Şimdi Ara

Beldeyama - Parça ve Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Beldeyama bisiklet var altta

Teknik Özellikleri:

Kadro 24"X16"amortisörlü, çelik
    Vites Grubu 21 Vites SHIMANO Tourney,
    FD-TY10 / RD-TX30
    Vites Levyesi SHIMANO Tourney SL-RS43
    Serbest Disli SHIMANO MF-TZ07
    Fren takımı Ön mekanik disk fren, arka V-fren
    Lastik 24"X1,95" CST
    Jant 24"X1,50" alüminyum
    Diğer Renk 1-Koyu Yesil
    Tip 24", 21 vites, MTB, MAN
    Sele İtalyan-Selle Montegrappa

Bendeki koyul yeşil; Bisiklete zaman ayıramadığımdan bisikletin gidon'u, kadrosu paslanmış, boyası dökülmüş, vites kolları çizilmiş, ön disk fren kırılmış vaziyette. Şimdi ben İstanbul/Esenyurt'tayım

Yetkili servisi buldum ama daha gitmedim.

İstanbul avrupa yakası tarafı bisikletçiler varmı işinde usta olan kişiler Yukarıdaki sorunları yaptırtmak ve Aksesuar almak için. Aklım da daha çok soru vardıda yazarken kayboldu hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amistrated -- 9 Temmuz 2014; 0:22:05 >

• Harcayacağın parayla ikinci el bir Ng650 alabilirsin.Uğraştığına değeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 tl bütçe var onunla emektarı gençleştirmek istemiştim :) Eğer 150 tlye ng650 veya 750 2. el alabilirmiyim bence sanmıyom ama :(
    olmassa mahalle bisikletcisine götürücem ordan köye gidicem zaten dağlar beni bekliyor, taşlı patikalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amistrated -- 9 Temmuz 2014; 17:42:21 >
  • Amistrated kullanıcısına yanıt
    150 tl ye maalesef alamazsın.Bisikletçileri bir dolaş derim belki o fiyata ikinci el sağlam bir şey bulabilirsin.Yok illa ben kendiminkini yaptırırım diyorsan sen bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikleti yarın servise götüreceğim ordan bide parça bakarım amaçlı öneri isyeceğim km saati,Tornavida seti gibi vs. pek anlamıyorum ne gerekliyse yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amistrated -- 10 Temmuz 2014; 21:36:21 >
  • Km saati gereksiz olur bence profesyonel anlamda düşünmüyormuşsunuz zaten. Hem ucuza alacağınız bir km saati pek iş görmez.Tornavida seti değilde alyan anahtar seti işinizi görebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.