Şimdi Ara

Ben komsu ulkede yasiyo olsam Turkiye sinirini kapatirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gece Ankaradan İstanbula gidecektim muadilleri 50 tl olan yerine 40 tllik bi firmaninkine bindim. Urfadan gelmis devam ediyormus otobus. İceri adimimi attim otobuste Turkce bilen yok herkes araoca konusuyordu. Kendimi garip hissettim. Yol boyu ne bi polis cevirmesi veya arama vs hicbirsey yoktu. Olagunustu hal oldugu halde durum oldukca vahim. Ulkenin icinde isid olur pkk olur vs otobusle istegi noktaya yakalanmadan gidebilir. Yoldan yolcuda aliyorlar zaten kafalarina gore. Boyle bir ulkede yasiyoruz nolcak daha nereye kadar gidecrk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben avrupalı olsam türkiyenin ab ye girmemesi için elimden geleni yapardım gerçekten hem insanlarımızın zeka seviyesi kültürü okur yazarlığı anlayışı müsait değil şahsen oturması için en az 200 yıla ihtiyaç var oda 7/24 eğitim verilirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 2 Nisan 2017; 18:5:57 >
  • yav bu durum zaten net,erdoğan'ın iki lafından biri açarım sınır kapılarını diye avrupayı tehtid etmek bu da ülkenin içinin ne kadar rezil,berbat,çamur içinde olduğunun %100 kanıtıdır.
    erdoğan da savunmayı bıraktı artık zaten ülkenin rezilliğini kabul etti,salarım üstünüze bizdekileri diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

ben avrupalı olsam türkiyenin ab ye girmemesi için elimden geleni yapardım gerçekten hem insanlarımızın zeka seviyesi kültürü okur yazarlığı anlayışı müsait değil şahsen oturması için en az 200 yıla ihtiyaç var oda 7/24 eğitim verilirse

Yav zaten herkes sabikali ab napsin hirsiz dolandiriciya ihtiyac mi varki

• Olağanüstü halde plakasız arabayla çıktım. ( Her ne kadar trafik kaydı olsaydı da plaka takılı değildi)
    yanımdan kaç defa Trafik polisi - polis geçmesine karşın biri bile durdurup da ne iş demedi.
    Ankara emniyet müdürlüğünün dibinde gezmeme rağmen.. Gerisini de sen düşün..
  • Hangi firmaymış o söyle de bizde binmeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Hangi firmaymış o söyle de bizde binmeyelim.

Siz otobus firmasi kullaniyorsaniz her firmada basinizabgelebilir sonucta parayi veren bileti aliyot

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.