Şimdi Ara

Beko vs Vestel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Büyük ekran TV'lerde Beko ve Vestel için bir karşılaştırma yapılsa hangisini tercih edersiniz ve neden ?



  • Beko daha kaliteli ve daha uzun süre kullanıldığı için. Vestelin 2 ayda şaftı kayıyor.
  • ikisininde canı cehenneme hele vestelin boyu devrilsin altında kalsın
    shov dahi daha kaliteli ürünler veriyor
    ++2side salak firma onların 70 sattığı fiyata sony 72 ekranlar var sony storlarda hemde kardfinansa 12 ay taksitle
  • Hiç sorulur mu, tabi ki Vestel. Vestel özellikle Zorlu grubuna geçtikten sonra kalitesi aşırı arttı. Avrupa'da en çok satan marka. Zorlu'ya geçmeden önce avrupaya iyi, Türkiye'ye kötü olanları sattığı söyleniyordu ama artık böyle birşey yok. Ben 93 senesinde Vestel'in Comfort diye bir modelini almıştım. Hala çalışıyor. Üstelik şimdi daha kaliteli ürünler yapıyorlar.

    Sony'i öneren arkadaşlara da inanamıyorum. Türkiye gibi ülkelere daha kalitesiz olanları sattıklarını bile bile niye daha fazla para verip Sony alasınız? Vestel şu an her türlü elektronik eşyayı yapıyor. Hem kaliteli, ucuz, paranız Türkiye'de kalıyor. Daha ne olsun. Carrefour'da falan birsürü televizyonu yanyana koyuyorlar, orda bakınca Vestel'in birçok markaya göre daha iyi görüntü verdiğini ve renklerin daha canlı olduğunu görürsünüz. Mesela Philips de çok kaliteli görüntü veriyor.




  • İkisi arasında Vestel'i tercih ederim
  • öncelikle şu marka iyi diyebilmek için o fimanın ürettiği cihazı kullanmış olmak veya kullananlardan bilgi almak ile mümkün olacaktır.
    satılan miktar ile arıza yapan miktar arasındaki orantıya göre konuşmak gerekir.hernekadar televizyon tamir etmeme rağmen "şu marka kalitelidir" demem mümkün değil.
    neden mi ? herhangi bir firma bir model üretir,satar,arızalar olması doğal. arızalanan parçalar değiştirilir yerlerine daha dayanıklı olanlar takılır.devamlı bir değişimler zinciri oluşur.taki firma "yenilik yapıyorum !!!" yeni bir modelle geliyorum diye bir yıl içinde 2 veya 3 model televizyon üretir.teknoloji yenilenmesi değildir sebep ,arızaların kontrole alınamamasıdır. (kısmende daha ucuza mal etmektir).
    yaklaşık 20 senedir renkli tv üretilir. o günden bu güne değişen büyük bir teknoloji olmamıştır bu sektörde.(lcd tv hariç.şu anda konuştuğumuz lcd ekranlı tv'ler değil zaten).soru..az bir teknoloji değişikliğine karşın neden yüzlerce model tv üretilmektedir ?acaba tüketicilerde de biraz yanlış kavram yerleşmemiş mi ?aaaa bak filanca firma siyah renkli tüp kullanmış !!!.diğer firma aşağılanıyor teknolojiyi takip etmiyor,uyuyor gibi yakıştırmalara maruz kalıyor.
    blaupunkt +siemens 20 yıl evvel ürettikleri tv halen bugünkü ihtiyaçlara cevap vermektedir (kumanda ve teleteks taktım).en az 7 sene aynı modeli ürettiler..şu anda hiçbir firma 7 ay bir modeli üretmiyor.tüketicilerin sık model değiştiren yerine kaliteli cihaz üreteni tercih etmeleri bu sektörü terbiye edecektir.(unutmadan yukarıdaki cihazlar artık üretilmiyor)
    bu durumda servisleri bile benim markam en iyisidir diyemezler.(yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyorsanız o başka)




  • beko derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Beko mu
    2 yıl önce açıldı
    LG vs grundig
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wala yeni televizyonların hepsi FIS! a.k 3 4 ayda saftı kayıyo! eski arcelikler neydi bea 10 sendişr kullanıyos gık demedi maşşallah turp gibi ayna gibi!
  • vestel şu sıralar bayağı bir arge yapıyor,
    şöyle düşünelim, kaç sene garanti veriyor ? (en fazla veren malına güveniyordur)
    bir de kullanıcılar her ne kadar met etsede olaki size dandik olanı düştü o zaman yapacak bir şeyiniz yok
    kaliteye gelince JVC bence ideal olanı ve şu sıra tam bilmiyorum ama onuda vestel pazarlıyor galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denetçi -- 15 Eylül 2004, 18:40:38 >
  • Ya vestel bize satmıyor ki kaliteli mallarını bekoda öyle. Hep dışarıya satıyorlar. Sanki Türk insanı 2.sınıf insan.
  • benim dayi bekoteknikte calisiyor,devamli vestele bk atiyor,ikisi de arge ye buyuk para yatiriyorlar bilgim var,abim yeni bir beko buyuk ekran aldi ve mal sorunlu cıktı,ama hemen degistirildi yenisiyle,ikisi de iyi firma ama kiyakciliktan beko derim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

    ikisininde canı cehenneme hele vestelin boyu devrilsin altında kalsın
    shov dahi daha kaliteli ürünler veriyor
    ++2side salak firma onların 70 sattığı fiyata sony 72 ekranlar var sony storlarda hemde kardfinansa 12 ay taksitle


    Yerden göğe sana hak vermemek elde değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hellmarch
    Ya vestel bize satmıyor ki kaliteli mallarını bekoda öyle. Hep dışarıya satıyorlar. Sanki Türk insanı 2.sınıf insan.

    Bak bu konuda yerden göğe kadar haklısın
    sorun, tüketici olarak bizden kaynaklanıyor. Bir malı almadan araştırma yapmıyoruz, haklarımız var kullanmıyoruz
    en gıcık olduğum şey aldığım malın kullanma kılavuzunda 89 dilde yazı olmasına karşılık Türkçe bir anlatım bulunmaz hem de Türkiye de satılmasına rağmen
    halbuki kanuni yönden olması zorunludur ve bunu kaymakamlık tüketici hakları derneğine bildirdiğinizde düzeltmek zorundalar ama yapmıyorlar neden biz tüketici olarak zorlamıyor hakkımızı aramıyoruz o yüzden
    Gelelim kaliteye, bir vakitler sony nin abd ye girmesi için 12 sene arıza yapmadan çalışması gerektiğini öğrendim ve adamlar 1 sınıf tv yi o şekilde sokabiliyorlarmış işe bak sen. Bizde ise durum şöyle, yerli üreticiler uzakdoğu elektronik üreticilerinin elinde kalmış tapon ve üretimden kalkmış versiyonlarını alıp burada toplayıp bize kakalıyorlar
    örnek olarak bir mikrodalga fırın çinden 30$ a alınıp burada 100$ gibi babalar gibi satılıyor
    Sonuç bizim tüketici olarak bilinçlenmemiz gerekiyor ki karşılarında ördek bulamasınlar. Çünkü devletimiz bize sahip çıkmıyor
    ama şuda bir gerçek ki hep beni üzmüştür, satıcıya sorarım kardeşim bu dandik malı neden satarsın kaliteli mal satmak o kadar zormu ?
    cevap şu: ne yapayim ucuz mal istiyorlar bende getiriyorum. Evet biz talep etmezsek o mal kendine yer bulamaz
    ve inanın ucuz etin yahnisi de o kadar olur




  • haklisin kardes de.............
    daha onceki senelerde uzak dogudan gelen tvlere sadece marka basiliyordu.bizde 11 yillik bir beko var ki kendisi aslinda bir hitacchi dir.ve tek bir sorun dahi vermedi..
    simdi siz eger eskisi gibidisarda yapilan alete sadece etiket basilmasini istiyorsaniz gidin sony alin haklısınız da amma
    arge yi kısa suredir yapan firmalara da biraz sans taniyin.
  • 2sindende memnun olan 2sindende şikayeti olan mutlaka vardır bu şu iyi bu kötü gibi bir seçeneğin cevabını vermekte zoruluyor. Biraz da şans dielim...+ sorun versede karşında servis bulabiliomusun parça bulabiliomusun gibi..2 markanında bu konuda desteği diğer markalara göre en üst seviyede en azından..
  • yaw tam ablamla 72 ekran Vestel Flat (harbiden içe çukur değil), 100hz tamdüz televizyon alacaktıkttık 860 milyona. mağazada güzel geldi. renk tonlaması ve parlaklığı çok iyiydi. Tamam belki sonyle karşılaştırılamaz ama aynı nitelikte sony neredeyse iki katı. ben 1997 den beri 14" vestel monitor kullanıyorum (ve kötü kullanıyorum) daha yerinden kıpırdamadı ama arkadaşımın beko nexus bilgisayarının 15" monitörü aldıktan 1 yılsonra durup dururken yandı. ve tamiri fazla tuttu. ve beko servisi iğrenç. monitör iki kere servisten bozuk geri döndü.
  • beko
  • bkz:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=1087638
  • pibilis derim ben...yada telefunken
  • ooooooo oooooooooooooo bekoooo , sarkisi bile var aylarca forumlarda newsler konusuldu..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.