Şimdi Ara

Ben bu kızı anlamadım, ustalar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onunla çıkmaya başladık, 5 gün boyunca çıktık herşey güzel, aşkım, canım, cicim, bitanem vs.. ama hiç görüşmedik, telefonla da sadece bir kere konuşabildik, hep mesaj ve msn...
    İşte 5. gün, "bu ilişki yürüyo mu?" diye sordu "bence yürüyo ama sen emin değilsen yürümüyodur" dedim. "evet emin değilim hiç görüşmüyoruz" vs.. falan anlatmaya başladı. ben de "istediğin an görüşmek için yanına gelebilirim" dedim. "hayır okullar açılınca mümkün değil" dedi. "gelirim 30dkda olsa görüşürüz" dedim. bu sefer "ben sevgilisiz olmaya alıştım kimseyle sevgili olamam" vs... saçma sapan bişey yazdı.. ben de hem sinirlendim hem de istemediğini ve bahane aradığını anladım ve "tamam karar vermişsin tamam o zaman" dedim. "sağol dostum olarak kalcak mısın" dedi "belki" dedim. "peki yanımda olduğun için sağol" dedi.
    2 gün sonra aradım aradım açmadı "babam yanımda" diye mesaj attı. "yalnızken söyle ariyim" dedim "hayır hiç açmicam burdan söyle" dedi. "neyse sen bilirsin" dedim "burdan söyle" dedi bişeyler yazdım sonra da "kendine iyi bak" dedim.. hiç cevap vermedi.. insan en azından bi "sen de kendine iyi bak" demeli... öyle birşey beklerdim yani telefonumu açmaması için, kendine iyi bak dememesi için ne yaptığımı bilmiyorum.. heneyse tüm ilişkimi kestim artık derken, dün facebooka yeni profil resmi koydum ve onu beğendi..

normalde bi kız için ne bu kadar kafa yorardım, düşünürdüm ne de uğraşırdım ancak bu kızı çok sevmiştim, son yaptıklarıyla gerçekten çok soğumuştum ancak ne biliyim işte resmimi beğenince heyecanlanmadım desem yalan olur.. sizce kızın düşüncesi ne? daha bi "sen de kendine iyi bak" bile demiyosun ama resmimi beğeniyosun...

• Ozet gec
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serth@n

Onunla çıkmaya başladık, 5 gün boyunca çıktık herşey güzel, aşkım, canım, cicim, bitanem vs.. ama hiç görüşmedik, telefonla da sadece bir kere konuşabildik, hep mesaj ve msn...
    İşte 5. gün, "bu ilişki yürüyo mu?" diye sordu "bence yürüyo ama sen emin değilsen yürümüyodur" dedim. "evet emin değilim hiç görüşmüyoruz" vs.. falan anlatmaya başladı. ben de "istediğin an görüşmek için yanına gelebilirim" dedim. "hayır okullar açılınca mümkün değil" dedi. "gelirim 30dkda olsa görüşürüz" dedim. bu sefer "ben sevgilisiz olmaya alıştım kimseyle sevgili olamam" vs... saçma sapan bişey yazdı.. ben de hem sinirlendim hem de istemediğini ve bahane aradığını anladım ve "tamam karar vermişsin tamam o zaman" dedim. "sağol dostum olarak kalcak mısın" dedi "belki" dedim. "peki yanımda olduğun için sağol" dedi.
    2 gün sonra aradım aradım açmadı "babam yanımda" diye mesaj attı. "yalnızken söyle ariyim" dedim "hayır hiç açmicam burdan söyle" dedi. "neyse sen bilirsin" dedim "burdan söyle" dedi bişeyler yazdım sonra da "kendine iyi bak" dedim.. hiç cevap vermedi.. insan en azından bi "sen de kendine iyi bak" demeli... öyle birşey beklerdim yani telefonumu açmaması için, kendine iyi bak dememesi için ne yaptığımı bilmiyorum.. heneyse tüm ilişkimi kestim artık derken, dün facebooka yeni profil resmi koydum ve onu beğendi..

normalde bi kız için ne bu kadar kafa yorardım, düşünürdüm ne de uğraşırdım ancak bu kızı çok sevmiştim, son yaptıklarıyla gerçekten çok soğumuştum ancak ne biliyim işte resmimi beğenince heyecanlanmadım desem yalan olur.. sizce kızın düşüncesi ne? daha bi "sen de kendine iyi bak" bile demiyosun ama resmimi beğeniyosun...

Kizlarin tum erkekleri elinde tutma psikolojisi vol.5697254928982

• Ya başkası vardır yada sıkılmış olabilir zaten gönülden sevseydi birbirinizi gorüp görmemeniz önemli olmazdı onun için.Diyeceğim şu ki zorlama akışına bana karı mı yok moduna gir
  • Bak açık açık söylüyorum. Yol ver. Kalıplaşmış da olsa en uygunu bu, yol ver gitsin. Trip atan o, sen niye sıkıntıya sokuyorsun kendini? Bırak o düşünsün yahu.

Benim de çok yeni bir ilişkim var, henüz 6 günlük. Ve bütünlemelerim dolayısıyla ders çalışıyorum yoğun olarak. Durumumu bildiği için pek ısrar etmiyor ancak ben söyledim en sonunda "buluşuyoruz" dedim ve ayarladım sinemadır vs. işte. Sen bunları yapmadıysan, sadece mesajlaşmaya dayalı olarak yürüttüysen, ve ne senden ne de ondan bir adım gelmediyse, zaten zaman geçirmek için girişilen bir ilişkidir bu.

Kız baktı sana, 3-5 gün "sevgili" oldunuz, ölçtü biçti seni, sonra attı cebe ve başka ufuklara yol almaya baktı. Sana da bir ters bir düz davranarak hep umut verecek ama ötesine geçmene izin vermeyecek, kendisi zor duruma düşmediği sürece. Bırak ne yaparsa yapsın. Öyle biri yokmuş gibi davran demiyorum, ama neredeyse hiç samimiyetin olmayan bir arkadaşına davranıyor gibi davran. Sıcak davranma, espri-şaka yapma, sana sulanmasına izin verme, attığı oltalara gelme. Bir süre sonra o sana yaklaşmaya çalışacak.

İyi forumlar.

• yedektesin
  • 5 Gün mesajlaştınız. Gerçekten sevmiştin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umudunu kaybetme bi gün sende giyiceksin o formayı
  • başka kızlara ver kafanı olacağı varsa o gelir
  • boşver iyi yapmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.