Şimdi Ara

Belçika,Hollandada bisiklet çalınması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belçika,Hollanda gibi ülkeler gayet düzenli,gelişmiş,gelir düzeyi yüksek kısacası forumdan birçok kişinin yaşamak istediği ülkeler.Bildiğiniz üzere bisiklet kullanımı da oldukça yaygın.Fakat dikkatimi çeken birşey var hangi siteye girersem gireyim bu ülkelerle alakalı en çok uyardıkları biraz eli yüzü düzgün bisikletiniz varsa kesin çalınır gözünüzün önünden ayırmayın diyor.Gerçi düzgün olmayanlarda çalınıyormuş bu ülkelere gidip gelen arkadaşlarımın dediğine göre.Şimdi merak ettiğim bu bisikletleri kim çalıyor peki? Yani zengin bir ülkede bu kadar çok bisiklet çalınması garip geldi açıkçası bana.

2.el bisikletler 50-100 € arası sıfır bisikletlerde 200€ dan başlıyormuş fiyat olarak.

• iyiymiş bi tane de biz çalalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin yüzde 100'ü öyle değil ki. Aralarında kötüler de var, parası olmayanlar da var. Belki acil ihtiyacı olmuştur, o an ahlak kurallarını bir kenara bırakıp o bisikleti çalıp gitmesi gereken yere gitmek istemiştir.

Ben de bir televizyon programda duymuştum, bisikleti çalanlar genelde işi bittikten sonra kanala atarmış. Kanallar düzenli temizlenip dibinden bisikletler çıkarılırmış.
  • Tamam ona birşey demiyorum yani bir ülkede iyilerde olur kötülerde.Ama bu heryerde de uyarı olarak belirtilirse ortada anormal bir durum var demektir,bu ülkelerle alakalı hangi gezi yazısını okusan bu tür uyarılar çıkıyor karşıma.

Dediğim gibi yeni aldığınız biraz iyi bir bisikletiniz varsa kesin çalınır diyorlar.Bunun pek ihtiyaç ile alakalı olduğunu zannetmiyorum. Tabi kanala atmayı da sizden öğrendim o da enterasan işin bitti ise niye kanala atıyorsun ki? Çek bir kenara bırak gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.