sana kewell baros ufuk geri kalan a2 takımı. evet böyle çıkarım. en mantıklısı bu. bence lig sonuna kadar o takımla oynarsak ilk 5 e gireriz. gayette iyi olur. saydığım 4 isim dışında kalanların takıma katkısı yok zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus
sana kewell baros ufuk geri kalan a2 takımı. evet böyle çıkarım. en mantıklısı bu. bence lig sonuna kadar o takımla oynarsak ilk 5 e gireriz. gayette iyi olur. saydığım 4 isim dışında kalanların takıma katkısı yok zaten.
rijkard varsa giremeyiz dostum ha diyosan a2 nin teknik direktörü falan o zmn tmm
aynen hocam sat hepsini arda-kewel baros -badtal kalsın gerisi a2 gelsin turgay geçsin başa oynatsın
quote:
Orijinalden alıntı: Res+
quote:
rijkard varsa giremeyiz dostum ha diyosan a2 nin teknik direktörü falan o zmn tmm
Lan rijkardın ne suçu var kadro mu var oynatıcaksın kim gelirse bunları oynatıcak kime oyntıcan inme indirip adam felan mı getiricen napıcan ulan rijkard suçlu diyo gelmişy a
Baros Arda Kewell ve Neill. Diğerleri U15 veya A2 falan
Valla dostum ne yapsınlar etsinler Şu AYHAN-BARIŞ-ZARP-ALİ TURAN ( BU ADAMI ŞİDDETLE SÖYLÜYORUM)-HAKAN BALTA bu adamlar defolsun fesh edilsin sözleşmesi.
Ben olsam bu maçtan sonra Sarp, Balta, Ali, Servet, Ayhan ve Barış'ın sözleşmesini tek taraflı fesh ederim. Parasına bakmam hepsi gitsin bulabiliyorsa kendilerine takım bulsunlar. Para bakımından ağır geliyorsa transfer falan da yapılmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
quote:
Orijinalden alıntı: Res+
quote:
Lan rijkardın ne suçu var kadro mu var oynatıcaksın kim gelirse bunları oynatıcak kime oyntıcan inme indirip adam felan mı getiricen napıcan ulan rijkard suçlu diyo gelmişy a
Geretsin elinde kadro vardı dimi yeter arkadaş artık başlarım onun sistemine takıma göre sistem yapcak o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme