Şimdi Ara

Bellek krizinde ilk kurban: Micron, Crucial markasını kapatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Corsair lpx almıştım 2 yıl önce Hepsiburadadan 4x8gb tekli olarak aldım kit olmadığından kimi nanya kimi hynix çıkmıştı. 4 taneden biri bir türlü diğerlerine yetisemiyordu frekans olarak.
    Adamlar ithalatçıdan bi kamyon almış satıyor paketler etiketler birebir aynı kimine nanya kimine hynix çıkıyordu üretim tarihi farkından dolayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Alper Çağlar kullanıcısına yanıt
    Ahahaha harika yorum olmuş bu

• Bu işin sonu araba sektörü gibi olacak.Çinliler en sonunda piyasaya öyle bir girecekki mevcut markalar kurumsal müşterileri kaybedecek,son kullanıcılar ise güven olmadığı için yine tercihini çinden yana kullanacak.

• Metin Yasir Akpınar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .)

• Kurban mı? Güldürmeyin. Kuzu kılığına girmiş kurt olduğunu teknolojiyi yakından takip eden herkes biliyor. Yapay zeka işinin pastası bölüşülünce tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına döner yine bireysel tüketicilerin eline bakar.

RAM fiyatları 5-6 ay böyle yüksek gider diyorlar. Sonrasında normale döner diye anlıyorum ben. Evet keşke Çinliler pek çok sektöre daldıkları gibi şu RAM teknolojilerine de bir dalsalar keşke. Görürüm ben o kaprisli kartelleşmiş RAM üreticilerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

takdir etmek lazım, güzeldi...  

AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa
  • AI madem balon değil neden üretimi arttırmıyorlar ABD şirketleri son yıllarda tüketici alehine çok fazla yanlışa gidiyor kimse ai kullanmıyor ücretli versyonlarınıda kullanmayacak zaten millette gazı daha çok geçmiş durumda çöp videolarınız için tüm piyasanın içine ettiniz bu haberlerden sonra düşman ediniy

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Daldılar. Ama analistlere göre Samsung, SK Hynix ve Micron ile rekabet edebilecek kapasiteye ulaşmaları 3 sene sürecek. CXMT arkasında ÇKP olan bir üretici olarak pazara girdi

DDR Bellek Fiyatlarına Neler Oluyor? – RosenCruz.Com

ABOUT CXMT - CXMT

Mining balonu patlayınca ekran kartlarını ikinci el piyasasında satıp kısmen de olsa durumu kurtardılar. Yapay Zeka balonu patlarsa* o RAM'leri kimseye satamazlar. Server RAM'leri normal RAM'lerden farklı, ECC RAM diye geçiyor sadece server sistemlerinde kullanılabilir.

* Patlamaktan kastım, falan AI, filan AI diye her köşe başından pıtrak gibi çıkan firmaların batması. Yapay zeka var olmaya devam edecek. Ne olur AI'ların çoğu ya birbirleri ile birleşip durumu kurtarır ya da batar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Aralık 2025; 10:49:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim çalışır ama ECC özelliği pasifize oluyor, doğal olarak. Tabi ki de sizin söylediğinize benzer bir durum nedeniyle ikinci el talebi düşük olacaktır yine de; görece daha yüksek ikinci el fiyatı...

YZ yapımcıları birleşmez, mümkün değil; çünkü hem algoritmaları hem de eğitim verileri ortaya çıkar. Zaten asıl konu da bunlar olduğu için en az 20 yıllık süre içinde birleşme beklemiyorum ben, batarlar ama birleşmezler; özellikle kaliteli algoritmalar ve eğitimler söz konusu ise...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.