Pandemiden bu yana evde durmaktan, stresten, kötü haberlerden, işsizlikten panik atak hastası oldum, yatamıyorum. Pandeminin başlarında kalp krizi geçiriyorum sanarak acilen kardiyolojiye gittim. Ultrasondan - BT ye kadar hepsini yaptırdım ve hiçbir şey yoktu şükür. Doktor panik atak diye hafif bir antidepresan verdi. Onu 1 ay kullandım çok düşük miktarda ve azaldı bir süre rahat uyudum. Üni son sınıfım 9 aydır okul yok bari bir işe yarayayım çalışayım dedim birkaç farklı işe girdim çalıştım sonra çıktım. Şu an yasaklarla birlikte eve tamamen kapanmış durumdayım, 2 haftadır dışarı çıkmadım ve panik ataktan uyuyamıyorum. Tam uykuya dalacakken kalp çarpıntısı geçiriyorum. Ekonomi, gelecek kaygısı, ailenin çalış baskısı, bölümün zorluğu da üst üste gelince kafayı yedim evde. Allah'a şükür virüs kapmadım henüz ama ruhsal sağlığımı kaybettim. Pandeminin başından bu yana doğru düzgün uyuyamıyorum, geceleri kalp krizi gibi uyanıyorum bir bakıyorum tansiyon normal ama nabzım +100 lerde. Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Şu an bunu da yine 2 saatlik uykuyla yazıyorum. Pandemi belki bitecek ama bizde bıraktığı psikolojik tahribat geçecek mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki corona olmadım ama psikolojim çöktü.

-
-
Hükümetlerin amacı buydu zaten. Evde oturmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615Hükümetlerin amacı buydu zaten. Evde oturmayın.
yasaklara uymak zorundasın. aykırı hareket edemezsin hafta sonu evden çıkmayacaksın misal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soyle konulara beni etiketleyin
valla sizin durumu bilmem de. babamın kredisi vardı. maddi olarak çok kötü durumdaydık. böyle bi denk geldi yoksa sürünecektim. şimdi en azından aynı çatı altındayız. hayatımın geri kalanında onlarla olamayacağım bari şimdi doya doya duruyorum. o kadar da kötü bi şey değil izole kalmak. ya savaş vs olsaydı ..buna şükür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
valla sizin durumu bilmem de. babamın kredisi vardı. maddi olarak çok kötü durumdaydık. böyle bi denk geldi yoksa sürünecektim. şimdi en azından aynı çatı altındayız. hayatımın geri kalanında onlarla olamayacağım bari şimdi doya doya duruyorum. o kadar da kötü bi şey değil izole kalmak. ya savaş vs olsaydı ..buna şükür.Tabii şükür ediyoruz en azından kendi evimiz, maddi sorun yaşamıyoruz vs. fakat insanoğlu doğası gereği sosyalleşmek istiyor. Sürekli aynı insanlarla durmak ailen olsa bile sıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: izayoiyasaklara uymak zorundasın. aykırı hareket edemezsin hafta sonu evden çıkmayacaksın misal.
Alıntıları GösterBana yasak yok.
-
günde 3 öğün alın iyi geliyor
-
Bende de panik bozukluk başladı son 1 haftadır. Yataktan cikamiyorum yine kotu olacagim diye yemek bile yiyememeye basladim. Gecen dayanamayacak noktaya geldiginde acilde serum ve oksijen verip yolladilar. Nefes alamama gibi bir sıkıntı yasiyorum, en cok o etkiliyor.. Oksijen veriyolar duzelmiyor sıkıntı. Acaba Corona mı oldum diye dusunmeden de edemiyorum ama belirti yok..
