Şimdi Ara

ben suriyeli bir öğrenciyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekşi den alıntı. Suriyelilerle ilgili genel Iftiralara güzel cevap vermiş çocuk..
    ********

    ben suriyeli öğrenciyim..
    1200 tl burs almıyorum .. kirayı cebimden ödüyorum devlet bana ücretsiz ev vermiyor.. her ay 900tl destek almıyorum ,babam bana yardım ediyor .. üniversitelere sınavsız girmiyorum ! yös (yabancı öğrenci sınavı ) ile girmeyen öğrenciler asla ve asla tıpa , diş hekimliğine giremezler ! ben türkçe kurslarına ücretsiz gitmedim.
    ben suriyeliyim ve türk vatandaşlığı bana verilmedi..

    türkiye'de burs için kabul edilen öğrenciler sadece suriyeli değiller ( dünyanın her yerinden kabul edilen öğrenciler var ! )
    her zaman her yerde bir türkle ilk tanıştığımda aynı soruları soruyor ( neden devlet size o kadar ödüyor , neden bize sizin gibi vermiyor vb.) ve en önemli soru (neden suriyeden kaçarak çıktınız ve buraya geldiniz ?! neden vatanınızı savunmadınız ?! bak biz ne yaptık ülkemizde darbe olunca siz de öyle yapmalıydınız )

    arkadaşlar suriye'de devrimin başlangıcında biz de yola çıktık .. biz de nöbetçiydik .. biz de vatanımıza sahip çıktık ama aramızda büyük bir fark var , sizin ordunuz , sizin polisleriniz türkiyeye sahip cıktılar ama bizim ordumuz , bizim polislerimiz suriyeye sahip çıkmadılar ! esed'e destek oldular . bizi uçaklarla bombaladılar , biz savaş uçaklarına ne yapabiliriz ?! normal insan nasıl rusya , iran ve esedle savaşabilir?
    biz türkiyeyi çok seviyoruz , hatta darbe olunca yemin ederim türkler gibi suriyeliler hiç uyuyamadılar çünkü sizin derdiniz bizim derdimiz . bize ( öğrenciler ve normal insanlar ) yardım ettiğiniz için çok memnunuz ama lütfen bu yalan haberlere dur demeliyiz artık !
    biz de sizin gibi hayat masraflarını karşılamak için çok çalışıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 19 Mart 2017; 12:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 18 mart 1915
  • üniversitelerdeki yabancı kontenjanları başlı başına bir sıkıntı zaten. kendi alanımdan örnek vereyim.ülkede uzman doktor açığı olmasına rağmen tus kontenjanlarında bazı bölümlerde nerdeyse yarı yarıya yabancı kontenjan açılıyor. öncelik her zaman bu ülkeye hizmet edecek, bu ülkeye vergi verecek kendi vatandaşlarımızda olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz devlete karşı 15 temmuzda toplanmadık.


    2 sini aynı kefeeye nasıl koyarlar.
  • At yalani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sektör..
  • Nasıl alacağını bilmiyordur cahil.
  • "sizin ordunuz , sizin polisleriniz türkiyeye sahip cıktılar ama bizim ordumuz , bizim polislerimiz suriyeye sahip çıkmadılar ! esed'e destek oldular"

    Esed :D Tabi Esada destek olacaklar.Ülkeyi yöneten Esad değil mi? Asker ve polis el nusraya mı destek olackatı

    Başarısız bir troll denemesi.
  • Suriyelilere karşı fazla bir kin besleniyor.(Sinan Oğan'ın açıklamaları) ununtmayın onlar canı istedikleri için gelmediler, savaştan kaçıp geldiler.Tabi böyle şehirlere doldurulması yanlış bu insanların. Bazıları diyor ki neden ülkelerinde savaşıp ölmüyorlarmış. Kim öleceğini bile bile suriyeye gider? Açıkçası onların yerinde ben olsaydım, ülkeme ölmek için geri gelmezdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Eylül 2020; 0:48:32 >
  • Ailelerin yillarca masraf yapıp öğrencilerin emek verdiği bölümlere kıytırık yabancı öğrenci sınavı ile girmeleri cidden çok adil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis asker korumadı diyorda, zaten devlet esadın yönetiminde sanki önceden muzlar yönetiyordu. Geçiniz boş bahaneler bunlar
  • Esad sizin seçilmiş lideriniz değil mi? Siz de onun yanında dursaydınız. Kakaladılar bu rezilleri Türkiye'ye ülkesini kurtardı Esad.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

    üniversitelerdeki yabancı kontenjanları başlı başına bir sıkıntı zaten. kendi alanımdan örnek vereyim.ülkede uzman doktor açığı olmasına rağmen tus kontenjanlarında bazı bölümlerde nerdeyse yarı yarıya yabancı kontenjan açılıyor. öncelik her zaman bu ülkeye hizmet edecek, bu ülkeye vergi verecek kendi vatandaşlarımızda olmalı

    45 puana istediğin uzmanlığa girebiliyorsun. 48le yurdışında okuyup gelmiş bir asistan kardiyolojiye geldi daha normal kalp atım hızını bilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada bi tane untumuşlar anlaşılan buda ağayıp sızlayınca bunada kıyak geçerler
  • Suriyelilerle ilgili iftiraymış Arap mısın hayırdır ne bu suriyelileri savunma isteği ?


    Sarayköy’de Suriyeliler 3 kişiyi dövdü, ilçede olaylar çıktı

    Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde çıkan kavgada, Suriyeli bir grubun ilçe halkından 3 kişiyi dövmesi gerginliğin tırmanmasına neden oldu. İlçe meydanında 500 kişilik grup toplanırken Suriyelilerin kaldığı bir ev taşlandı. Denizli merkezden ilçeye takviye polis ve jandarma gönderildi. İlçe yöneticilerinin halkı ikna etmesiyle kalabalık geç saatlerde dağıldı. Gerginliğin arttığı ilçede polis yeterli olmayınca Denizli merkezden Çevik Kuvvet ve polis ekipleri ile jandarma destek olarak gönderildi. İlçe meydanında toplanan yaklaşık 500 kişi, daha öncede benzer oyların yaşandığı belirtip Suriyelileri ilçede istemediklerini söyledi.
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/saraykoyde-suriyeliler-3-kisiyi-dovdu-ilcede-olaylar-cikti-1743445/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Mart 2017; 12:59:5 >




  • Çokomastik kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi oyle desek aha şimdi bizim ordumuz esada karşıda savaşıyor gidin onun arkasına o sizi koruyor ne diye sahilde geziyosunuz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.