Şimdi Ara

Ben Ne Zaman Rütbe Atlayacağım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1 yıldır cs go girmiyordum.Rütbem nova 3 tü.Şimdi oyuna girdim rütbe yoktu ve 7 galibiyetimin olduğu yazıyordu.2 maç attım 2 side win ve en fazla ace bende vardı.İlk 2 maç gümüş 1 lerle attım.1 gün bekledim gene gümüş 1 ler le attım.Beni gümüş 1 e attı.Şuan 20 galibiyetim var.Attığım diğer 10 maçın hepsi win ve ace bendim.Ama hala gümüş 1 im.Neden rütbe atlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProNutra -- 14 Mayıs 2016; 1:12:08 >

• kardeşim silver 1lere ace atarsan silver 1 olursun git o aceyi novalara at nova olursun rütbe atladıkça rütben oturur rank sistemi çok değişti aldığın winden çok kimlere karşı oynadığın ve senin kastığın frag önemli ayrıca silverda kolay rütbe atlanır 10 win alıp takımları taşıdıysan seni silver 1e hayatta atmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 14 Mayıs 2016; 17:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProNutra

Aynen dediğin gibi ben taşıdım 10 maçın 10nunuda hala silver 1.Yazık günah.Salak salak mausu bile çeviremeyen insanlar geliyor oyundan acayip soğudum

Allah allah ilginç bi rank atlamaya başladın mı gerisi gelir devam et geliştir kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam mg rank aralıgında mac atıyorum garipler denizi bir silver gibi bir ekip geliyor, rank atıyorum ardından scream gibi vuran eleman geiyor macta report ediyorum valve tesekür ediyor report için ardınan eski rankdan devam ediyorum,bir le olmadım 6 aydır .

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

hocam mg rank aralıgında mac atıyorum garipler denizi bir silver gibi bir ekip geliyor, rank atıyorum ardından scream gibi vuran eleman geiyor macta report ediyorum valve tesekür ediyor report için ardınan eski rankdan devam ediyorum,bir le olmadım 6 aydır .

hocam ben bugün p90 harici silah kullanamayan at gibi koştura koştura gezen mglerle oynadım bide sıkışınca oto çekenlere ayar oluyorum silver gibi sonuç zevksiz bi galibiyet var gerisini sen düşün bunları kim boostluyo onu anlamadım ben gece maçlarını çok seviyorum hem olgun insanlar oluyo hemde sakin oluyo taktikler taktikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 14 Mayıs 2016; 20:36:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyunu ben nasıl kazandım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    bir ara ekleselim bence bizim tayfanın hepsi hafta sonu gececidir :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.