Doktorum 22 gun sonra ki randevuyu yarina aldi. Umuyorum ki ilac verecek. Doktor da bu bozukluğun ilacsiz duzeltilemedigini soyledi, atak basladiginda sakinlesip beklememi soyledi..
quote:
Orijinalden alıntı: DING DING
Bende de panik bozukluk başladı son 1 haftadır. Yataktan cikamiyorum yine kotu olacagim diye yemek bile yiyememeye basladim. Gecen dayanamayacak noktaya geldiginde acilde serum ve oksijen verip yolladilar. Nefes alamama gibi bir sıkıntı yasiyorum, en cok o etkiliyor.. Oksijen veriyolar duzelmiyor sıkıntı. Acaba Corona mı oldum diye dusunmeden de edemiyorum ama belirti yok..
Doktorum 22 gun sonra ki randevuyu yarina aldi. Umuyorum ki ilac verecek. Doktor da bu bozukluğun ilacsiz duzeltilemedigini soyledi, atak basladiginda sakinlesip beklememi soyledi..Ben sakin saatlerde çıkıp geziyorum biraz iyi geliyor. İlaçla düzeliyor biraz ama stres de önemli. Hobi bulmaya çalışıyorum ben de. Mahvetti bizi bu pandemi ya...
benim de tipsizlikten psikolojim çöktü
tek- reyizin de dediği gibi: İTİM BEN İT
-
İlk başlarda bende öyleydim korona olmadık şükür fakat gel gelelim olumsuz haberler ile psikolojik olarak korona ettiler bizi, hal böyle olunca her zaman olduğu gibi çaresini buldum, insan ilk önce kendi kendinin doktorudur derler ya, öyle. Çareyi şu şekilde buldum, koronaya dair haber falan izlemiyorum, önceleri izlerdim, birisi "yok şöyle öleceğiz yok böyle boğulacağız, şunu yapın, bunu yapmayın, virüs bitmeyecek, mutasyon" falan filan diye her biri ayrı ayrı kötü haber tellallığı yapıyor, baktım iş karman çorman, izlemeyi bıraktım, şimdi mantığa göre takılıyorum, kafa rahatladı, tavsiye ederim.
-
3 aydır evdeyim ben napim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bey Vİlk başlarda bende öyleydim korona olmadık şükür fakat gel gelelim olumsuz haberler ile psikolojik olarak korona ettiler bizi, hal böyle olunca her zaman olduğu gibi çaresini buldum, insan ilk önce kendi kendinin doktorudur derler ya, öyle. Çareyi şu şekilde buldum, koronaya dair haber falan izlemiyorum, önceleri izlerdim, birisi "yok şöyle öleceğiz yok böyle boğulacağız, şunu yapın, bunu yapmayın, virüs bitmeyecek, mutasyon" falan filan diye her biri ayrı ayrı kötü haber tellallığı yapıyor, baktım iş karman çorman, izlemeyi bıraktım, şimdi mantığa göre takılıyorum, kafa rahatladı, tavsiye ederim.
Kesinlikle öyle. Ben de sadece aşı haberlerine falan bakıyorum önceden detaylı takip ederdim.
Bilmiyorum ben de iş ev bunaldım. Anne babaya bulsşma korkusu da cabası.
Ben de öyleyim, dhdeki olumsuz haberler, okulun zorluğu dolayısı ile gelecek kaygısı, yalnızlık hep aynı şeyleri yapmam gerekçeleri ile aşırı sıkıldım ve bunaldım. Konu sahibi ile neredeyse aynı hisleri paylaşıyoruz. Ne yazık ki bir çıkış bile göremiyorum.
-
İnsan bunalıyor ama anne babaya yada çocuklara bulaştıracağım korkusundan mecbur bir yere kımıldamıyoruz.
-
Çık yürüyüş yap
barfiks şınav çek
Son sürat hızla koş bakayım, ne dertleri düşünecek kafa kalır ne bişi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hükümetlerin amacı buydu zaten. Evde oturmayın. |
yasaklara uymak zorundasın. aykırı hareket edemezsin hafta sonu evden çıkmayacaksın misal. |
Benzer içerikler
- gıda boyası elden çıkar mı
- yeşil peri türkiye"de yasak mı
- metrobüsle bağcılar"a nasıl gidilir
- yarın okula gitmemek için ne yapmalıyım
- dın dın dırı dın dırı dırı dın dı dın dın dın dın dı dı dın dı
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X