Şimdi Ara

Ben sorumu yine sorayım, araba fiyatları ne zaman 2010 zamanlarına dönecek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılında, 36.000₺ ye doblo premio almıştım, oğlum ne zaman arabalar 2010 zamanına dönecek?

Ne zaman 2019 doblo premio plus donanımı 36.000₺ ye satın alabilecez

Hocam çağırdım seni sen biliyorsun bu işleri söylede rahatlat beni 2021 yılında doblo premio plus 40.000₺ küsür fiyat olacak de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 9 Mayıs 2019; 20:40:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutluluğu bir arabaya bağlama hocam.

Hayatta arabadan çok daha önemli şeyler var
  • dün haziranda dolar 9 olacak diye konu açıyordun şimdi 2010a ne zaman dönecek diyorsun
  • Hiç.
  • Estağfurullah hocam. Yalnız herhangi bir vatandaş görebilir ki Euro kuru böyle olduğu sürece düşmez, vergilerinde azalacağı yok.

Doblo'yu geç, AB'den ithal edilen X bir aracın net Euro değeri üç aşağı beş yukarı aynı. AB vatandaşı bir insan Euro ile kazandığı için alım gücü aynı, hatta 2010'a kıyaslarsan çok daha iyi. Ama senin kazandığın para Lira cinsinden olduğu ve sürekli değer kaybettiği sürece bir iniş bekleme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Mayıs 2019; 23:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Mutluluğu bir arabaya bağlama hocam.

Hayatta arabadan çok daha önemli şeyler var
    Benim için yok, cansız nesnelerde sevdiğim tek şey araba.

Önceden alkoldü bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Estağfurullah hocam. Yalnız herhangi bir vatandaş görebilir ki Euro kuru böyle olduğu sürece düşmez, vergilerinde azalacağı yok.

Doblo'yu geç, AB'den ithal edilen X bir aracın net Euro değeri üç aşağı beş yukarı aynı. AB vatandaşı bir insan Euro ile kazandığı için alım gücü aynı, hatta 2010'a kıyaslarsan çok daha iyi. Ama senin kazandığın para Lira cinsinden olduğu ve sürekli değer kaybettiği sürece bir iniş bekleme derim.
    Hocam çok zor kendi paramla araba alayım istiyorum alamıyorum, 100 kilo soğan bile alamıyorum, kafama sıkacam artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar oldugu surece hıcbır zaman, tam tersi her yıl katlanarak artacak fıyatlar.
  • Hiç bir zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turboscan sen misin ?
  • tavuk döner, o fiyatlar dönmez
  • Hocam sen bunu geçenlerde de sormamış mıydın? Bence sen o işten umudu kes.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.