Şimdi Ara

Belediyede guvenlikciyim maasim devami konu icine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maasim 2200 aliyorum mesai olursa 10 saate 120 lira 2500 buluyo geceden cikiyon 10 saat calisiyon gececiyim paso film dizi yatis sallabas yani 14 saat calis 32 saat yatis soyle soylim ayin 14 gun calis 16 yatis aylik 1 gun izin oluyo ikili vardiya oldugu icin 3 gun tatile geliyo.asil meslegim 2 yillik makineci cikmasiyim,is guvenligi okuyom aciktan 1 yili bitirdim 1 yil kaldi.sozlesmeli personelim ne olacagim belli degil belediye giderse bende Allaha emanet birikim yapiyorum muhendislik parayla okumayi dusunuyorum.kiz arkadas derdim yok 14 yasindan beri yasim 22.eve az para veriyom. kendimi bos vazisif eleman olarak goruyorum is yapmiyorum ise yaramaz hissediyorum kendimi nasil bi yol izlemeliyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game-thrones -- 28 Haziran 2016; 5:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belediyede güvenlikçi olmak istiyom

• Tecrübeli Tedirgin kullanıcısına yanıt
    Bu cevaplari bekliyodum yalan yok standardim cok yuksek duzeyde ha evde oturmuz film dizi izle yan gel yat ha burda oturmussun 2200 al 1 yil oldu ulan disariya bakiyosun insanlar biseyler yapiyo biseylerle ugrasiyo insanin zoruna gidiyo bisey yapmamasi.bide burdan bisey ogrendim insan ne yapsak mutlu olamiyo kendimde gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game-thrones -- 28 Haziran 2016; 5:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: game-thrones

Bu cevaplari bekliyodum yalan yok standardim cok yuksek duzeyde ha evde oturmuz film dizi izle yan gel yat ha burda oturmussun 2200 al 1 yil oldu ulan disariya bakiyosun insanlar biseyler yapiyo biseylerle ugrasiyo insanin zoruna gidiyo bisey yapmamasi.bide burdan bisey ogrendim insan ne yapsak mutlu olamiyo kendimde gordum

Cidden hangi kurum, yolumuzu bulalım bizde

• Tecrübeli Tedirgin kullanıcısına yanıt
    Yatmak istiyosan guvenlik karti al ben arkadas ozele soktum 1850 liradan kurum falanla ilgisi yok normal maas duzeyi kendini gelistirme yok bos oturursun omur boyu xD

• Hic bir isi yapamazsan guvenlik ol derlerdi dogruymus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sallabaş tan sonrasını okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    emlakci nasil aradan cikarilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.