öncelikle slmlar... konu uzun süredir ölesine duruyordu açıkcası bende düzeltmedim charda değişiklikler yapıldı ayrıca uzun zamandır da minör combo yapıyorum (ws yaptıklarım nasıl minör yaptığımı bilirler ) nese konuya geliyim charda ufak değişiklikler yaptım fakat koyma fırsatım olmadı foruma öncelikle küpeleri deiştirdim dex 16 hp3 ve dex 14 hp2 olmak üzere pendantıda +2pp yaptım biraz ap yükselsin die ama her an +1 wp yapabilirim benim işim belli olmaz daggerlardanda tekini deiştirdim +7 chd yerine +9 cleaverı tercih ettim +8 shardla güzel bi uyum sağladılar sonuç olarak bayağı ii oldu char sadece biraz hp kaybı yaşadım wp'yi satmamdan dolayı ama yinede gayet ii hp ve mp dengesi şu anda tek eksiğim dual pathos gloves onlarıda alınca charın max ap ve max dfnslı halini koyucam foruma en kısa zamanda fotoları çekip upload ederim,sizlerde görmüş olursunuz tekrardan yorumlar için tşk ederim ii forumlar ii oyunlar
yeni ss leri koyucam en yakın zmanda Bunlar eski ss ler
NOT:Ayrıca eklemek isterim ki (oyundada başıma geliyor bazen) charda ytl ile alınmış hiçbir item yoktur hepsi benim emeğim ve uğraşlarım sonucunda yapılmıştır
yorumlarınızı esirgemeyiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Mæ® -- 19 Mayıs 2008; 17:17:55 >
Silahların süper Armorların süper Takılardan yüzük süper Ama yüzük haricindekiler pek iyi değil bence :(
kardeş ardreamda ayakta kalabilmek için dfns ve hp lasım +1pp alsam hp bakımından göçüş yaşıycam tmm dex artıcak ama bana bi faydası olmuycak belt olarakta ske belt tercih ettim buda bana göre güsel tabi senin şahsi fikrin bilemiycem
ben önce ayakta kalıp sonra öldürmeyi tercih ettim