Şimdi Ara

ben suriyeli bir öğrenciyim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Halkın çoğunluğu Suriyelilerden rahatsız oluyor. Hükumet de siyasi araç olarak kullanmaya çalışıyor. Onları çok sevdiği için almadı ama hesapları tutmadığı için bize zararı fazla olacak. En kısa sürede onlardan kurtulmamız gerekiyor. Türkiye kendi kendine bile zor yeterken 3-4 milyon vasıfsız insanı besleyemez.
  • Çoğunuz saat gözlük satan zencileri bilirsiniz o adamların hiç bir yerde dilendiklerini millete sataştıklarını milletin karısını kızını kestiklerini gördünüz mü ama bu suriyeliler çekirge sürüsü gibi ülkenin üzerine çöktüler nerede ne görseler kurutuyorlar yok ordumuz şöyle yaptı da yok böyle yaptı da ulan osmanlı istanbulu ingilizlere teslim ederken biz niye kaçmadık başka ülkelere bizimde adam akıllı silahımız yoktu adamların koskoca savaş gemilerini batırdık modern ordularını yendik geçtiğimiz aylarda izmir optimum avm de bir grup suriyeli avm içerisinde milletin karısını kızını gözleriyle öyle bir taciz ediyorlar ki kadının yanında kocası var kadını nasıl süzüyorlar göreceksiniz sonra bende bunlara kitlendim ters ters baktım bunlara benim baktığımı görünce yollarını değiştirdiler asalak sürüleri oh ekmek elden su gölden bende olsam bende gitmem bu ülkeden yağlı kapı tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 20 Mart 2017; 16:32:56 >




  • bir yandan düşünüyorum almayan var mı gerçekten de ?
  • Burası benim memleketim, bu vatan için benim dedem kan döktü, Suriyeli istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dehadar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Punk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dehadar

    Midem bulandı yorumları okurken. Çanakkale muharebesiyle suriyedeki iç savaşı karşılaştıranlar, 3 tane densizin işlediği suçu bürün surililere yıkanlar... İnsanlığınızı ne zaman kaybettiniz, o çanakkalede şehid olan dedelerinizin müslüman müslümanın kardeşidir nidalarını ne zaman unuttunuz? Yapmayın hanımlar beyler, ırka meziyet bulmak, savaşta anasını babasını kaybetmiş insanlara hatta çocuklara neden kaçtınız diye sormak Türk milletine yakışır bir davranış değildir lütfen kendimize gelelim insana insan olduğu için değer verelim.

    1.dunya savasinda arkamizdan vuran arap hainler de din kardesimizdi

    Bu ithafı da hiç anlayamadım. Türkiye ile (ki o zamanlar Osmanlı) birleşmek isteyen halka neden böyle denilir ki, her Arapı Şerif Hüseyin destekçisi mi sanıyorsunuz. Arap halkının ne kadarı Şerif Hüseyin'e isteyerek tabi oldu ki bütün Arap alemini hain ilan ediyorsunuz.

    Bakın 1920 deki gizli celsenin ilk 2 sayfasındaki zabıtlar ile sabit olan, Suriye ve Irak halkının Osmanlıya teveccühlerihttps://www.tbmm.gov.tr/tutanaklar/TUTANAK/GZC/d01/CILT01/gcz01001002.pdf

    ben suriyeli bir öğrenciyim

    Nedir bu Araplara hain demenizin aslı nereye dayanıyor lütfen yazar mısınız?

    3 tane kahramanın yaptığı fedakarlıkla bütün arapları melek görmek ne peki? 2011'den beri suriyeliler burada, savaştan kaçmışlar. 2011'den beri buradalar ama çocukları 2-3 yaşında. Savaştan gerçekten aşırı etkilenmişler evet. O çocukları toplu taşıma araçlarında dilendirdiklerini unutmayalım tabii. İnkar etmen için hiç dışarı çıkmıyor olman gerek. Sen çocuğunu dilendirmezsin di mi? Diğer olayları yazmama gerek yok,



    Sorun bu insanlarda olduğu kadar bunları ülkeye alanda da. Muhafazakarlara bile illet ettirdiler.



    Abbasilerden beri arapları koruyup kollayan biziz, ama en zor anımızda, sen kalkıp DİN KARDEŞİN dururken elin İngilizi ile anlaşma yap, Osmanlıyı arkasında bıçakla, sonra da İngilizlere güven. Gördük 1924'de ne oldu. Ayrıca aralarında yahudilere toprak satanların olduğunu da hatırlatayım.



    Aslında ilk mesajımı anlamamışsın. Ben sana "isyan eden araplardan" bahsettim, sen kalkıp tüm arapları hain ilan ediyorum demişsin. Bak, aynen böyle yazmışım. "1.dunya savasinda arkamizdan vuran arap hainler" Sen kalkıp burada tüm araplar hakkında konuşmuşsun. Ya anlamıyorsun ya da bilerek böyle yapıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerizekalılar Halen çocuk yapmaya devam ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.