Şimdi Ara

Borsa & Kripto işine mi girsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun en zenginlerinden zero bey kriptodan zengin olmuş bütün gün caka satıyor.

bende mi girsem bu işe. gözlem yeteneğim inanılmaz. mesela shibayı ilk keşfedenlerdenim forumda. hayatiniyasayamayanadam ı shibaya sokmuştum 1 ayda 20k yı 200k yaptıydı o dönem. şimdi nerededir selam olsun ona.

sırf borsadan kazandığı parayla cafelerini kurduğumuz müşterilerimiz vardı. demek ki sağlam para dönüyor.

nereden başlamalıyım?

udemy den kurs alayım mı

yalnız hesaplarım blokeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 21 Haziran 2024; 14:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen sigarayı kolayı bıraktın mı ondan haber ver?

Ben kimseye caka satmıyorum. Daha geçen gün 26 tane ürünümden 1 tanesi delist oldu 5.000 TL'cik zararım var.

Ancak bu riski alarak girdim olsun çöp olsada satmam hiçbir şeyi. Büyük balık tutana kadar devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dünden beri sigarayı 15 saat içmedim. yine başladım. ama doğru yöntemi buldum. bırakmam an meselesi.

kripto, borsa dünyası ne durumda şuan? girilir mi? kaç parayla girilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 21 Haziran 2024; 14:19:50 >
  • Valla ben kendi öz sermayemle girdim borçla girmedim.

Hayatımı çok zora sokmayacak meblağlarla girdim. Kimseyi özendirmek veya tavsiye vermek gibi bir niyetim yok.

Piyasada çok dolandırıcı var buna borsalar dahil.

Vurgun yapabileceğim şeyleri seçip bekliyorum.

Ancak herkes benim gibi çelikten psikolojiye sahip değildir. Borsada önemli olan psikolojidir. 200 IQ beyin hesaplama konusunda iş görür ama sabrın yoksa en ufak düşüşte ay ay yandım bittim dersen gg.

Benim 2-3 senedir anam ağladı yaseminle evlenecem diye hayvan gibi yatırım yaptım. Hala mallarıma sahip çıkıyorum kimseye tek kuruş satmam büyük balıkları tutana kadar.

• ben çol panik oluyordum kriptoda. sürekli takip edip anksiyetem tavana vuruyordu. kaldıraç falan girip eritiyordum parayı. irade çok önemli

• Gözümün önünde 100.000-200.000 TL eridiği oldu.

Ancak kaybımız yok. 3 Seneden beri tokat yiye yiye tokat atmayı öğrendim.

• yalnız benim banka hesapları blokeli onu nasıl çözecem bi kardeşimin hesabı aktif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba coin işine girerim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miilletin çocuğu dünyaya ticaret yapar kral olur bizim tembel iş bilmez tipler borsa kripto der(prtalama oevladı dünyadan işleyişten bir haber türko babası ilk tepki)

hocam o işlere de gireceksen balinalara yem olmaman lazım haliyle soracak tereddütün olmamalı ve paran alın teri değil havadan olmalı ki kaybedersen üzülme yıkılma veya küçük gir, şahsi fikrim buradan vuran vurdu, belki uzun vadeli veyaa anlık vurkaçlar ile bir şeyler yapabilirsin

• Binance'de memecoinler var onlardan al geç beklet bir süre diğer altcoinler çöp

• Kardeşin bu piyasayı biliyorsa kendisinin binance hesabına paranı yolla sonra kripto ağı ile senin hesaba usdt yollasın

• Hocam para lazim ilk ticaret icin sermaye lazim.

Ben kriptoya bu yuzden girdim ilk bana para lazim, lazim ki bir seyler uretip satabileyim.

• Aynen öyle bugün türkiye'de tüm paranı ticaret yapmakla kriptoda bir tane coin almanın arasında bir fark yok ikisi de çok riskli öyle ticaret falan bu ülkede yapılacak iş değil. Kriptoda artık eskisi gibi köşeyi dönme yok. Ciddi bir sermaye yatırmak gerekiyor işte kaybettiğinde üzülmeyeceğin para falan bunlar boş git kumar oyna daha iyi

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Kumar mı hocam onda sermayeyi bırak herşeyini kaybediyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kriptoda günümüzde birşeyler yapabilmek için derin bilgi ve takip gerekiyor diye biliyorum bu da neredyse sonsuz döngü demek hayatının sonuna kadar arsa değerlensin diye bekleyen ile arasında fark yok, onlarca placebo etkisinden sadece teknolojik olanı, tüm gün takip ile 20-25 dolar kaznıoyrum diyen vardı forumda, gerçekten iyi iş, onun yerinde olmak isterdim doğruysa

• Bende günlük 100.000 TL civarı oynuyor.

Yatırım yaptığım coinler genelde sağlam sistemler. Çer çöpler için max limitim 5.000 TL

Neden mi?

Pepe coin gibi 28 doları 4 milyon dolar yapabilir. Ben tutuyorum öylesine çöp olsa dahi tutarım.

Scam projeye 2-3 kere kaptırdım 10.000 TL'mi ama ondan sonrasında bir daha scam coinlere yatırmamaya dikkat ettim. Bıçak dikken tutulmaz tutarsan mal kitlerler.

Arsa alanlar zamanında şu an köşeyi döndü mü? Bence döndü. Bende şimdiden yerimi hazırlıyorum dede olduğumda torunlarım bana niye kriptoya girmedin hayatımızı batırdın demesinler istiyorum. Kaybetsemde en azından girdim derim.

Yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 21 Haziran 2024; 18:13:6 >
  • akıllı olanlar döndü, çoğu elden çıkarmıştı para etmeden önce, bu coin işinde de öyle olacak, her yere ufak ufak bırakmak iyi fikir, paribudan mı yapıyorsunuz bu işlemleri

• Benim her yerde ayağım var.

• Kimin yokki hocam bi ben bi sulu kuleli barak ahmedin yok bağlantıları ve ayaklari, hayat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.