Şimdi Ara

Belgesel konusunda hangisi daha iyi?D-Smart mı yoksa Digitürk mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cesare Prandelli

Tivibu

tabiki dsmart belgesel kanalalrı... nat geo larda geldi süper oldu ( ama cam modül alın )
  • longingxm L kullanıcısına yanıt
    Nat Geo ve Discovery Tivibu'da var.Hem ucuz hemde ŞL ve Uefa maçlarınıda aldılar. O bakımdan söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesare Prandelli

Nat Geo ve Discovery Tivibu'da var.Hem ucuz hemde ŞL ve Uefa maçlarınıda aldılar. O bakımdan söyledim.

trt ile anlaşmadı mı tivibu şl ve UEFA ligi için...
  • d smart daha ıyı derım nedenıne gelınce sampıyonlar lıgı paketı aldım 1 ay sonra belgesel kanalı dayadılar ucuza tahatıtum bıttı 2 sene mac ıcın belgeselıde 1 senelık almıstım tahattutum bıttı dıye umursamadım sonra faturalar artarak gelınce nedenını sordum ıptal etmedıgım soylendı dılekce ıle ıptal edecekmısım tamam dedık sımdı dılekce yazıyorum bu seferde 1 senelık belgeselım otomatık 1 sene olarak bılgım dısında yenılenmıs sadece lıgı ıptal edemıyorum belgeselı de ıptal etmem gerekıyor tek basına boyle bır yayın verılmıyormus bunun ıcınde daha oncekı belgesel llerden kullandıfıgımınıdırımı de tekrar fatura edecekler vs vs 5 sene oncede yıne dıjıturkte uye ıdım bıttı kappattım zorlada olsa kutu ıcın arayacaklar dendı aranmadı ıstenmedı aradan 4 sene sonra ıcra kagıdı geldı kutu ıcın gerı versemde bellı bır mıktar odemek gerekıyordu kı kutuda yoktu pıyasada 1600 kada bı para odettırdıler mac ızlemeyın demıyorum ama ama sozlesme yaparken cok ama cok dıkkatlı olun extra paket almayın gunu gunune takıp edın yemınle soluyorum gecırmek ıcın takla atıyorlar ve cok pıskınler kufur etsenızde bos tık bıle demıyolar ben ettım yeterınce ne tel kapattılar nede aksı bısey dedıler

• Arkadaşlar;An itibariyle 24 ay taahhütlü D-Smart giriş paketi(HD) için telefonda onay verdim.Yarın gelip cihazı bağlayacaklar.Apartmanımda merkezi sistem mevcut ve D-Smart kullanıcıları da var.Dolayısıyla 40tl aktivasyon ücreti(faturaya eklenmek suretiyle) dışında kurulama gelenlere ekstra ücret vermeyeceğim sanırım?D-Smart yetkilisi de ''herhangi bir ücret vermeyeceksiniz,faturanıza aylık 2tl olmak üzere 40tl yansıtılacak'' dedi.Yani 18tl!!

Son olarak merak ettiğim şu; Cihazı 24 ay taahhütlü kullandıktan sonra işleyiş nasıl olacak;Bana yeni teklifler sunulacak mı ve ayrıca cihazın bende kalması açısından nasıl bir yol izlemeliyim?
  • tivibu bence güzel ama illa dsmart mı digiturk mu derseniz de tartışmasız d-smart. tivibu ise ucuz ve çok fazla seçeneği var. 20 tl full pakey hem de hd seçenek. bence gayet iyi. avrupa maçlarının ücretli olanları da tivibu'da bence gayet mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

tivibu bence güzel ama illa dsmart mı digiturk mu derseniz de tartışmasız d-smart. tivibu ise ucuz ve çok fazla seçeneği var. 20 tl full pakey hem de hd seçenek. bence gayet iyi. avrupa maçlarının ücretli olanları da tivibu'da bence gayet mantıklı.

tivibu için internet şart degilmi
  • D smart kesinlikle yeni belgeselleri harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürk de nat kanallarıda d smarta geçtiği için her türlü d smart ama filmler berbat bu kadar berbat filmeri nasıl buluyorlar anlamıyorum.
  • Ligtv izlemiyorsanız her konuda bence Dsmart, fiyat olarak avantajlı en başta. Belgesel kanalları sayısı iyi, digiturk giriş paketi fiyatına sinema ve dizi kanallarını da alabiliyorsunuz. Kalite olarak bence iki platformda bir işe yaramaz, hep yazıyorum ama kötünün hesaplı ve iyisi Dsmart diyelim. Digiturk tam bir vampir, sanki içerik kalitesi harika ve çok farklı bir noktada, istediği fiyatlara bakın.
  • 3 sene Digiturk kullandım geçen yıl iptal ettirdim şimdi d-smart düşünüyorum en azından fiyatı uygun kanal çok digitürk hala arıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu akşam discovery science harika programlar var

• World ve ID Xtra faciasından sonra ben olsam Digi'ye bombalama atlardım.

• teledünya 1 numara
    dsmart modül + cs 2. sırada
  • Nat geo kanallarında gelmesiyle digiturk deki belgesel kanallarin hemen hemen hepsi d smart da mevcut bunun dışında digiturk e gore daha fazla belgesel kanalı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Digiturk derim çünkü hem Discovery hem National Geograpich hemde History var. Üstelik taahhütle HD olarak 20 TL gibi bir rakama alabilirsiniz. D Smart'ta Discovery ve National Geograpich var. Discovery'de izlenecek şeylerin sayısı çok az hep oto tamircisi ve tekrar programlar. National işe yarar birkaç programa sahip ve yenileri de çıkıyor. History'de artık tarihi pek anlatmasa da yinede iyi şeyler var.

discoverylerde izlenecek şeyler çok mu az :)
    izlemediğin kanallar hakkında yorum yapma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

D-smart modül tavsiye ederim

hocam gerçekten şu an d smart dendimi modül olayı herkesin aklına geliyor....teledünya tahhüt üm bittimi d smart modüle geçsem akıllı bir işmi yapmış olurum??..televizyonum lg 106 ekran, büyük ihtimal de uygun skart girişi vardır(pek bakmadım ama??)...birde tahhüt ümü bozarsam d smart ödüyormuş diye duydum doğrumu bu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

D-smart modül tavsiye ederim

hocam gerçekten şu an d smart dendimi modül olayı herkesin aklına geliyor....teledünya tahhüt üm bittimi d smart modüle geçsem akıllı bir işmi yapmış olurum??..televizyonum lg 106 ekran, büyük ihtimal de uygun skart girişi vardır(pek bakmadım ama??)...birde tahhüt ümü bozarsam d smart ödüyormuş diye duydum doğrumu bu??

İlk defa böyle bir şey duyuyorum taahhütü bozarsanız dsmartın cayma bedelini ödeceğini sanmıyorum
    Modül konusu gelicek olurcak tvnizde cı yuvası varsa modül kullanabilirsiniz

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/06/38/cd/0638CDD54BBF13E0B228B652EC306433.jpg&t=33193544&size=3&bound=0&border=0&resolution=0&overrides=960

• quote:

Orijinalden alıntı: BillCipherDude

World ve ID Xtra faciasından sonra ben olsam Digi'ye bombalama atlardım.

evet ya World ve ıd xta gitti...World neysede id xtra çok iyiydi
  • Belgesel kanallarından en çok history izliyorum ve sadece digiturkde var bu nedenle digiturk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.