Şimdi Ara

ben beşiktaşlı arkadaşların yerinde olsam (stad mevzusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beşiktaşın taraftar grubu yoneticileri bir basın acıklaması yaparak devletten ne kadar para alındıysa biz aramizda toplayip devlete geri iade etmek istiyoruz derdim.bu nedir ya.once yardımı yap.sonra yüzüne vur.değeri kıymeti kaldımı o yardımın şimdi.cok ayıp etmiş cumhurbaşkanı.aynı şeyi gs stadının acılısında da yapmaya calıştı ıslıklandı ve stad dan ayrılmak zorunda kalmıştı.bjk taraftari en azından cumhurbaskanını utandırır boyle bir acıklama yaparak.bu tarz yardımı yap sonra yuzune vur tarzı şeyler 15 yaşındaki cocugun yapmayacagı şeyler.bjk başkanı bu telefon skandalı icin susuyor susmak zorunda ama bjk taraftarinin bir cevap vereceğini düşünüyorum.bakan orda bjk ye teşekkür etmek lazım diyor.cumhurbaşkanı yok yok yok diyor. konuşmanın başında.yaw adamlar elektirik harcıyor çimi yıpranıyor.belki koltuklar zarar goruyor.hemen dur bakalım yok yok yok niye teşekkür edecekmişiz dermi ya.ayıp yahu.



  • Ortada 10 senelik sponsor anlaşması var. Yardım olsa hadi yine iyi senelerce konuşsun. Ama 10 senelik sponsora dalga geçer gibi 50 milyon tl veriyorsun üstelik stad benim diyorsun. Ciddi psikolojik sorunları var bence. Ona kalsa Türkiye'deki bütün yapılar onun. Bir de cebinden vermiş gibi övünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

    ben fener taraftarının yerinde olsam takımı bırakır başka takım tutmayacaksam da çişimi tutardım . bu ne rezilliktir yahu , adamların futbol konuşacağı hiçbirşey bırakmadı herif , çocuklar konu bulamayıp Beşiktaş konusuna sardılar iyice, Beşiktaşlılardan çok konu açıyorlar ayıptır yazıktır günahtır.

    cocukmu ? 35 yaşında iş adamıyım hocam.bu ne sinir bu ne ego.sen yorum yazma . git egonu aldır oyle gel.
  • 35 yaşında iş adamı "Beşiktaş a yardımcı olduk 10 milyon aşağı yaptık" diyen adamın "16 milyonumuzu vermediler ühü ühü" demesini mantıklı bulup , taraftarın buna kanıp isyan bayrağı çekmesini , devleti , başkanı karşısına almasını bekliyor , he he . Anlamadı kimse 35 yaşındaki iş adamının "Beşiktaş devlete yaptırdı stadı hahahah" demek istediğini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

    35 yaşında iş adamı "Beşiktaş a yardımcı olduk 10 milyon aşağı yaptık" diyen adamın "16 milyonumuzu vermediler ühü ühü" demesini mantıklı bulup , taraftarın buna kanıp isyan bayrağı çekmesini , devleti , başkanı karşısına almasını bekliyor , he he . Anlamadı kimse 35 yaşındaki iş adamının "Beşiktaş devlete yaptırdı stadı hahahah" demek istediğini.

    okurken kör oldum hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

    ben fener taraftarının yerinde olsam takımı bırakır başka takım tutmayacaksam da çişimi tutardım . bu ne rezilliktir yahu , adamların futbol konuşacağı hiçbirşey bırakmadı herif , çocuklar konu bulamayıp Beşiktaş konusuna sardılar iyice, Beşiktaşlılardan çok konu açıyorlar ayıptır yazıktır günahtır.

    size basketbolu sevdirdik lenn
    en büyük biziz efendi biziz lenn
    bu formayla uefada çeyrek final oynadık lenn
    q7 trivela lenn
  • ciddi ciddi anlamadın değil mi okuduğunu . ne büyük sürpriz.
    bu arada bloklu görünen her haltın sonuna "lenn" yazan arkadaşa da selamlar. umarım "lenn" leri esirgemiyoruzdur dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock.n.Rolla -- 12 Ekim 2017; 15:31:38 >
  • bjk vefasızlık yapmamalı. bu konuda reis dibine kadar haklıdır. o olmasa asla stadyumu yenileyemezdiler. arsasından tut spor toto desteğine kadar devlet damgası var orada.
  • Doğrudur stadın yapılmasına izin vermiştir ama bunu vermese zaten haksızlık ederdi yıllarca oyalandık Mayısta kazma vuruyoruz diye bunu yapan gene aynı devletti.

    Maddi yardımı da gelirsek kale arkalarının birinde Sportoto tribünü yazıyor bununda bedeli 10 yıl için 50 milyon TL. Stad 250 Milyon TLye yapıldı.
  • Bu hükümet hiç para vermedi stadı biz kendimiz yaptık
    sadece izinleri zor bela kopardık .....yok tarihi esermiş,yükseklik derken zorlu geçti..
  • Vermiş olsa ne olur ki, nedir bu yaygara anlamıyorum. Sonuçta halkın parası ile sosyal ve sportif bir tesis yapılmış. Hükümet çıkarıp cebinden mi veriyor sanki. Her takım taraftarına söylüyorum, bırakın bu goygoy işleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YazıYorum -- 12 Ekim 2017; 23:58:4 >
  • Türkiyede bir çok stadı devlet yapıyor yardım ediyor beşiktaşın stadı da böyle niye alınganlık yapıyorsunuz ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona kalsa ülkeyi de kendisi kurdu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.