Şimdi Ara

Ben hayir diyorum ama siz evet verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav memlekette zaten hirsiz dolandirici olmus herkes, ulke icten cokertilmis bitirilmis. Artik boyle gitmez zatrn 15 yilda sistemi kurmuslar herkes bankalara borc ve faiz bataginda hacizler icralar almis basini gitmis. Bu saatten sonra yapacak hicbirsey yok zaten. Ama ben vicdanen yine hayir verecegim. Ama sizler evet verin nasilsa birbirimizden farkliyiz herkesi kendim gibi gormuyorum artik. İnsallah edenler bulur ve birbirlerine duserler bizde izler guleriz hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1221 -- 13 Nisan 2017; 16:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet vermeye devam ettikçe ülkemzide gelişmeyecek şeyleri yazıyorum

Tıp
    Sanat
    Yazılım
    Teknoloji
    Edebiyat
    Medeniyet
    Dünya'yla entegre olma

Evet verince gelişecek şeyleri yazıyorum

Askeri silahlanma
    Savaşlara hazır nesiller
    Toplumda kutuplaşma
    İnşaat
    Tüm doğal alanlardan kırpıp kırpıp rant sağlama
    Yakınlarını kalifiye elemanlardan daha önde görme
    Bu adam benim düşüncemden değil diyerek kesin ülkesini sevmiyordur tarzı düşünme

Hayır çıkarsa belki bir ihtimal aynı ülkenin vatandaşı olup, baştaki kişilere bağlı olmayıp ülkenin gelişmesine katkı sağlayabileceğimiz düşüncesinde bir kıvılcım çıkabilir ama evet çıkarsa böyle bir şeyin olması imkansız çünkü zaten baştakilerin başta kalmasını sağlayan nefret siyaseti.
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Yillardir bu sistem yok sistem oneriyolar, gelmesin deyince daha cok mu gelisicez hayatimda gordugum en sacma arguman bu.Hicbir sey yapmazsak gelisicez demekle ayni sey bu hadi hayir verirsek basimiza su belalar gelmeyecek deseniz tamam da ulke gelisicek nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meğersem bütün dengeler evet çıkmasına bağlıymış aydınlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

Yillardir bu sistem yok sistem oneriyolar, gelmesin deyince daha cok mu gelisicez hayatimda gordugum en sacma arguman bu.Hicbir sey yapmazsak gelisicez demekle ayni sey bu hadi hayir verirsek basimiza su belalar gelmeyecek deseniz tamam da ulke gelisicek nedir?

ülkenin gelişmesi için yapılması gereken tek şey, ülkedeki ben akp kafasındayım toplumun diğer kesimine düşmanım, ben chpli hdpliyim toplumdaki diğer kesime düşmanım kafasının yıkılması dostum. bunun yapılması için de tek olay nefret siyasetçileri değil anlaşmacı siyasetçilerin partilerin başında olması. mesela normalde kılıçdaroğlu böyle bir adam ama erdoğan nefret körüklemeyi kendine amaç edindiği için karşılık vermek ve ona katılmak zorunda kalıyor, bahçeli desen zaten kendisi öfkeyle doğmuş birisi her kelimesinden öfke akan biri, hdpliler de aynı şekilde siz şöylesiniz siz böylesiniz diyip ,barış laflarının arkasına saklanıyorlar samimi olamıyorlar bu yüzden. evet çıkarsa bu öfke yerini bildiğin fiziksel şiddete bırakcak çünkü akp'nin kadrolaşması ülkede barışsal bir düzen oturmasına imkan verecek bir kadrolaşma değil nefret tohumları üzerine kurulmuş ve akraba yakın ilişkileri üzerinden giden bir sistem. bunun yıkılması için anca tekrardan kardeş olduğumuzu hatırlamamız gerekiyor ve bu sistemlerini başlarına yıkmalıyız tüm partilerin.

• nolcak bu iş beyınler yıkanmıs resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.