< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Kurban mı? Güldürmeyin. Kuzu kılığına girmiş kurt olduğunu teknolojiyi yakından takip eden herkes biliyor. Yapay zeka işinin pastası bölüşülünce tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına döner yine bireysel tüketicilerin eline bakar. |
|
RAM fiyatları 5-6 ay böyle yüksek gider diyorlar. Sonrasında normale döner diye anlıyorum ben. Evet keşke Çinliler pek çok sektöre daldıkları gibi şu RAM teknolojilerine de bir dalsalar keşke. Görürüm ben o kaprisli kartelleşmiş RAM üreticilerini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa
|
|
|
Daldılar. Ama analistlere göre Samsung, SK Hynix ve Micron ile rekabet edebilecek kapasiteye ulaşmaları 3 sene sürecek. CXMT arkasında ÇKP olan bir üretici olarak pazara girdi DDR Bellek Fiyatlarına Neler Oluyor? – RosenCruz.Com |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 7 Aralık 2025; 10:49:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|