belediyeler neden mining yapmiyor ?

-
-
Mining ne demek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kısaca şöyle bilgisayarlari 7-24açip birakip bir sistem ile kripto para kazanmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ordan gelecek paradan çok daha fazlası daha kısa sürelerde kazanıyor zaten neden böyle bir yatırım veya uğraş içine girsin ki -
zaten rakipsiz bir olusum. ve %100 kar. o yuzden pek ihtiyac duymuyorlar. hem liyakat yok ulkede pek bu dedigin yatirimlar uzun sureli, adam-kadın 5 sene sonra gitme ihtimali var o yuzden anlik seylere odaklanir. bolge insani ne yapsin senin miningini falan onlar icin merkezdeki parki guzellestirmen falan daha onemli. buna ek olarak bizim bolgemizde ki 15 bin nüfuslu ilce de gunes enerjisi yatirimlari mevcut. yani illa bir sey yapiyorlardir diye dusunuyorum.
-
Nasıl yaniquote:
Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0kısaca şöyle bilgisayarlari 7-24açip birakip bir sistem ile kripto para kazanmak
Ben 2-3 tane laptop açık birakabilirim 7/24 evde fazla bilgisayar var. Bunu yaptim diye bana neden kripto para veriyorlar kim veriyor ve ne kadar veriyor? Mesela 1 ay açık bıraksam ne kadar alicam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 1:11:38 >
Dimi şimdi İstanbul Büyükşehir belediyesi gitsin RTX 3090 kart dizip mining yapsın :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerDimi şimdi İstanbul Büyükşehir belediyesi gitsin RTX 3090 kart dizip mining yapsın :D
bilgisayar derken süper bilgisayardan bashediyoruz
-
Borsaya gireni var 🤣🤣🤣
Neden uğraşsınki -
Daha mantıklı yatırımlar vardır
-
Laf geçirmeden link geçirmişsin hocam helal -
gızlıce yapılmıstı bır ara galıba. haberlerı donuyordu dıye hatırlıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: White DeathDaha mantıklı yatırımlar vardır
Ne gibi millet bahçeleri mi
Vergi mesela. Bazıları bedava para. -
Özel teşebbüse girer.Belediyenin yetki alanları bellidir.Bu alanlara göre bütçe ayrılır.Bu işi akademik kurumlar,teknoparklar anca yapar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X