Şimdi Ara

Belhanda, Fernando, Feghouli çöpleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O çok futbolu bilen ve musleraya sallayanlar gelsin bu üç çöpün yanında musleranın adını anmayın bidaha. Adamların takıma hiçbir kaykısı yok, ne bi isabetli pas, ne bir şut, ne top tutma, ne adam adama müdahale bildiğin 3.lig topçuları. Tanrı gibi savunduğunuz belhanda nerde vursun bi 50mt füzede görek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 21 Nisan 2018; 20:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belhanda feguli çıktı maç döndü.
    bu iki adam 10 hafta önce kesilmiş olsa şampiyonluk turu atalı 3 hafta oluyordu.
  • Fernando abartılacak kadar kötü deil ama Belhanda ve Feghouli cidden bu aralar çok kötüler
  • Gary mıctı bu maç resmen aşırı top kaybetti
  • belhanda daha gelmeden milleti zehirleyen herif bu işte bunun birde yancısı var ılgaz,sırf wesley den nefret ediyorlar diye daha sahaya adım atmadan kıyasladıkları adama bak

Belhanda, Fernando, Feghouli çöpleri
  • Fernando'ya çöp dedirtmem kardeşim, tamam sakatlık dönüşü kötü ama çöp kategorisine girecek kadar değil, kez Feghouli'de o kadar çöp değil ama Belhanda ağır çöp ya iyi kakalamışlar valla bize.
  • Fernando'ya çöp demek futbol cahiliğidir tek kelime. Bu maç kötü olabilir birşey yapacak birşey yok ona.

Ama belhanda ve feghouli çöpün çöpü o derece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fernando galatasaray düzeyinde bi orta sahada top toplayıcı, top dağıtıcı kale adam olamaz bursaspor sivasspor düzeyinde olur. Umarım şampiyonlar liğine katılırız ve orada beni dahada iyi anlıyacaksınız. Bu üç futbolcuda galatasaray düzeyinde futbolcular değil.

• Fernando Tudor'un 4-1-4-1'inde kilit isimdi ama şu an ne yaptığı tam belli değil. N'Diaye gibi ciğersiz bir adamla oynarken şimdi bir maç Selçuk oynuyor öteki maç Donk, ikisinin de durumu malum. Sezon başındaki performansını beklersek hata yaparız.
    Feghouli ve Belhanda maalesef takımı aşağıya çeken isimler, şampiyonluk yolunda 5 maç kalmışken bu elemanlarda hırs, istek göremiyoruz. Dünya yıkılsa umurlarında olmaz.
  • Fernando ya çöp diyen net art niyetlidir..futbolun fetö elemanıdır.futbol cahilidir.

• feguli = barış özbek
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Fernando ya çöp diyen net art niyetlidir..futbolun fetö elemanıdır.futbol cahilidir.
    Bu oyunculara kral diyenler simdi de boyle diyor.Ne oluyor hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Fernando galatasaray düzeyinde bi orta sahada top toplayıcı, top dağıtıcı kale adam olamaz bursaspor sivasspor düzeyinde olur. Umarım şampiyonlar liğine katılırız ve orada beni dahada iyi anlıyacaksınız. Bu üç futbolcuda galatasaray düzeyinde futbolcular değil.
    Fernando zamanında City'de ve Porto'do çok UCL oynadı ve gayet de verimli oynadı canlı çok izlemişliğim vardır Fernando'yu City'de.Bu adamdan daha iyi bir orta sahanın bize geleceğini sanmıyorum ha gelirse fernandonun yanında oynar, bize tolga ciğerci müstahak diyen tayfadaysanız bilemiyorum.
  • Şimdi tolga bize yakışır demedim ben nerenizle okuyorsunuz? Ha tolgadan kariyerlimidir evet. Peki bu sezon galatasaraydaki istatistiklerine bi bak bakalım neymiş! Ve tolga ile karşılaştır bu sezon istatistiklerini ağzın açık kalsın! Galatasaraya verimliliği konusunda tolga bu sene fernandodan iyi istatistikler orda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 22 Nisan 2018; 10:51:5 >
  • Belhanda çöp Feghouli çöp ama Fernando için blok

• quote:

Şimdi tolga bize yakışır demedim ben nerenizle okuyorsunuz? Ha tolgadan kariyerlimidir evet. Peki bu sezon galatasaraydaki istatistiklerine bi bak bakalım neymiş! Ve tolga ile karşılaştır bu sezon istatistiklerini ağzın açık kalsın! Galatasaraya verimliliği konusunda tolga bu sene fernandodan iyi istatistikler orda!
    Yani istatistiklere bakarak Tolga daha iyi diyorsun yani? Vallahi size Tolga müstahak şampiyonlar liginde orta sahada Tolga oynasında bi büyük takımlara karşı babayı nasıl alıyoruz bak gör! İstatistikler en önemli şey tabii Aykut Kocaman gibi olmak lazım Fernando kimmiş ki Tolga Ciğerci çok daha iyi aynen bak mantıklı!
  • Konuyu tolgaya çeken sensin! Ben tolga hakkanda iyi bişey demedim! Fernando ile kıyas yapmadım! Ama siz aklınca konuyu kaydırmaya fernandoyu aklayıp tolgaya vs çatmaktı amacınız! Öyleyse konu bende bu sezon tolga galatasaraya ne vermiş fernando ne vermiş gir bak dedim! İkiside galatasarayın topçusu değil! İkisinide avrupada kevgire çevirirler!

• quote:

Konuyu tolgaya çeken sensin! Ben tolga hakkanda iyi bişey demedim! Fernando ile kıyas yapmadım! Ama siz aklınca konuyu kaydırmaya fernandoyu aklayıp tolgaya vs çatmaktı amacınız! Öyleyse konu bende bu sezon tolga galatasaraya ne vermiş fernando ne vermiş gir bak dedim! İkiside galatasarayın topçusu değil! İkisinide avrupada kevgire çevirirler!
    Ya sen neler diyorsun ya ashjasıohjoashjash uzun uzun yazıcam anlayacak kapasite yok sende onu anladım. Neyse block.
  • :) komiksin kendin tolga dedin istatistikleri okuyuncada blockmuş çol çocuk dolu forum.

• Sezonun şu haftasına kadarki performanslara baksak, Fernando en iyi oyuncumuz kesinlikle. Bir maç kötü de değil vasat oynadı diye saçmalamaya gerek yok. Diğer ikisi ise bir türlü kendini bulamadı, takıma faydaları pek yok, onların yerinin gelecek sezon dolması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.