Şimdi Ara

belki bi teknosa çalışanı ya da müşterisi yardımcı olur :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulaklık almayı dişinüyorum philips shp2000 ve shp 1900 arasına kaldım ama kullAnıcı yorumları hep ses seviyesinin düşük oldupunu söylüyo acaba teknosa da deneme fırsatım olur mu yanı kutusunu açıp inceletirler mi :)

• sph 1900 modelini geçen ay hb'den aldım 20 veya 25tl olması lazım kesinlikle tavsiye etmiyorum sesi çok az basslardan eser yok.ama şöyle bir güzelliği var ne içeri ses alıyor nede dışarı ses veriyor terletme vesaire yapmıyor.
  • kulaklık vb ürünlerin kişisel hijyen açısından kutusu açıldıktan sonra değişimi olmaz. anca teşhiri varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

sph 1900 modelini geçen ay hb'den aldım 20 veya 25tl olması lazım kesinlikle tavsiye etmiyorum sesi çok az basslardan eser yok.ama şöyle bir güzelliği var ne içeri ses alıyor nede dışarı ses veriyor terletme vesaire yapmıyor.

önceden hangi kulaklığı kullanıyordun yani sesini neyle karşılaştırdın bende PHILIPS SHE1350=>http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kulaklik__mikrofon/890/110260437/philips_she1350_00_kulakici_kulaklik varfarkeden birşey olmaz mı ki
  • Mediamarkt a gir orada denetirler ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokia23

Mediamarkt a gir orada denetirler ;)

amasyadayım hocam bi gold var bi de teknosa :D ikisi de küçük
  • Teknosa-Media Markt-Satürndeki 'koridor bekçileri' genelde yanlış bilgiler veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teknosa mı tövbe bi daha!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Teknosa-Media Markt-Satürndeki 'koridor bekçileri' genelde yanlış bilgiler veriyorlar.

katılıyorum. insan biraz araştırır ya da şirketler bilen birini işe alır ya da eğitir yani bilgisiz çoğu
  • Geçen teknosada adam empedansı yüksek olan kulaklığın ses kalitesi iyi olur dedi bana. Koşa koşa kaçtım oradan. Yoksa lafları dizecektim :D

• :D peki birşey daha sorayım indernet sitesi ile mağazadaki fiyat farklı olabiliyormu yani yanlış hatırlşamıyorsam shp2000 burada 19 tl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simien -- 4 Haziran 2012; 9:10:03 >
  • Philips ürünleri yurt içinde genelde aynı fiyata bulunuyor(indirimler hariç). Yurt dışı sitelerde genelde farklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Philips ürünleri yurt içinde genelde aynı fiyata bulunuyor(indirimler hariç). Yurt dışı sitelerde genelde farklı olur.

19 tl üst raftaki kulaklığın fiyatıymış :) sony mdr 100lp nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.