Şimdi Ara

belediyeler neden mining yapmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mining işinde iyi para var. bina dikmek, yol yapmak yerine mining yapsalar daha kazançli olmaz mi

• Mining ne demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca şöyle bilgisayarlari 7-24açip birakip bir sistem ile kripto para kazanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan gelecek paradan çok daha fazlası daha kısa sürelerde kazanıyor zaten neden böyle bir yatırım veya uğraş içine girsin ki
  • zaten rakipsiz bir olusum. ve %100 kar. o yuzden pek ihtiyac duymuyorlar. hem liyakat yok ulkede pek bu dedigin yatirimlar uzun sureli, adam-kadın 5 sene sonra gitme ihtimali var o yuzden anlik seylere odaklanir. bolge insani ne yapsin senin miningini falan onlar icin merkezdeki parki guzellestirmen falan daha onemli. buna ek olarak bizim bolgemizde ki 15 bin nüfuslu ilce de gunes enerjisi yatirimlari mevcut. yani illa bir sey yapiyorlardir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yapmacikinsan0

kısaca şöyle bilgisayarlari 7-24açip birakip bir sistem ile kripto para kazanmak

Nasıl yani

Ben 2-3 tane laptop açık birakabilirim 7/24 evde fazla bilgisayar var. Bunu yaptim diye bana neden kripto para veriyorlar kim veriyor ve ne kadar veriyor? Mesela 1 ay açık bıraksam ne kadar alicam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-CD88C7FAD G kullanıcısına yanıt

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 1:11:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASİZ'ler Garajdan Topluyor Mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dimi şimdi İstanbul Büyükşehir belediyesi gitsin RTX 3090 kart dizip mining yapsın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Dimi şimdi İstanbul Büyükşehir belediyesi gitsin RTX 3090 kart dizip mining yapsın :D

• bilgisayar derken süper bilgisayardan bashediyoruz
  • Borsaya gireni var 🤣🤣🤣

• Neden uğraşsınki
  • Daha mantıklı yatırımlar vardır

• Laf geçirmeden link geçirmişsin hocam helal
  • gızlıce yapılmıstı bır ara galıba. haberlerı donuyordu dıye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Daha mantıklı yatırımlar vardır

Ne gibi millet bahçeleri mi

• Vergi mesela. Bazıları bedava para.
  • Özel teşebbüse girer.Belediyenin yetki alanları bellidir.Bu alanlara göre bütçe ayrılır.Bu işi akademik kurumlar,teknoparklar anca yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.