kaba konuşmadır trollükdür herşeyi yapabiliyorum ama kızlarla konuşurken öyle terbiyeli öyle ince konuşan biri oluyorum ki kendime şaşıyorum kızlardan gözlerimi kaçırmalar falan içimden geliyo nedenini anlıyamıyorum bu yüzden kızlarla ufak arkadaşlıktan öteye gidemiyorum aslında kızlarla arkadaş olasımda gelmiyo şu sıralar bi kıza aşığım yorumlarınızı bekilyorum sizce neden bu haydeyim içsel bir mekanizmamı ki acaba

• zamanla gecer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung95 S kullanıcısına yanıt
    hayırlısı bakalım
  • Senin içine bişey kaçmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shuizegetsu kullanıcısına yanıt
    ne kaçmış bay trol seni rapi bitirdiniz be
  • Bence o kankalarınla yaptığın şeyler tamamen sürü psikolejisi ile gerçekleşiyor.ama asıl sen ile kaldığında ne yapacağını bilemez bir hal alıyorsun.ve ortam itibari ile tabiri caizse suyuna gidiyorsun.her ortamda düşüncelerini değiştirmemelisin yada konuşma adabını. entelsen entelsindir değilsen değilsin. bugün amcamın oğlu bana ''entel entel''konuşma dedi. halbuki kibar bir şekilde konuşuyordum. ee mental şeyler bunlar.
  • sürü piskolojisi değil ben espirri yapmayı severim kızlarla seviyeli ve ince espirler yaparım ama erke arkilerim yanında seviyesi düşük ve acayip komik oluyo sürü piskolojisi sanmıyorum çok çok kalabalık gezmeyiz arkadaş çeverm hep fraklı farklı yerlerdendir ama ben normalde büyüklerime karşı falanda çok terbiyeli edepliyimdir gerçek kişiliğim o bu seviyesizlik olayı ağızı küfürlü kankilerin olunca oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

sürü piskolojisi değil ben espirri yapmayı severim kızlarla seviyeli ve ince espirler yaparım ama erke arkilerim yanında seviyesi düşük ve acayip komik oluyo sürü piskolojisi sanmıyorum çok çok kalabalık gezmeyiz arkadaş çeverm hep fraklı farklı yerlerdendir ama ben normalde büyüklerime karşı falanda çok terbiyeli edepliyimdir gerçek kişiliğim o bu seviyesizlik olayı ağızı küfürlü kankilerin olunca oluyo

o halde sen de küfürlü biri falan olmak istemiyorsan ya adamına göre davranıcaksın yada o arkadaşlarından kendini soyutlayıp '' kızlarda nasıl davranıyorsan'' ona göre diğer arkadaşlarına davranırsın.ama bu demek değil ki '' çok nazik ol '' yada aşırı bir şekilde nazik ol. sadece bu ayarı tuttur.ve her yerde kendin olmaya çalış '' kızların yanında yine aynı sen , kankilerinin yanında yine aynı sen ol ''. sırf bu şekilde olan insanlar yalan olayını hayatlarından kaldırırlar cunku yalan gereksiz bir kaçışdır onlar için

• küfürlü dediğim serseri çocuklar değil hiç biri ama havalı bişeymiş gibi küfre alıştık lisennin etkisi çok oldu sanırsam biraz mental bende herhalde kendi isteğim dışında gelişiyo
  • Herkese karşı kaba olmalısın. Kızlara neden kibar davranıyorsun. Kadın erkek eşitliği diye yırtıyorlar ya dötlerini ayrıcalık yok onlara.
  • genel yapım kültür ve kibarlıktır benim samimi arkadaşlarım dışında argo yok bende aslında kızların yanında gerçek kişiliğimldeyim -
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

genel yapım kültür ve kibarlıktır benim samimi arkadaşlarım dışında argo yok bende aslında kızların yanında gerçek kişiliğimldeyim -

Ve her an kendi kişiliğini yansıtmalısın. sadece onların yanında değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Herkese karşı kaba olmalısın. Kızlara neden kibar davranıyorsun. Kadın erkek eşitliği diye yırtıyorlar ya dötlerini ayrıcalık yok onlara.

kızlar narin varlıklar hocam neden kibar davranmıyayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.