saat 19.00 da aksaray turgut özal millet caddesinde fatih belediyesinin zabıta aracı park halindeki arabama bilerek çarpıp hızlıca kaçtı 155 i aradım ekiplere bildirildiği ve yanımıza gelineceği söylendi 45 dk sonra ekiplerden biri aradı durumu anlattım sadece dinledi çözüm için hiçbirşey yapmadı mesaisinin biteceğini gece ekiplerine numaramı vereceğini onlar arayacgını söyledi bekledim kimse aramadı tekrar 155 i aradım ekip geleceğini söyledi üstünden yine 30 35 dk geçmesine rağmen kimse gelmedi bir kere daha aradıgımda önce numaramı gördükleri için telefonu açmadılar tekrar aradıgımda memurun cevabı yogunluk var idare edin ananons geçiyorum ekip gelecek dedi yine bekledik 1 saat sonra telefon ile arandım ugur isimli memur telefonda çözümsüz cevaplar verdi ve karakola yönlendirdi hasarlı arabam ile tam 2 2.5 saat oyalandım boşuna bekledim
sadece oyalıyorlar polisleri savunanlara şaşırıyorum adamlar 155 ten bile aynı numarayı gördüğü için açmıyorlar daha öncede başıma geldi her aradıgımda sürekli hat kesiliyordu oturdukları yerden 2000 3000 tl alıyorlar bide herşey halk için diye reklam yapıyorlar vatandaşını mağdur eden polise ben artık hiç güvenmem
Geçmiş olsun, bunlar böyle işte kendi arabaları olunca
geçmiş olsun
Geçmiş olsun hocam onlarda hesabına nasıl gelmişse öyle yapmışlar.Yazıklar olsun onlarada güvenmeyeceksek kime güveneceğiz anlamadım.
Geçmiş olsun, yaşadığınız hadiseyi yazabilirsiniz ancak devlet memurlarını genelleyip itham edici yazılarınız olur ise orada dur demek zorundayız.