Şimdi Ara

Ben oyuna giriymde ,ne olursa olsun diyenlere(ÖNEMLİ BAKIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumumuzdan bi arkadaşın verdiği XTRAP dosyası VIRUSTOTAL tarama sonuçları bööle,trajon yok ama 2-3 tane sizide gördüğünüz gibi şupheli dosya yazan sonuçlar var ,naapsam yüklesemmi pc me, siz olsanız yüklermiydiniz bu dosyayı

Ben oyuna giriymde ,ne olursa olsun diyenlere(ÖNEMLİ BAKIN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harhariyas -- 16 Mayıs 2007; 13:27:45 >

• emek harcamışsın kardesim ama kimsenin umrunda bile değil.herkes oyuna girsinde nasıl girerse girsin. hiç düşünmüyor kimse böle şeyleri . ben olsam yüklerdim ama bi yandan da dikkat ederdim bi arıza çıkarmasın die
    ...."NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE". .
  • up
    ...."NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE". .
  • ıstırapdada wradı bunlar

ŞUANDA KORKU İÇİNDEYİM ZATEN..PROAGENT ÇOK TEHLİKLİDİR.. BENİM PCYEDE BULASTI. K.O DAN..

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORU SORCAM. CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM: BU PROAGENT BENİM SİSTEME BULASTIKTAN SONRA BABAM KİMLİK NUMARASI İLE İŞLEM YAPMIS NETTEN.BU KİMLİK NO ELLERİNE GEÇTİ İSE BİRŞEY YAPABİLİRLERMİ ACABAA

• yükleme bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet1990

BEN OLSAM GİRMEZDİM. ZATEN GİRMİYORUMDA..

ŞUANDA KORKU İÇİNDEYİM ZATEN..PROAGENT ÇOK TEHLİKLİDİR.. BENİM PCYEDE BULASTI. K.O DAN..

ARKADAŞLAR SİZE BİR SORU SORCAM. CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM: BU PROAGENT BENİM SİSTEME BULASTIKTAN SONRA BABAM KİMLİK NUMARASI İLE İŞLEM YAPMIS NETTEN.BU KİMLİK NO ELLERİNE GEÇTİ İSE BİRŞEY YAPABİLİRLERMİ ACABAA

kork ma okadar hiç bısı olmaz adamlar senın babanın kımlık nosuna bısı yapmaz lar ko nun patch lerını bende ındırıom bıde kredı kartıyla alıswerıs felan yapıom bu gune kadar bısı olmadı (zaten olmaz işim bıttıkten sora kart ı netten alıswerıse kapatıom ^^)

• kımlık numaranla hıc bırsey yapamazlar (kredi kartı & Bankacılık ıslemı yaptıysa kotu sonuclar dogurabılır).

Orjinalden alıntı: harhariyas

babanın ne işlem yaptığına bağlı,umarım önemli bişey değildir

yokya önemli birşey değil.. seçimler yaklasıyor ya hanii.bizde taşınmıstık. oyunu nerde kullanacagına baktı. sadece bu kadar. ama sonucta kimlik nosunu girdiği için bende biraz korkuyorum tabii

banka işlemi yapmıyoruz.. internetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 16 Mayıs 2007; 13:28:31 >
    ||| Server:Beramus ||| Irk:Karus ||| Job:Magıcian ||| Pm:MaGIcIn_BoYS||| Level:63 ||| Np:110 K ||| Clan:RegarD|||

Chardan Birkaç SS

Dh Üyeleri İçin Msn Adresim

sumitcaq@hotmail.com
  • bşi olmas büük ihtimalle ama yüklemeyin derim...şimdi durduk yere bu patch nerden çıktı hiç bşi anlamadım gerçi girmiorum fazla ama anlamsız geldi hele virüsü çözemedim zatengüzel topic imkan oldukça up licam

Orjinalden alıntı: Paradise-Guardian

kımlık numaranla hıc bırsey yapamazlar (kredi kartı & Bankacılık ıslemı yaptıysa kotu sonuclar dogurabılır).

internetten okudumda birkaç bişey.kimlik hırsızlıgı falan ondan biraz çekiniyorum
  • knight in launcherında gerekli açıklama yapılmış zaten arkadaşlar 1475 hata veriyor fakat 1476 ı otomatik olarak yüklüyor launcherde bakın kırmızı yazılı bi yer var ordan indrebilirsiniz bilmediğiniz kişilerden aldığınız dosyaları indirmeyin
    ve xtrap için gerekli olan bilgilerde yazıyo orda hosts soyasının içine ben aylar öncesi yazmıştım o en sondaki notu ve şimdide bi hata almadım oyundayım ve hiç olmazsa dosyaların güvenli old. biliyorum herkese kolay gelsin

Orjinalden alıntı: siege27

emek harcamışsın kardesim ama kimsenin umrunda bile değil.herkes oyuna girsinde nasıl girerse girsin. hiç düşünmüyor kimse böle şeyleri . ben olsam yüklerdim ama bi yandan da dikkat ederdim bi arıza çıkarmasın die

evt herkes oyuna girsinde nasıl girerse girsin die uğraşıo sonra da vay ben ndn hacklendim ben bişey yapmadım gelip buraya ağlıo

_D_E_S_S_A_S_
  • Win32 ne demek kardes biliomusn reklam yani senn herseyini ögrenebilr tabi kullandıgın sürece

.Xigenon..ICalist0I.&.ThisisOnLyaGamE.&.FlatLinerS.
  • quote:

Orjinalden alıntı: calısto

Win32 ne demek kardes biliomusn reklam yani senn herseyini ögrenebilr tabi kullandıgın sürece

tamamda benim birçok arkadasım war. k.o oynayan. kredi kartıyla alısverişte yapıyorlar. neden kredi kartlarına birşey olmadı

Orjinalden alıntı: ahmet1990

quote:

Orjinalden alıntı: calısto

Win32 ne demek kardes biliomusn reklam yani senn herseyini ögrenebilr tabi kullandıgın sürece

tamamda benim birçok arkadasım war. k.o oynayan. kredi kartıyla alısverişte yapıyorlar. neden kredi kartlarına birşey olmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.