< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ya arkadaş bayılıyorum şu metaforlara ya. Şu durumla bahsettiğim durumun aynı şey olmadığını sen de çok iyi biliyorsun.
Bir kere ben bir sınavda mıyım onu bile bilmiyorum, sınavı yapanın varlığı zaten şaibeli. Biri gelse sana dese, öğretmen sınav yapıyor geçemeyeni cezalandıracakmış dese. Sen demez misin sınav nerede öğretmen nerede ? O da sana gösteremese ? |
Kurana göre bu olay bize unutturulmuş. Örneğin olayı karşılamıyor. Bak şöyle daha güzel;
Bir öğretmen var. Şu 100 sorudan 51 tanesini doğru işaretlemelisin, öyle olunca sınavdan geçeceksin diyor. Yarın seni sınav yapacam diyor. Akşam sana misafirliğe geliyor. Sana konuşmalarını ve kendisini bir tür ilaç ile unutturuyor. Dolayısıyla 51 soru işaretlemen gerektiğini bilmiyorsun. Yarın oluyor. Bir bakıyorsun bir dünya farklı öğretmen var. Hepsi "Gerçek öğretmen benim" diyor. Unuttuğun için öğretmeni hiç hatırlamıyorsun. Hangi öğretmenin doğru olduğunu teyit edebileceğin bir rektörlük, bakanlık vs yok. Hepsiyle konuşmalısın, ne dediğine bakmalısın. Birinde karar kılıp doğru olarak gördüğün soruları işaretlemelisin. Acaba doğru öğretmeni bulabilecek misin? Doğru soruları soruları işaretleyebilecek misin? Maceraya hoş geldin. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Mayıs 2019; 21:38:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|