Şimdi Ara

Ben hiç evlenemicem galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 28. memurum işim güzel maaşım da iyi 4000 civarı. yaş ilerliyor ama kız arkadaşım yok. kafa dengi, güzel, anlayışlı kısacası istediğim gibi bir kız yok. yalnızım :( sanırım evde kaldım.

• Çalıştığın kurumda bekar memurlar yok mu? Memur adamsın. Senden büyük samimi olduğun memurların yanında aç bu konuyu. Uygun bi aday bulurlar sana. Haaa ben hayatımın aşkını arıyorum, romantizmin dibine vurmak istiyorum diyosan bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu evlilikte ne var gerçekten anlamıyorum. Bir insan neden hayatını bir imzayla ipotek ettirir, bir de bunun için tonla masrafa borca girer?
    Geleneğiydi düğünü saçma gereksiz masrafları kendi ailen akrabaların yetmiyormuş gibi bir de ikinci bir sülale hepsi gereksiz boş yaygara
    Bir de bunun çocuk kısmı var ki tam evlere şenlik, neden kısacık ömrümü ve didinerek kazandıgım paramı bir velede harcayayım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabletlereFısıldayanAdam -- 16 Kasım 2017; 1:23:41 >
  • Bi an turbolinea sandm fjdjdjd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabletlereFısıldayanAdam

Şu evlilikte ne var gerçekten anlamıyorum. Bir insan neden hayatını bir imzayla ipotek ettirir, bir de bunun için tonla masrafa borca girer?
    Geleneğiydi düğünü saçma gereksiz masrafları kendi ailen akrabaların yetmiyormuş gibi bir de ikinci bir sülale hepsi gereksiz boş yaygara
    Bir de bunun çocuk kısmı var ki tam evlere şenlik, neden kısacık ömrümü ve didinerek kazandıgım paramı bir velede harcayayım ya.

Buyuyunce anlarsin ufaklik

• Ben iş aramaktan vazgeçeli çok oldu. Millet KPSS kasıp memur oluyor. Aşk meşk hak getire zaten.
  • Aynı durumdan muzdaripiz,bu hayatta şansın olmadı olmuyor! istersen bill gates ten servet kalsın boş.Hava,su,civa gibi!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MaxPayné kullanıcısına yanıt
    25 yaşındayım hocam şu toplum baskısından nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden etmiyorum, üniversitede karışan eden yoktu ne zaman sürekli işe girdim para kazanmaya basladım evlilik konuları açılmaya basladı,ve yaş ilerledikçe artacak biliyorum, kazandıgım para şimdilik asgari ücret ve 3bin Tlnin üzerinde maaş alabileceğim bir meslek dalı değil, asgari ücret bana bu halimle yetmiyor bu fakirler evlenmeye kalkıyo sonra çocuguna elin kızına her gün makarna yediriyolar yazık günah o çocuk ''keşke beni dünyaya getirmeseydiniz'' dediğinde hiç mi utanmayacak bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabletlereFısıldayanAdam -- 16 Kasım 2017; 1:46:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayné

quote:

Şu evlilikte ne var gerçekten anlamıyorum. Bir insan neden hayatını bir imzayla ipotek ettirir, bir de bunun için tonla masrafa borca girer?

Buyuyunce anlarsin ufaklik

Aşırı sığ düşünüyorsunuz hocam.

• Karşılıklı aşık olunmadığı sürece evlilikten uzak durun bu devirde. Hep güzel şeyler olmayacak sıkıntılarınızı birlikte atlatacaginiz bir eşiniz varsa hayat size güzel tersi durumda cehennemi dünya da tadarsınız.

• 4000 lira maas mi nerede calisiyorsun?döner sermaye filan mi var vermezler cunku o kadar maas bizim sef bile 3400 aliyor 32 senelik memur.ogretmen dersen degisir.
  • Herkes evlenecek diye bir kural yok. Aklımıza uyan, gördüğümüzde içimizi cız ettirecek biri olmadığı sürece zoraki evlenmiş olmak için evlenmek yanlış.

• Ne memurusun

• quote:

Bir bakıma haklısın, gelenekler vs... bunlar hep biz doğmadan bizim adımıza yapacaksın diye konulan kurallar, insanların büyükleri için yapıp, aynılarını bize şart koydukları şeyler. Bu konuda katılıyorum, gelelim...

Tonla masrafa borca gireceksen evlenme. Evlenmek zaten 20 yaşında yapılırsa saçmalıktır, hayatın içine girmeden, yaşamadan bence evlenilmemeli, evlenmenin gayesi yerleşmek, aile sahibi olmak, hayatını devam ettirecek hayat arkadaşı edinmek olmalıdır. 27-28'den sonra evlen, hem eşinle gezer tozarsın, hem yaşlanınca yalnızlığa mahkum olmazsın.

Didinerek kazandığın paranı çocuğuna harcamayıp öbür tarafa mı götüreceksin? Bir velet dediğin çocuk için bir günü gecelere kadar çalışacaksın belki de, bu yaşlarda anlamaman normal.

Burda evlilik saçma marjinalliğindekilerin %90'ı evlenecek, diğerleri evlenmiyorsa sebebi büyük ihtimalle kendi seçimleri değil, ancak öyle olduğunu söyleyerek egolarının zarar görmesini engelliyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.