Şimdi Ara

Ben genetik savaşı kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle kısa boylu zargana olmam leş genetiğimin sonucu.

Bu genetik yenilgiden ötürü ciddi azap çekiyorum.

Kısa boylu ve çocjksu vücut yapımdan ötürü çocuk muamelesi görüyorum. Kızlar beni erkek olarak görmüyorlar kendilerini koruyacak kollayacak uzun boylu yapılı erkekleri istiyorlar ya da normal vücutlu olsa bile yeter. Ben oysa normal bile değilim. Dar omuzluyum kollarım 25-27 arası gidiyprdur. Üstüme giyecek kıyafet bulmakta zorlanıyorum. Giydiğim kıyafetler yakışmıyor takım giysem kahkaha atarlar görüntüme. İncel biri oldugumu kabul ettim ben. Fakat birşeyi kabullenmek yine de rahat hissettirmiyor bir kız bulamayacağım gerçeği bir tür takıntıya dönüşmüş durumda. Bir kıza aşık olmuştum boyu benden uzun benden yapılı. Hiçbir kız yanında benim gibi sıska birini istemez . Annem babam beni yaparak beni berbat bir hayatın içine attılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 17 Mayıs 2021; 20:43:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• uzerine hic dusunmemelisin zamanla alisirsin ama en ufak umut bile besleme yoksa alisma surecin uzar

• Senin psikolojik tedaviye ihtiyacın var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F89D34A3

uzerine hic dusunmemelisin zamanla alisirsin ama en ufak umut bile besleme yoksa alisma surecin uzar

Sokağa çıkmak zorundayım. Bugün yine çıktım. Bende şort giyebilmeyi isterdim. Kaban giyebilmeyi takım giyebilmeyi isterdim. Bıktım bu hayattan. Kendimi ölene kadar eve tıknam lazım anca

• Sizin böyle konulaeınızı görünce halime şükrediyorum hocam

• Ya bro saçmalama

Bu kadar taktiysan yazil spora al 1 gainer 1 de protein tozu adam gibi calis 6 ayda 10 kilo falan alırsın dogru duzgun calisip yemek yersen

Sonra kendi boyuna gore bi kiz bulursun zaten kizlar hep kısa

Tam boyun kilon kac

• Bunu boş bir yorum olarak algılama lütfen, bir psikoloğa hatta bir psikiyatriye görün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tipsizliği kısalığı falan unut hocam. Hayata küsmene neden olan bunalımlarını aşman lazım. Bunun içinde sana çok önemli gözüken "tipsizlik", "kısa olmak" gibi şeyleri umursamaman lazım. Yani akışına bırak kızlarında çoğu çirkin ve kısa. Bir çoğu makyaj ve yüksek topukla kendilerini avutuyor.

• Boyun kaç cm?

• üzerinde nekadar çok düşünürsen okadar büyür gözünde

• Spora git?

• Oy yiğidim oy civanım

Sen bu Chad'ler sofrasından

Çıkamazsan ona yanarım

• quote:

Orijinalden alıntı: köprüden önce son çıkış

Boyun kaç cm?
    171

• ben de 170'im. ağlayacak bir şey yok cüce değilsin en azından. git 170 adamlarla takıl iyi hisset kendini.

bir de takıntı yapmışsın anladığım kadarıyla, sen kısa değilsin 2000+ nesli hormonlu

• quote:

Orijinalden alıntı: SM01_VXG

171

Alıntıları Göster

171 normal erkek için. Zaten ortalama 173 cm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.80 cm ve üstü erkek adam kardeşlerim beğenebilir mi?

1.80 cm altı yer elmaları beğenmesin lütfen

• DING DING kullanıcısına yanıt
    179 kısa 180 uzun demek ha

• La forumdaki selin senin hesabın mı yoksa,o da erkek dediğin 2 metre 150 kg olur falan diyordu benziyor konuşmalarınız :)

• Hacı senin sorunun yok aslında, ne güzel vücudun var zayıf. Giy istediğini takma öbürlerini.

• Ben bu arkadaşa katılıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.